Amsterdam

Hoerenlopers Oudkerk en Hoes melden zich voor Amsterdamse ‘Graai & Naai Burgemeester’ in De Telegraaf.

(van onze Wordt Wakker en neem een kurk in uw kont en let op uw kinderen redactie)

AMSTERDAM-NOIR- D66 wil ‘Nep en fop-onderzoek’ naar #metoo met uitzondering van de Royals, Incest, Pechtold,Hoes,Oudkerk, Eurlings en Demmink&Co in Politiek(Video).

De corrupte en perverse Heersende Klasse en hun MSM zijn totaal moreel failliet en de schaamte voorbij melden wij met grote regelmaat en gisteren kregen wij wederom gelijk. Krijgt Amsterdam Hoerenlopers van het allerlaagste ziekelijke,perverse PvdA niveau Oudkerk en/of een ‘VVD- schandknapen-Hoerenloper Hoes’ als ‘Graai en Naai Burgemeester’?Rob Oudkerk wil (en Onno Hoes) ‘Graai en Naai Burgemeester’ worden van de Terminale Heroïne Junkie ( te jonge) meisjes die de Hoer moeten spelen voor hun verslaving melde het oude ‘NSB –mannen- Vod’ De Telegraaf gisteren zonder enige kritische kanttekening, Houzee!

‘Wannabe Burgemeester Rob’ pochte ooit als corrupte PvdA Wethouder tegen ‘BN-Nimfomane Heleen van Royen’ dat hij altijd na zijn ‘werk’ Wipte en cocaïne snoof en of zij ook zin had? ‘Pedo-D66–Raadslid-Suikeroompje Versloot’ drogeert en verkracht samen met zijn ‘VVD-vriend’ 14-jarige jongen(Video).

 

Ooit moest smeerpoets Oudkerk als Amsterdamse PvdA Wethouder aftreden en voor ‘straf’ het Luxe Wachtgeld in, omdat hij was betrapt op het misbruik maken van Terminale- Heroïne -Junkies die de Hoer moesten spelen om in leven te blijven. Voor dat ziekelijke feit had hij vervolgd moeten worden vervolg en de cel en/of een ‘TSB –inrichting’ in worden gesmeten. Ook werd hij landelijk beroemd  berucht met de ‘Tokkie-rascitische’ uitspraak: “Kut-Marokanen”.   Later legde hij  met  dat hij met zijn uitspraak “Kut Marokkanen’ als ‘PvdA-hoertje’ juist bedoelde  gek is op elke (Junkie)-Kut en ook die van de Marokkanen.

 Top ‘VVD-Gangster -Onno-Schandknapen- Hoes’ wil ook al Amsterdamse ‘Graai en Naai-Burgemeester’ worden van te jonge Schandknapen (Video).

 

Nederland is Moreel totaal naar de Klote:’Onno–Schandknapen-Hoes’ weer ‘Graai en Naai Burgemeester’(video)in Haarlemmermeer.
Ook de corrupte smeerpoets Onno moest ooit gedwongen aftreden als ziekelijke en perverse ‘Graai en Naai VVD-Burgemeester’ van Maastricht, toen hij o.a. betrapt was op perverse Wip en snuif capriolen met een voor hem jonge peperdure Schandkaap o.a. tijdens diensttijd(Video) en verdween met veel ‘RTL-Riool-bombarie’ ook het Luxe Wachtgeld in. Inmiddels is hij alweer aan de slag als ‘Graai en Naai Burgemeester in het normloze Dorp Haarlemmermeer heeft een surplus goedkope (Illegale,buitenlandse) Schandknapen, die verslaafd zijn aan cocaïne en Poppers en dus geen keus hebben dan met de bejaarde Onno en zijn corrupte ‘ToyBoy-Gabbers in crime’ het bed in te duiken.

Rob Oudkerk zijn Motto voor Amsterdam als Burgemeester : Hef de PvdA-Hoertjes op en ga allemaal naar een Jong Terminaal Heroïne Hoertje net als ik!
Voordat de Gemeenteraad een Burgemeester  gaat kiezen  doen ze er goed aan om op:”Top20+ Criminele Burgemeesters van Plasterk gaat met’ De one miljoen euro Dief-VVD Burgmeester Krikke’ op naar de 30(Video)!”en het ” Elite-Gangsters Billboard van Volksnieuws uit Amsterdam-Noir(Video)te raadplegen.

3 antwoorden »

 1. Hoes is een homofile pedofiel das nog veel erger !
  Wil het met kinderen doen dat hebben we wel gezien toch op tv ?
  En dat vieze kksoort krijgt ook zo weer een duurbetaalde baan !!
  Een nekschot zou beter zijn geweest opruimen dat kktuig !

  Like

 2. Deep State operatives geniet nog even voor zolang als het duurd

  Gemeente Amsterdam en zijn Holding: BV Nederland zijn altijd in handen geweest van achterbakse perverts

  Het Internationale Pedonetwerk sluit zich langzaam maar zeker

  De ITNJ juridische commissie van onderzoek naar mensenhandel en seksueel misbruik van kinderen Gedenkboek en Web Portal met de video’s van het evenement zijn nu LIVE !: https://commission.itnj.org/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.