President Donald Trump

“Metoo-Trump: ik ben een Vorst met absolute mach en kan mezelf amnestie verlenen en de hele Wereld plat Bombarderen .

(van onze Internationale ‘US- Killer-Elite’ redactie)

AMSTERDAM-NOIRDe hoogbejaarde #Metoo -Kruisengruiper President ‘Mad Dog Pimp- Trump’(video) bralt het ,,absolute (on)-recht” te hebben zichzelf amnestie te verlenen.
De president schreef op Twitter dat ,,tal van zijn door hem omgekochte rechtsgeleerden” dat duidelijk hebben gemaakt.Trump’s corrupte en altijd liegende en schaamteloze advocaat Rudy Giuliani bralde eerder dat zijn president Koning ,,waarschijnlijk” het recht heeft zichzelf een straf kwijt te schelden. Hij voegde toe dat zoiets vanuit een politiek oogpunt ondenkbaar zou zijn(kuch). ‘Freak-Trump’ beaamde op Twitter dat hij niet verwacht de presidentiële bevoegdheid op zichzelf te gebruiken. ,,Waarom zou ik dat doen als ik niets fout hebben gedaan(kuch)?”, vroeg de Kruisengrijper en Mega-Fraudeur zich af. Hij gaat dat pas doen als vaststaat dat hij schuldig is. Maar goed in Nederland is ‘Taxfree-Graai-Shell-King Willem’ ook onschendbaar.De ‘Mad Dog-Pimp Trump’ uitte ook stevige kritiek op de aanstelling van speciaal aanklager Robert Mueller.

Trump: Hillary en Bill Clinton en hun ‘PvdA-Money-Witwasser’  en  Amsterdamse PvdA Wethouder Dijkstra’ horen in de cel(Video)

Deze voormalige directeur van de FBI onderzoekt onder meer of corrupte campagnemedewerkers van Trump en zijn familie in de aanloop naar de ‘Freak-verkiezingen’ hebben samengespannen met de Russen(kuch). Het is opvallend te noemen in dit verband dat er geen speciaal aanklager is die de Oorlog ‘s misdaden en de ‘Pedo-‘misdaden’ en de ‘Clinton-Witwas- Foundation’ van de Freak-Clintons’ onderzoekt. Vanuit beide kanten van het corrupte  politieke spectrum is kritisch gereageerd. Kevin McCarthy, de extreem corrupte leider van de criminele Republikeinen in het Huis van Afgevaardigden, zei dat het onwenselijk zou zijn als een president zichzelf amnestie geeft. De (On)-Democratische afgevaardigde en eveneens corrupte Ted Deutch denkt zeker te weten dat dat ook niet mogelijk is. ,,U kunt uzelf niet pardonneren Freak”, reageerde hij via Twitter. Hij wees Trump erop dat die geen Vorst met absolute macht is. ,,Laat mij u er even aan herinneren dat we niet in een koninkrijk zijn zoals in Nederland en dat u geen Koning Willem bent.

America’s poor(Labbenkakken) becoming more destitute under ‘Mad Dog Trump’. Rutte: Net als bij ons(Video)
De’ #Metoo-president’ blikte maandag ook terug op zijn eerste vijfhonderd dagen in het ‘Crazy-Witte Huis’. ,,We hebben veel bereikt. Volgens velen zelfs meer dan enige andere president in zijn eerste vijfhonderd dagen’‘, concludeerde de hoogbejaarde narcist Trump, die zijn wapenfeiten opsomde. Hij noemde onder meer belastingverlagingen voor de Ultra-Rijken en hem zelf dus, het terugdringen van bureaucratie ten koste van o.a. het Milieu en Wilde Life, beter beveiligde grenzen en ,,de beste ‘Pluk de armen kaal economie’ en Slaven werkgelegenheid ooit”. Hij vergat even voor het gemak dat de armoede erger is dan ooit en dat hij de halve wereld boycot en bedreigt met Oorlogen en links en rechts bommen gooit(video)  alsof hij een krankzinnige Bloeddorstige Absolute Vorst is uit de middeleeuwen met wat ‘bevriende’ ‘Vazal- Staatje’(Video) die angstig en laf doen wat hij wil.

6 antwoorden »

 1. LS…

  Elke keer als Trump in beeld komt met iets idioots en de hele wereld ach en wee roept, is er iets anders aan de hand . De man is een perfecte bliksemafleider van de Jezuïeten – Rothschild – Zio – Ashkenazi – Khazaren – Bilderberg – Israël – New World Order Anglo Royal Family – American Maffia ! Nog iemand vergeten ? Een ding is zeker: We zijn allemaal de LUL !

  Like

 2. Hij moet van die synthetische drugs afblijven, daar wordt je knettergek van en gaa je door het lint, pak toch weet-thee dat is pas rustgevend?

  Like

 3. 6.4.18 BOOM BOOM BOOM BOOM #QANON RETURNS + NXIVM CEMEX CLINTON FOUNDATION PEDOGATE(Video 1.42 minuut verwijzing naar USA Pedobondgenoot BV Nederland als belangrijke doorvoerhaven voor kinderen)

  Takedown of Israel may be imminent as NATO withdraws protection

  Tectonic shifts in the geopolitical landscape continue at a dizzying pace around the world as the satanic Khazarian mob is being systematically removed from all world power centers, multiple sources agree. The situation has proceeded so far that the Khazarian big Kahuna, Israel, may soon be liberated from the satanists, Pentagon sources say. In Europe the changes of government last week in Italy, Spain, and Slovenia mean that only a rump of France, Germany, and Holland remain under Khazarian control, the sources say. Meer: https://benjaminfulford.net/2018/06/04/takedown-of-israel-may-be-imminent-as-nato-withdraws-protection/

  Like

 4. Inderdaad het is totaal niet meer te geloven deze man hoort in het circus of theater thuis!
  Die vent is knetter en knetter gestoord maar wel president en miljardair, hoe is het in godsnaam mogelijk ?
  De domste boeren hebben de dikste aardappelen……………….is het toch.?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.