oorlog

Laffe Merkel bezwijkt voor Trump en gaat miljarden meer uitgeven aan de NATO, maar niet aan de armen.

(van onze Internationale ‘US- Killer-Elite’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- “Metoo-Trump: ik ben een Vorst met absolute mach en kan mezelf amnestie verlenen en de hele Wereld plat Bombarderen(Video) .‘

EU-Führer Merkel’ is bezweken voor de dreigementen van haar ‘Elite-Maffia- Boss’ ‘Mad Dog- Pimp Trump’ en trekt extra miljarden uit voor defensie de Wapenhandel. De laffe en geldverslindende stap werd donderdag op een ‘Bral-vergadering’ van angstige, corrupte NAVO-Ministers van Defensie van harte aanvaard door ‘CIA-Puppet- NAVO-secretaris-generaal Stoltenberg’.Laffe Merkel belooft vanaf 2025 1,5 procent van z’n economische omvang aan de Defensie wapen aankopen in de US  te spenderen. Vooral de ‘US-Killer-Elite’ met hun hoogbejaarde, lichtelijke demente Kruizengrijper ‘Puppet-Mad Dog-Pimp Trump’ maken een groot punt van achterblijvende defensiebudgetten bij veel Europese ‘US-Elite-Killer-Vazal landtjes’ en ook Canada. Trump eist gewoon dat er meer wapens gekocht moeten worden in de US. Lang schommelde het land rond de 1,2 procent en komend jaar zal het 1,3 procent spenderen. In absolute getallen betekent het dat er volgend jaar drie miljard euro bijkomt tot een totaal van 41,5 miljard euro. Daar komt nog bij dat het NATO budget nu al 20 x meer is dan dat van Rusland!

Recordaantal mensen in Duitsland leeft in armoede en dat is niet de schuld van Poetin(Video).

En dan te bedenken dat er in de US 60 miljoen mensen onder de armoedegrens overleven en in de  EU 50 miljoen en in Duitsland 13 miljoen mensen in armoede leven en in Nederland rond de 3 miljoen. Wat schieten die arme sloebers op met al dat Wapentuig en de NATO?

Merkel is doodsbang voor ‘Deep State- Moordenaar en drugsdealer Pompeo’.
De hoop van laffe Merkel is dat door nu alvast een nog verdere stijging tot 1,5 procent te beloven de ‘US-Killer-Elite’ gunstig gestemd zullen worden. De laffe Merkel kreeg er recent nog van langs als of zij een Trek-pop is van Trump van de Psycho Minister van Buitenlandse Corrupte Zaken Pompeo vanwege het niet kopen van miljarden aan Wapens in de US. Over iets meer dan een maand komen de laffe leiders van 29 NAVO-landen( Vazal-staatjes van de ‘US-Killer-Elite‘) naar Brussel voor een top en ‘Mad Dog Pimp-Trump’ de Puppet van de “The Shadow World” zal zeker een punt maken van het aankopen van Wapens. De ‘Mad Dog Trump’ heeft het sowieso op Merkel voorzien vanwege de in Amerikaans nadeel uitslaande plunder de armen en zieken en bejaarde handelsbalans. Trump zijn ‘Pimp-relatie met zijn bondskanselier ‘Hoertje Merkel’ is ronduit stroef en vernederend.

‘CDA-Psycho-Minister-Bijleveld’ bezoekt Wapenhandelaar ‘Mad Dog Trump’ om Orders op te halen(video).

6 antwoorden »

  • Bedankt, geweldig videoverslag waarbij de mensen van de Falun Gong een gezicht krijgen, had deze video nog helemaal niet gezien. Vandaar ! Onze mainstream media zet de Falun Gong weg als een één of ander wazige sekte in de wetenschap dat ’t voor de meeste mensen dan al gauw de ver van mijn bed show als betrokkene vermoord worden.

   Like


 1. Het bijna niet te geloven maar naar verluidt toch waar : “Report: Electric, Gas, and Water Rates Falling Due to Trump Tax Cuts” by WARNER TODD HUSTON, 8 JUN 2018 “A new report finds that electric, gas, and water rates have fallen across the country due to the tax cuts put in place by President Donald Trump and the GOP. The review of 102 utilities across the nation by Americans for Tax Reform (ATR) finds that Trump’s tax cuts mean “lower utility bills for Americans.” “The Tax Cuts and Jobs Act cut the corporate rate from 35% to 21%. Utility companies are passing on the tax savings in the form of lower rates for customers,” ATR wrote on June 7. ATR went on to detail the rate reductions in states such as Florida, Ohio, Michigan, West Virginia, thirty-seven other states, and the District of Columbia. [ … ]”

  Like

 2. De China genocide van de Falun Gong by International Tribunal for Natural Justice

  Indrukwekkende documentaire ooggetuigenverslag Chinese oorgaanhandel

  Falun Gong ‘Live’ Organ Harvesting ITNJ Seating

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.