Maatschappij.

Nomineer een Kandidaat voor de Black Achievement Award 2018.

( ingezonden door BAM)

AMSTERDAM-NOIR-Op 28 oktober 2018 organiseert het Nationaal instituut Nederlands slavernijverleden en erfenis (NiNsee) de derde editie van de Black Achievement Awards. Op deze dag
ontvangen zwarte rolmodellen, die een aantoonbare bijdrage aan de samenleving hebben geleverd, een award tijdens de Galashow in de Stadsschouwburg Amsterdam. De prijzen worden uitgereikt binnen vier categorieën: Kunst & Cultuur, Mens & Maatschappij, Sport en Wetenschap & Onderwijs. Daarnaast wordt een oeuvreprijs uitgereikt aan een ‘black achiever’ wiens jarenlange prestaties hiermee worden gehonoreerd.Van 15 mei tot 15 juli kunnen voordrachten worden aangedragen met een goed omschreven motivatie. Een onafhankelijke jury zal per categorie drie kandidaten nomineren en uiteindelijk de winnaar aanwijzen. De jury zal dit niet bepalen op basis van het aantal keer dat een kandidaat is voorgedragen, maar op basis van de motivatie en het nadere onderzoek. Indien u een kandidaat wil nomineren vraag ik u vriendelijk het ingevulde formulier op te sturen naar: BAM-awards@ninsee.nl

Met vriendelijke groet,Ronny Rens, Bureaumanager BAM

 

Steve Brown: Keti Koti De Slavernij van Toen en Nu.(Video) Stem van de Straat Amsterdam-Noir afl 21.

1 antwoord »

  1. Speldjes op de revers pinnen is voor de elite-hoeren weggelegd. Dat zielig geneuzel van die ‘zwartjes’, en dat de gehele tijd, dat is ook ‘zum kotsen’ ! Er zijn nog wel meer bevolkingsgroepen of gewoon blanke mensen, die geen gemakkelijk leven hebben. Dus sodemieter op met dat gezever en die speldjes.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.