koningshuis

Prinses Mabel Schatrijk met beursgang Adyen & Prins Bernhard Schatrijk met Huisjesmelken& King Willem 300 miljoen per jaar in Wonderland.

(van onze Internationale ‘Royal-Elite-Olie-Shell-Gangster’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Prinsen-Maffia’ zitten er Duister warmpjes bij: ‘Royal-Witwas-fonds’ stiekem opgedoekt(Video). 
De beursgang van het Amsterdamse fintechbedrijf Adyen zal Prinses Mabel, het peperdure ‘Snuif-Hoertje’ van de vermoorde ‘Volksgangster Bruinsma’ en ‘Super-Elite-Gangster-Soros’ geen windeieren leggen. De ‘Wip en snuif- er op los-Oranje-Prinses Mabel’ in het ‘Rijk der Onderwereld’  (daar behoort de Koninklijke ‘Taxfree-Shell-familie’ ook toe) heeft een flink pakket aandelen en die zullen bij de aanstaande beursgang miljoenen opleveren. Hoe zij ooit de aankoop van de aandelen heeft gefinancierd is duister. Wellicht bij elkaar gewipt?

Historisch overzicht: Het Volk zit in een ‘Wurg- greep’ van de Rothschilds en de’Taxfree-Oranjes’ en de ‘Bankier-Gangsters’(Video).

De Amsterdamse betalingsverwerker wil maximaal 4,19 miljoen aandelen uitgeven aan institutionele beleggers. Dat betekent dat particuliere beleggers niet kunnen inschrijven. Het gaat om circa 12,7 procent van het aandelenkapitaal. De uitgifteprijs ligt tussen 220 euro tot 240 euro per aandeel.De Amsterdamse betalingsverwerker wil maximaal 4,19 miljoen aandelen uitgeven aan institutionele beleggers. Dat betekent dat particuliere beleggers niet kunnen inschrijven. Het gaat om circa 12,7 procent van het aandelenkapitaal. De uitgifteprijs ligt tussen 220 euro tot 240 euro per aandeel. Het perdure ‘Royal-Hoertje Mabel’ van ‘Taxfree-Oranje’ heeft momenteel 545.981 aandelen Adyen in bezit. Het bedrijf maakte dinsdag bekend dat de uitgifteprijs voor de beursgang op woensdag 13 juni ligt op 220 euro tot 240 euro per aandeel, maar niet hoe Mabel aan die aandelen is gekomen. Kwade tongen beweren door een triootje met Pieter van der Does en Arnout Schuijff. Met de introductieprijs geeft het totale belang van Van Oranje, aan de bovenkant van de bandbreedte, een waarde van 131 miljoen euro. Mabel van Oranje verkoopt een deel van haar ‘Wip-aandelen’, zo komt naar voren uit het document. Dat levert maximaal iets minder dan 20 miljoen euro taxfree op. Naast de Prinses hebben ook oprichters Pieter van der Does en Arnout Schuijff grote belangen in Adyen. Van der Does is daarbij tussen de 354 miljoen tot 386 miljoen euro waard en Schuijff tussen de 475 tot 519 miljoen euro waard. Adyen zelf wordt gewaardeerd op meer dan 7 miljard euro.

De Underground Presentator van de Stem van de Straat/SaltoTV ing Steve Brown legt in de reportage hierna uit waarom de meeste succesvolste misdaadgroep van Nederland het Koningshuis  nooit zal worden vervolgt:

7 antwoorden »

 1. Leg uw werk neer net als in engeland want, dit koningshuis in engeland weet iedereen al dat zij door de machine moeten want anders zien ze er niet uit want, ze zijn soulless ones dus ze hebben geen ziel meer naarmate je met de duivel dans wil deze kracht ook je ziel ! En het begin bij engeland dan de vaticaan en dan zijn jullie aan de beurt ?

  BILDERBERG GLOBALISTS CONCERNED ABOUT POPULIST UPRISING IN EUROPE

  MAAK HUN PROBLEEM GROTER ze zijn bezorg dat iedereen op staat ! en pas op voor uw kinderen die gaan naar Baak

  Like

 2. Wanneer worden de armen inclusief jongeren volwassen ouderen één zoals in engeland ! kijk een macht van het vplk laat je werk links liggen en ga de straat op ze verliezen BILJOENEN neem de lef en doe het dan staat rutte meteen voor uw want, hij moet u paaien niet laten gebeuren !

  Uw koningshuis is de grootste parasiet die er bestaat met ambassadeur in Vaticaan ( duivelse parasieten ) wil onder hun orde leven .

  In 1989 was uw zorg bijdrage 19 gulden bij de ZAO nu betaal je € 2380 per jaar te gek voor woorden wie is gek en maar zwaaien

  Like

 3. Veterans on Patrol – Multiple Militia Mobilizing to Take Out Elite’s Pedophile Child Trafficking Ring Operation Backyard Brawl Oath Keepers III% (Videos)
  Tuesday, June 5, 2018 6:16

  Like

 4. Onze man in Teheran:Volkskrant-journalist of PSYOP Thomas Erdbrink bezoekt explosieve persconferentie New Horizon in Iran (zie Thomas Erdbrink vanaf minuut 32) ongetwijfeld zal ongelovige Thomas zwijgen als het graf in dienst van zijn opdrachtgevers de Deep State Mediaoutlets: NewYork Times, Volkskrant, VPRO

  Iran Press Conference New Horizon: Michael Maloof, Phil Giraldi, and Scott Bennett

  Onze man in Teheran:Volkskrant-journalist Thomas Erdbrink: Mijn hart ligt in Iran en in Nederland, maar mijn hoofd is meestal in New York:. Meer: https://www.volkskrant.nl/mensen/onze-man-in-teheran-mijn-hart-ligt-in-iran-en-in-nederland-maar-mijn-hoofd-is-meestal-in-new-york-~bda7d080/

  SHELL GAME: http://armypsyop.wixsite.com/shellgame

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.