President Donald Trump

‘Elite-Maffia-G7 in Canada’:’Mad-Dog-Pimp Trump’ and his six Whores.

( van onze ‘US-Internationale- Killer-Elite’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-‘Mad Dog-Pimp Trump’: “Come to Daddy othterwise I slap you Silly” is de ‘Afpers-boodschap’ voor de zes ander G7 landen Whores.
De ‘US-Killer-Elite import ‘Afpers-heffingen’ op staal en aluminium hebben dit weekend tot onbegrip en ongenoegen geleid bij de andere leden van de Elite-Maffia-G7, de Rovers-club van belangrijkste ontwikkelde landen. In een slotverklaring zaterdag werd gezegd dat de ‘door de Verenigde Staten aan zijn vrienden en bondgenoten opgelegde tarieven de vrije handel en het vertrouwen in de ‘(Rat in pak)-wereldeconomie'(Video) ondermijnen’. De bijeenkomst in Canada van de ministers van Financiën voor de ‘Ultra-Rijken-Elite-Gangsters’ van de zeven landen, plus hun centrale ‘Misdaad-bankiers’, zou eigenlijk gaan over emancipatie en vrouwenrechten(kuch). Het gaat sowieso nooit over het feit dat in hoofdzaak door toe doen van de G7 jaarlijks 15 miljoen kinderen sterven van de honger(Video). Kan die psychopaten in Canada wat schelen!

Pimp Trump’ behandelt de EU Leiders openlijk als ‘Junkie-Hoeren’ van zijn ‘Vazal–Staatjes’.

‘First-( Whore)- Lady Melania’ had ook nog een boodschap voor de ‘G6 –Whores van ’haar hoog bejaarde man: “Be at your Best in Bed”(Video).
Maar de door de ‘Amerikaanse Killer-Elite’ ontketende ‘Afpers-handelsoorlog’ bepaalde de angstige sfeer en de ‘Elite-Maffia-agenda’. De wrevel vormt de opmaat voor de jaarlijkse ‘Elite-Maffia-top’ van corrupte ‘Pluk de massa-kaal regeringsleiders’, vrijdag en zaterdag in Canada, waar ook ‘ Mad Dog Pimp-Trump’ wordt verwacht.De Franse minister van financiën Bruno Le Maire bralde dat het een ‘gespannen en lastige’ samenkomst was geweest. ‘Ik zou zeggen dat het eerder een G6+1 was dan een G7’, bralde hij angstig een volle plakkaat in zijn onderbroek . Hij was zeer bedroeft omdat zijn President ‘Boy Macron’ zich nog wel volledig had laten uitwonen door ‘Mad-Dog-Pimp Trump(video) in het ‘Crazy-White Huis‘ en na terugkomst dagen niet kon zitten. Maar Trump hield per tweet voet bij stuk. ‘De Verenigde Staten moeten, eindelijk, eerlijk worden behandeld met Handel,Heil mijzelf!

Verraad door Tump en niet door Poetin(Video).
Met name Canada, gastheer van de ‘Elite-Maffia G7’, uitte de afgelopen dagen grote zorgen over wat voelt als het verraad van zijn grote ‘Boze- afpers-Elite-Maffia- Buurman’ & ‘Pimp Trump’. Premier Justin Trudeau noemde de afpers-tarieven ‘volkomen onacceptabel’ en ‘een belediging voor het langlopende verbond tussen Canada en de Verenigde Staten’. Hij refereerde expliciet aan Canadese en Amerikaanse soldaten( kanonnenvoer )die, ‘op de stranden van Normandië en in de bergen van Afghanistan’  samen hebben gevochten en samen zijn gesneuveld voor het fascistische Groot Kapitaal(Video).

4 antwoorden »


 1. Deutsche edition (Kanzelerin plaudert mit die Manschafft)


  Vorderseite für Hollander (Die grosste Menschen waren in Paris)

  für Radikal Rechter wird doch den Entlass geplant.

  Like

  • Merkel Implicated in Migration Agency Scandal Where 46 Radical Islamists Were Granted Asylum “German Chancellor Angela Merkel has been implicated in the ongoing Federal Office for Migration and Refugees (BAMF) scandal with the former president of the agency claiming to have informed Merkel twice about the ongoing problems.
   Former president of BAMF Frank-Jürgen Weise then alleged that after informing the German leader, Ms. Merkel did not act on his concerns, L’Express reports.“The failure lies in the inaction (of the government) since the challenges that Germany would face with the arrival of refugees were clear,” Weise said and added: “The crisis could have been avoided.” The scandal, which has rocked the German federal government over the past month, emerged from a BAMF office in Bremen which has been accused of corruption and taking bribes for granting 1,200 asylum claims to migrants who did not qualify between 2013 and 2016. The Bremen office denied the allegations, insisting that the applications got through because the migrant crisis of 2015 had totally overwhelmed their staff.[ .. ]”

   Like

 2. Hogepriesters Monetaire Heilstaat, Peace their Greatest Fear, MonEye their Only Religion

  Scott Bennett in Iran speaking at the New Horizons conference in Tehran
  He presents a letter that the Iranian Diplomats should send to the Trump Administration for enhancement of relations and resurrection of the JCPOA, through communicating the crimes of the Obama-Clinton Administration, and the Trump handling of these acts.

  “SHELL GAME” A Military Whistleblowing Report to Congress
  A MILITARY WHISTLEBLOWING REPORT TO CONGRESS EXPOSING THE BETRAYAL AND COVER-UP BY THE U.S. GOVERNMENT OF THE UNION BANK OF SWITZERLAND-TERRORIST THREAT FINANCE CONNECTION TO EDWARD SNOWDEN’S REPORT ON THE NATIONAL SECURITY AGENCY, CENTRAL INTELLIGENCE AGENCY, BOOZ ALLEN HAMILTON AND U.S. CENTRAL COMMAND. Meer: http://armypsyop.wixsite.com/shellgame

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.