corruptie

De ‘Elite-Rovers- Kliek’van de ‘1 miljoen euro Dief-VVD Burgemeester Krikke’ slaat terug.

(van onze VVD Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Na het plaatsen van dit artikel:” VVD-Burgemeester Krikke licht de boel op voor 1 miljoen met ’Munie-Staats-pand’.(Video) “ in het Kader van het Algemeen belang en de Rule of Law en het aan de kaak stellen van de ‘VVD-Klasse Justitie’ ontvingen wij deze op hoge poten een dreigbriefje per mail van Mulder :”

“Geachte redactie,
Tot mijn grote verbazing zie ik een artikel op uw website staan met een door Dutch fellow gemaakte foto daarin. Hiervoor is geen toestemming gegeven en ik deel u dan ook mede deze foto direct van uw site af te halen. Op dit moment is er overleg met onze advocaat waarin naast het verwijderen van de foto advies wordt ingewonnen over een schadevergoeding. Hiervoor zal nog contact met u worden opgenomen. 

Creatieve groet,
Menno Mulder

Wij laten ons niet bedreigen door de corrupte Kliek van de ‘1 miljoen euro Dief-VVD-Burgemeester Krikke ‘en zien een rechtsgang dan ook met vertrouwen te gemoed in deze. De betreffende foto is door ons gebruikt als een Nieuwsfeit van een groep van corrupte lieden die een eveneens corrupte VVD Burgemeester Krikke feestelijk en schaamteloos een tasje cadeau doet met duistere inhoud! M.a.w. het gaat ons niet om de foto( zie de betreffende foto rechts boven) aan zich, waarvan Menno Mulder stelt het copyright te bezitten (maar dat niet aantoont ( het copyrightteken ontbreekt op de foto ) maar wat een dergelijke foto uitbeeld, namelijk pure corruptie van het ergste Rat in pak(Video) soort dat onbestraft blijft. In die zin is deze foto dus van Algemeen belang en een Nieuwsfeit op zich door ons in een andere context geplaatst. Daarnaast is deze foto overduidelijk satirisch en inzichtgevend door ons bewerkt. En kan men stellen dat daarmee deze versie ‘eigendom’ is geworden van ons, c.q. Het Volk in die zin van bijv. een satirische ‘Volks- Kunstwerk ‘in het belang van het Volk en de Rule of law en het aan de kaak stellen van ‘Elite-Corruptie’ van de Heersende Klasse en ‘(VVD)- Klasse Justitie’.

Maffiaboss John de Mol’ gedwongen te getuigen om idee The voice. Borsato barst uit in huilen(video).
Bovendien hebben wij ons nu enigszins verdiept in Menno Mulder van Dutch Fellow en wat blijkt: Menno Mulder ‘werkt’ o.a. duister samen en of voor de ‘Goede Doelen Maffia’ ‘Witwas-Stichting’ War Child, die zwaar in opspraak was geraakt, toen de corrupte en gewetenloze Marco Borsato (Video) meer dan 2 miljoen (waaronder subsidie gelden van o.a. de corrupte  PvdA ex Minister Koenders) weggemaakt(= gestolen) van War Child. En daar ook straffeloos mee wegkwam.
En tot slot : Mocht Menno Mulder de betreffende foto hebben gemaakt was hij verplicht als getuigen van een strafbaar feit gepleegd door de  beruchte tassenontwerper ‘Tassenknipper- Omar Munie aangifte te doen bij de politie, aangezien hier sprake was van omkoping met o.a. een duur tasje van Burgemeester Krikke en dan hebben wij het niet eens over de inhoud  (Ieder die kennis draagt van een begaan strafbaar feit is bevoegd daarvan aangifte of klachte te doen  jo Artikel 162: Verplicht aangifte te doen)

Oplichter Riool Showbiz Marco Borsato’ ontmaskerd als oplichter van het Witwas vehicle War child bij De Stem van de Straat Amsterdam-Noir Salto?SaltoTV, Zie:

 

Opmerking: Zie deze week bij de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV  (afl 21, 2018 (Video) voor de MH17 leugens van de ‘VVD-Aasgier Blok’ bij de VN en ‘CIA Trol-Arkady Babchenko ‘(Video) en de VVD dief van één miljoen euro Burgemeester Krikke betrapt met een ons cocaïne en 2 ton cash aan steekpenningen.

5 antwoorden »

  1. Dezelfde duivels en denken dat met IBM Google,facebook telefoon dat je niet zonder kan nou in 1980 was er geen van allen
    kijk en zo verlies je , je werk ! Wie zit er achter bilderberg vaticaan koningshuizen van europa en regering dus u ben gewaarschuwd

    Like

  2. Who the fuck (WTF) is Menno Mulder ?

    Die Krikke was toch de corrupte VVD-politica die standaard carriere maakte via krikken van matras naar matras en vuile karweitjes in de IRT-affaire ? Of was er toch meer met haar aan de hand ?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.