Media-Maffia

‘Hofnar-Fotograaf Mulder’ van ‘Burgemeester Dief Krikke’ & ‘#metoo-Jole’ & ‘Childdief-Borsato’ scheldt Volksnieuws & Brown uit voor Krankzinnig.

(door ing Steve Brown)

Update: naar het verschijnen van dit artikel stuurde ‘Hofnar Fotograaf Mulder’ binnen een paar minuten een lasterlijke mail  dat ik (Steve Brown) hem nu bedreig(zie noot)

AMSTERDAM-NOIR-

Sinds wij een artikel plaatsen naar aanleiding van het feit dat de corrupte VVD Burgemeester Krikke in verenging met de tasje ontwerper Tassenknipper Munie een miljoen of meer straffeloos hadden gejat (Video) van het Volk worden wij bestookt met beledigende dreigmails van hun ‘Hofnar- Fotograaf Menno Mulder’ Zo ontvingen wij gisteren naar aanleiding van dit artikel:” De ‘Elite-Rovers- Kliek’van de ‘1 miljoen euro Dief-VVD Burgemeester Krikke’ slaat terug(Video)”weer een dreig-mail van de ‘Hofnar-Fotograaf Mulder’:

Geachte heer Brown,

Op uw krankzinnige insinuaties ga ik niet in. Ik sommeer u binnen 24 uur mijn foto geplaatst bij het artikel ”De ‘Elite-Rover Kliek’van de ‘1 miljoen euro Dief-VVD Burgemeester Krikke’ staat terug” (groepsfoto mevrouw Krikke, stadhuis Den Haag) te verwijderen. Mocht u hieraan geen gehoor geven dan zal dit dossier doorgestuurd worden naar mijn advocaat en zullen zijn kosten bij u in rekening gebracht worden. Kortom, u doet er verstandig aan het voorbeeld van De Telegraaf te volgen en de foto uiterlijk op 6 juni om 12.00 uur verwijderd te hebben.

Creatieve groet,

Menno Mulder
founder

En deze keer noemde de ‘Hofnar-Fotgraaf- Mulder’ mij krankzinnig, hetgeen smaad en laster is. Met die smadelijke kwalificatie is hij schadeplichtig jegens mij en indien hij naar de Rechter stapt zal ik dan ook in conventie een schadebedrag eisen( VIDEO)in de grote van orde van 2000,- euro , die ik zal doneren aan de Stem van de Straat SaltoTV medewerkers. Toch voorzag Mulder ons met zijn ‘dreig en beledigende-mail’ met wat extra belangrijke informatie, namelijk dat de ‘Hofnar-Foto’ van Munie en zijn ‘Gabber in crime’ de corrupte en gewetenloze  VVD Burgemeester Krikke omkoopt met één van zijn tasje gefotografeerd was op het Stadhuis. De corrupte Burgemeester Krikke maakt dus ook nog misbruikt van het Stadhuis door aldaar sluikreclame te maken voor ‘Tassenknipper- Munie’ en zijn ‘BN-Hoeren-Tasjes’. Maar nu wij ons gedwongen moeten verdiepen in deze ‘Hofnar Fotograaf Mulder  van de Elite ‘ontdekten wij dat deze ‘Hofnar-(fake)-Fotograaf’ ook nog ‘’auteur ‘ is bij de 100 procent gesubsidieerd bejaarde GOODMENSEN ‘dr. Goebbels -propaganda -site Joop.nl’ van BNNVARA dat ‘geleid’ ( leeg geplunderd) wordt door de ‘Subsidievreter & “Metoo- Rapist- Francisco van Jole’. Misschien kan Mulder een keer een spanende actie foto nemen als één van zijn ‘Subsidie-Bazen Van Jole’ weer eens aan het potloodventen is en wild zwaaiend met een ‘Munnie-Krikke-maar-tasje’ tegen over doosbange jonge stagiaire.

Noot:email wisseling:

4 juni 16:55 uur
Geachte redactie,
Tot mijn grote verbazing zie ik een artikel op uw website staan met een door Dutch fellow gemaakte foto daarin. Hiervoor is geen toestemming gegeven en ik deel u dan ook mede deze foto direct van uw site af te halen.
Op dit moment is er overleg met onze advocaat waarin naast het verwijderen van de foto advies wordt ingewonnen over een schadevergoeding. Hiervoor zal nog contact met u worden opgenomen.
Creatieve groet,
Menno Mulder
founder


5 juni 10:49 uur
Ter info: De ‘Elite-Rover Kliek’van de ‘1 miljoen euro Dief-VVD Burgemeester Krikke’ staat terug.
https://wp.me/p1rJO5-lmY

Street Soldiers Redactie

5 juni  10:52
Uit coulance met uw kennelijke onwetenheid en beroeps deformatie ( waar je mee omgaat wordt je mee besmet hebben wij tot heden van u geen bewerkte Volkse satirische foto van u bij het betreffende artikel in deze geplaatst.


5 juni 11:06 uur

Geachte heer Brown,

Op uw krankzinnige insinuaties ga ik niet in. Ik sommeer u binnen 24 uur mijn foto geplaatst bij het artikel  ”De ‘Elite-Rover Kliek’van de ‘1 miljoen euro Dief-VVD Burgemeester Krikke’ staat terug” (groepsfoto mevrouw Krikke, stadhuis Den Haag) te verwijderen. Mocht u hieraan geen gehoor geven dan zal dit dossier doorgestuurd worden naar mijn advocaat en zullen zijn kosten bij u in rekening gebracht worden. Kortom, u doet er verstandig aan het voorbeeld van De Telegraaf te volgen en de foto uiterlijk op 6 juni om 12.00 uur verwijderd te hebben.
Creatieve groet,
Menno Mulder


6 juni 12:39 uur
Ter info:
‘Hofnar-Fotograaf Mulder’ van ‘Burgemeester Dief Krikke’ & ‘#metoo-Jole’ & ‘Childdief-Borsato’ scheldt Volksnieuws & Brown uit voor Krankzinnig.
https://wp.me/p1rJO5-lnp


binnen paar minuut nadat ik dit artikel aan Menno Mulder heb gestuurd reageerde hij alweer:

6 juni 12:48 uur
mijn advocaat zal contact met je opnemen en ik ben totaal niet onder de indruk van jouw dreigementen die kant noch wal raken.

6 juni 12:56 uur
Geachte heer Mulder,
Kunt u even aangeven waar ik u bedreig in deze.
Ik wijs u erop dat u mij wederom valselijk beschuldigd deze keer van een misdrijf, hetgeen wederom smaad en laster is en een onrechtmatige daad jegens mij.
Ik wijs u er op dat indien u dit niet herroept, zal ik onverwijld aangifte doen tegen u wegens smaad en laster en wederom de schade op u verhalen.
Ing S.K.A.Brown


Opmerking: Zie deze week bij de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV  (afl 21, 2018 (Video) voor de MH17 leugens van de ‘VVD-Aasgier Blok’ bij de VN en ‘CIA Trol-Arkady Babchenko ‘(Video) en de VVD dief van één miljoen euro Burgemeester Krikke betrapt met een ons cocaïne en 2 ton cash aan steekpenningen.

13 antwoorden »

 1. Dit is wat we stoppen. Zet het licht erop en de kakkerlakken rennen weg. Terug het laffe donker in. Simpel als dat. Dit is wat de deugende maatschappij toestond al die tijd.

  Wat ik al zeg, we stoppen dit. President Trump stopt deze adelijke en globale massa -kindermoord en mishandeling. Daarom wordt hij ook zo gehaat door de adel.

  Doe mij zo’n president. En zulkse patriotten. Het zijn gewoon veteranen uit het leger en politie die deze keer raasden en de boel ontdekten.

  De msm is bezit van de deepstate/ globalisten die vluchtelingen en immigranen als een verdienmodel beschouwen. Je kan er alles mee doen, met die moderne slaven. Verkrachten wanneer ze jong of oud zijn. Goedkoop onder de prijs laten werken. Autochtonen in angst laten leven/ ms-13, of je politieke en justitiele vijanden laten opruimen. Of getuigen van je politieke misdrijven laten verdwijnen, organenhandel enz enz.

  Rape-trees popping up all across the border.
  Revlon hair colour om herkenning te voorkomen.
  Meerdere in aanbouw.

  Dit is de ALDE methode, dit is wat de globalisten met onze maatschappijen voor hebben. Dit komt op meerdere plekken ter wereld voor. Het was dus toegestaan door de voormalige machthebbers.

  Complete misere.

  Dit is Soros/ Rothschild en ander degeneraat geld wat het financiert voor winst en macht.

  Compleet geschifte mensen. Dit gebeurd in de realiteit, en de werkende moeders in de msm zwijgen. Verloochenen andermans kinderen in een zucht…

  TUCSON CHILD SEX TRAFFICKING CAMP FOUND! #OperationBackyardBrawl

  Like

  • NGO’s uit Obama’s en Hillary’s tijd die immigranten ouders van hun kinderen scheidt bij binnenkomst. De kinderen worden ondergebracht in Soros funded ngo’s. Niemand die er daarna meer zicht op heeft of zich nog verder interesseerd in het lot van die kinderen.
   Automatische reactie is ; pfff gelukkig zijn de kinderen veilig en beschermd. Dus niet. Zelfs wanneer een Senator uit Amerika onverwachts of aangekondigd een bezoek wil brengen aan die opvangcentra’s dan wordt hij en team geweigerd. Sterker, de medewerkers van die vluchtelingencentra bellen de politie voor hem, zodat ie maar niet binnen kan komen.

   Dit is ALDE/ globalisten ambitie. Verkrachten van de mensheid. Verkrachten van generaties aan mensen. Er valt niks meer te ontkennen. Soros en aanhang zijn vijanden van het volk en vijanden van de mensheid.

   Ook vijanden van fatsoen en mensenrechten, zoals onderstaande clip doet uitwijzen. Dat monster/ Soros, zit nu nu Berlijn. Vlakbij Nederland. Die duivelaanbidder mag hier niet binnenkomen. Ze zullen nu wel in Turijn zitten vanwege dat nwo feestje wat ze ook wel de Bildenberg-club noemen. Dit soort misdaden is wat ze wereldwijd stimuleren. Onmenselijke ratten.

   Like

 2. Trix er is een tijd van komen en gaan . Tijd van gaan is aangebroken met hofnar die op schep dat jij de euro heb laten in voeren je vader had het over jou toen hij zei dat hij hekel mensen die denken dat ze meer zijn dan andere !

  Kijk trixie

  In 2009 maakte Bilderberg-voorzitter Étienne Davignon zelfs opschepperij over hoe de eenheidsmunt van de euro een idee was van de Bilderberg Groep.

  Jou arrogantie gaat je kosten en je heb je leeftijd niet mee zelf NIMROD kreeg geen immoraliteit bij de schepper !

  Volk van holland dit is je tijd gebruik ’t !

  Bilderberg-globalisten maken zich zorgen over het populistische opstandige Europa.
  Het jaarlijkse elitaire congres vergadert deze week in Turijn, een geschikte locatie gezien Italië zojuist een anti-massale migratie, eurosceptische coalitieregering heeft gekozen.
  Volgens de officiële website van de groep zal het nummer één onderwerp van gesprek tijdens de geheime bijeenkomst van dit jaar “populisme in Europa” zijn.

  Een docent had me gezegd jullie gaan het moeilijk krijgen waar ik vroeg waarom haar antwoord was Beatirx !
  Nou dat was in 1981

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.