Media-Maffia

‘Pot-Peter R. de Vries’ verwijt de ‘Ketel Humberto Tan’ dat hij zwart ziet bij ‘RTL-Riool-Late -Fight’.

( van onze Wie neukt en moord wie privé redactie)

AMSTERDAM-Zwarte Piet”- Humberto Tan is bezig met zijn afscheidsweek bij RTL Riool-Late Night. Hij wordt vervangen door de’ NPO- dr. Goebbels- Nieuwsuur’ overloper de corrupte Blanke billen-man & Grachtengordel-Maffioso en Zakkenvuller Twan Huys'(Video). Tot nu toe hebben alle ‘BN Junkie-Hoeren-gasten'(Video) lovende woorden voor de presentator en dat is wel te begrijpen, want hij is gewoon een aardige, laffe en corrupte jongen die zijn best doet zijn ‘Riool-Bral-brood’ te verdienen in de ‘Riool-Hoeren-Showbizz-Wereld ‘van ‘Maffia Boss John de Mol'(Video) en de ‘Riool-Showbizz – King& Goede Doelen Oplichter Joop van de Ende’, maar woensdagavond was ‘Narcist & Racist Peter R. de Vries’ te gast en die had een ‘KKK- Tokki-roast gemaakt. Daarin gaf hij Humberto er onverwacht  flink van langs(kuch) met een van te voren opgestelde Trap na met een ‘Judas- Red-Neck-KKK-script’.

 

 

 

Jaloerse ‘Insluip-Geilneef Peter R. de Vries’(video) maakt zich schuldig aan ongekende, ziekelijke projectie jegens Tan.

Zo haalde ‘Joker Peter R. de Vries’ van het geflopte ‘SBS-Riool-Tokkie’ Judas-Raadkamer( slecht 130 duizend kijkers, waaronder al zijn Hoeren en merendeels demente bejaarden(Video) ) onder andere de affaire van Humberto met Dionne Stax nog eens aan. Als blijkt dat Goedele Liekens maar liefst 37 keer te gast is geweest bij RTL Late Night, bralt de jaloerse Geilneef en ‘Judas-King- Peter’: „37 keer een soort van erotische workshop is ook late night wel wat teveel van het goede. Maar wat de redactie je nog het meest nadraagt, is dat je de door haar bijgespijkerde vaardigheden nota bene bij de concurrentie, de publieke omroep, bent gaan praktiseren. Met als gevolg dat je een paar keer per week in de opening van het NOS Journaal zat.” En dat bralde de Goorste en Grootste TV-Hoer Peter de Vries die als het ff kan in 3 of 4 Kul-programma’s achter elkaar a €2.500,- per keer op één avond zit met een natte plasser.Als er vervolgens wat besmuikt en beschamend gelachen wordt door het betaalde Klapvee in de zaal en Humberto ook niet weet hoe hij moet kijken, bralt de misdadige-verslaggever: „Ja, het is een (KKK)-roast.” De presentator weet vervolgens nog uit te brengen: „Ik weet niet waar je het over hebt Geilneef en Hoerenloper dat je bent met je ‘geheime’ bastaardkind en je vele ranzige neuk partijen met Jan en allemaal en alle hoeren van de Wallen.” De Presentator wees er ook nog even fijntjes op dat recentelijk Willem Holleeder, toen De Vries constant zat te liegen onder ede de Rechter er op wees dat De Vries alles wat los en vast zat neukt tot en met ‘Killer Queen Rechter Nienke de Waele’.

 

 

Noot: Joker Peter R. de Vries kondigt huilend aan per Riool twitter dat zijn programma De ‘Judas Verraadkamer’ met zijn Onderwereld Rechters, Officieren van Justitie, advocaten en journalisten zwaar geflopt is  en dat de Stekker er uit gaat met ‘Natte plasser’ van hem en zijn corrupte ‘Judas-gasten’.

 

18 antwoorden »

 1. Hi Steve, respect dat je de ballen hebt om je kritisch te uiten over Peter r de Vries en zijn malafide praktijken!
  Het lichtje ging bij mij branden toen ik Petertje ( in volgens mij de wereld draait door) een tirade gaf over Staten-Generaal Joris Demminck (Die tyfus pedo), dat al die aantijgingengen over vermeende pedofielen handelingen van Joris naar het rijk der fabelen werd verwezen…….Conspiracy……..Niets van waar…. etc.
  Ik dacht toen: “waarom zeg je dit en wat voor belang heb jij erbij”……
  Mijn conclusie was al snel duidelijk : “Old boys Network”…….Die viezerik van Peter r de rukker heeft zijn ziel verkocht.
  Sowieso heb ik hem altijd al een zelfingenomen houding hebben gehad, maar ok tot daar…
  Die laatste uitspraak was shocking! !
  GTZ martijn

  Like

 2. En geen enkel neger hoef een blanke te vermoorden dat doen jullie zelf Hitler was geen neger en kijk hoeveel en ook hier dus waar hebben we het over en uw koning wil ontvolking dat is leuk vraag hem van wie ?

  Like

 3. Tan was een vies goor mannetje. Net als bij de NPO kwamen er allerlei tranentrekkers voorbij met oproepen om onze cultuur ons verleden en onze historie te vernietigen en het liefst alle blanken te doden. Dat zijn programma niet meer bekeken werd is toch logisch. Steeds dat gezeik van die Linkse hoeren presenteren en dan moeten we vervolgens ons laten onderkotsen door deze door ons gesubsidieerde hoeren. (ik heb de stijl van Volksnieuws al te pakken).

  Like

 4. Enige tijd geleden een gesprek gehad met de vader van Peter RRRrrr de Vries. Hij zei tegen mij:””Ik had op de kachel moeten spuiten dan was het met een sisser afgelopen”!

  Like

 5. Twee griezels, die de Vries en Tan. Tan heeft ooit een keer letterlijk voor de TV gezegd dat “iedereen krijgt wat hij verdient.” Sindsdien, is al jaren geleden, moet ik deze creep al niet meer met zijn gladde kop. Zulke onzin moet hij eens verkondigen in een ziekenhuis op een afdeling met ernstig zieke kinderen. Maar ja, Humberto is een echte VVD rat, die beweren allemaal dit soort onzin, als je maar hard werkt, kom je er wel en blablabla. Ergste is dat zoveel mensen daarin trappen. De Vries heb ik altijd maar een arrogante betweter gevonden, meent dat hij overal verstand van heeft, schijnheilige moraalridder wat het is.

  Like

 6. Het is inderdaad weer een misselijkmakende streek van Dhr de Vries tegenover dhr Tan, die zoals je al memoreerde gewoon een aardige jongen is en een buitengewoon bekwame presentator.
  Zeker in de eerste jaren was het een welkome afwisseling met wat er werd aangeboden vanuit de publieke omroep!
  Dat het programma in de loop van de tijd minder werd lag volgens mij niet zozeer aan de presentator zelf maar meer aan wat er hem door de redactie (RTL directie) werd opgedragen te maken.
  En dan verdiend hij het zeker niet dat een van de mensen die de afgelopen jaren bijna wekelijks bij hem te gast is geweest hem zo te kakken zet.
  Persoonlijk vind ik RTl late night het aangluren niet waard en ben ook al geen liefhebber van de vertrekkende presentator maar zo afgebrand worden verdiende hij nogmaals zeker niet!!!
  Het toont wel weer haarscherp aan wat een ongelooflijke hufter die Peter de Vries eigenlijk is!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.