Uncategorized

Historisch overzicht: Het Volk zit in een Wurg greep van de Rothschilds en de’Taxfree-Oranjes’ en de ‘Bankier-Gangsters’.

(door Eindhoven en ondersteunt door onze redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Taxfree-King Willem &Family’ in ‘300 miljoen euro per jaar Wonderland’(Video).
Het is belangrijk dat we begrijpen dat de controle van de Engelse centrale misdaad bank op 27 Juli 1694 in handen kwam van private bankier-gangsters en wat voor gevolgen dit heeft gehad.
Vanaf dat moment kregen private bankiers via een wet opgesteld door Koning Willem III van Oranje het recht om geld als schuld uit het niets te scheppen, daarbovenop mochten en mogen deze private bankiers ook nog eens rente vragen over die uit het niets geschapen schulden aan overheden. Het gewone volk dient daarbij als belasting betalend onderpand voor deze schulden aan de bankiers.Al meer dan 300 jaar zijn de personen met de controle over de centrale banken dus in staat geweest de arbeid van hele landen af te romen in Europa via dit mechanisme. Met de verovering van de koloniën door de Europeanen werden ‘centrale-misdaad- banken’ volgens hetzelfde model in de nieuwe gebieden opgezet.

De Trots van Rutte is een Moordende ‘Christelijke-VOC-Shell-Machine’(Video) die niet onderdoet voor ‘Islam’-ISIS.

Een volk van een land betaald belastingen om de rente op de staatsschuld van het land te voldoen. Corrupte  Private bankiers die de controle hebben over het mechanisme van geldcreatie in de vorm van schulden krijgen zo dus een percentage van de arbeid van het gehele volk uitgekeerd. Een soort supernationaal feodaal stelsel via het geldmechanisme wat ten goede komt aan een kleine elite.Als je het zo bekijkt zou je kunnen concluderen dat vroegere koninkrijken en tegenwoordige overheden die het geweldsmonopolie hadden en hebben in een land, in een bepaalde zin de deurwaarders zijn van het internationale bankenkartel. Het is hun taak via belastingheffing en hun monopolie op geweld in het land ervoor te zorgen dat de bevolking betaald. Al betwijfel ik dat politici doorhebben dat ze deze rol spelen. Ook zet het de rol van ons ‘Taxfree-Shell-koningshuis’ door de geschiedenis heen in een wat minder rooskleurig licht dan we wellicht wensen. De ‘Incest-Oranjes’ hebben letterlijk het hele volk aan de private Bankier-gangsters verkocht. Of eerlijker gezegd door dat te doen hebben ze hun eigen machtspositie verworven door zo de steun van deze bankenelite te verkrijgen.

Het moge duidelijk zijn dat als je dit spelletje een jaar of 300 hebt kunnen spelen met de meerderheid van de landen van de wereld, je in staat zou moeten zijn om een rijkdom te vergaren waarbij de Elite-Gangsters  Bill Gates en Rupert Murdoch armoedzaaiers zijn. En wellicht nog veel belangrijker is dat je een macht hebt over overheden die ongekend is omdat je het geldsysteem waar zij en hun bevolking gebruik van maken controleert. En jawel deze “überelite” bestaat in het echt, al lezen we weinig over deze mensen in de media omdat ze simpelweg de eigenaar zijn van het overgrote deel van de media. Zo werd Reuters, het grootste internationale persbureau in de Westerse wereld 200 jaar geleden al door de’ Incest-Rothschilds'(trouwde alleen met neven en nichten net als bij het Koningshuis) opgekocht.
Want dit is een familie die al een paar eeuwen lang één van de grootste spelers in dit segment is.Het Bloed-zuigers-vermogen van  ‘Super-Elite-Gangster-Evelyn Rothschild’ wordt door sommigen geschat op 500 biljoen dollar… Al is het de vraag of het überhaupt nog zinvol is om het in geld uit te drukken. Hieronder daarom een interessante documentaire over deze rijkste familie van de wereld, die uitlegt via welke methodes en mechanismen ze dit o.a. hebben bereikt.

In dit korte interview met Evelyn de Rothschild verteld hij hoe hun Duivelse  familiebedrijf ook vandaag de dag nog steeds veel staatspapier van overheden in bezit hebben. Iets wat de ‘Bloed-zuigers- familie’  dynastie dus al een jaar of 200 heeft gedaan. Winsten van een heel volk afromen via dit prachtig subtiele systeem.

6 antwoorden »

 1. Wat mij betreft gaan wij weer massaal zwart rijden. Dan pakken wij wat geld van hen af en zien op die manier tenminste nog iets terug van onze verdwenen spaarcenten.

  Like

 2. Koningin Victoria’s geheime eerstgeboren zoon –
  Ontdekken voor de Hof van Eden
  Prinses Victoria van Kent trouwde in het geheim met
  blinde prins George van Cumberland in 1834
  en had een wettige eerstgeboren zoon.
  Marcos Manoel werd in het geheim naar Portugal verbannen.

  Als wees ontving hij een
  kist vol met koninklijke tekens van
  koningin Victoria die zijn geboorterecht bewijst –
  de Vine Lineage of Kingship.

  De occulte koninklijke prins Marcos Manoel
  werd de rechtmatige erfgenaam van de
  kroon van Engeland, Schotland, Ierland, van Hannover,
  en de hertog van Sachsen-Coburg und Gotha –
  de verborgen koning van Engeland.
  Hij werd in 1869 tot koning Jan II van Engeland gekroond.

  En haar 9 andere kinderen zijn van bauer / rothschild dus vandaar de gelden van vele families het zijn ( koe koe bird )
  maar, alles wat naar boven gaat wat niet van jou is alex komt keihard naar benden dus maak je borst nat !

  Like

 3. Van Willem (III)werd vermoed dat hij intieme relaties had met mannen. Hij zou onder andere een zwak gehad hebben voor zijn persoonlijk adviseur Hans Willem Bentinck. Zijn brieven aan hem zouden hartelijker geweest zijn dan die aan zijn vrouw.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.