Elitaire Misdaad

‘G7-Elite-Maffia’ 2018: ‘Pimp-Daddy Trump’:” Come to Daddy otherwise I slap you Silly”.

(van onze Internationale Killer-Elite’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR – We are no Fan of Trump, but this time he dit Great: ‘G7-Elite-Maffia’ 2018: ‘Pimp-Daddy- Trump’:” Come to Daddy otherwise I slap you Silly”.

 

Metoo-Trump: “ik ben een Vorst met absolute macht en kan mezelf amnestie verlenen en de hele Wereld plat Bombarderen (Video)”Men zou het bijna vergeten dat sinds ‘Mad Dog –Pimp’ twitterent op het Wereld Toneel is verschenen, maar er wordt nog steeds geproteseerd tegen de’ G7-Elite-Maffia’. En niet in de laatste plaats omdat de’ G7  6 Whores + Pimp Daddy Trump’ sinds jaar en dag één van de Hoofddaders zijn dat 15 miljoen kinderen jaarlijks sterven van de honger(Genocide door het Groot Kapitaal) ) .De Corperate Crime MSM en de Staats NOS brallen constant dat de G7 de Top 7 rijkste landen ter wereld zijn alsof China, India en Rusland niet bestaan.

Elite-Maffia-G-7′ in Canada’:’Mad-Dog-Pimp Trump’ and his six Whores(Video).

Ziek van de intensieve, misdadige Veehouderij van de Duivelse ‘CU-Minister Schouten’(Video).

En  dat de ‘G7-Elite-Maffia’ de Wereld compleet vervuilen en door hen de dieren met uitsterven bedreigt worden en/of vreselijk geëxploiteerd in de walgelijk Bio-Industrie waar de Christelijke Duivelse CU-Incest –bijbelbelt- Minister zo trots op is. Ziek van de intensieve, misdadige Veehouderij van de ‘Duivelse -CU-Minister Schouten’.

7 antwoorden »

 1. Hilarisch, “Sir, could say something sir?, are you a guest here, sir! Why so secretive, sir?” What’s your name? do you speak English?

  Reporters Chase Secretive Bilderberg Members Through The Streets of Italy

  English, Motherfucker, do you speak it?

  Like

 2. Hahaha, die Jucker die er altijd even bij komt staan. Die familie Juncker moet je de historie tijdens en na de 2e wereldoorlog uitpluizen. Het schijnen viezerikken te zijn. Nu we het toch over mafia hebben. De echte wereldwijde mafia zijn de koningshuizen en de centrale bankenbezitters.

  Nederland staat er weer slecht op. Korte clip, maar ik denk dat hij binnenkort gaat uitweiden. Misschien ook wel handig voor geschiedenisles. Uploader geeft een startschot, want hij heeft er genoeg van.

  #Cemex Construction Materials South LLC #PizzaGate Connections ( #DutchRoyals)

  Like

  • #Backyard,

   Je kan werkelijk niemand meer vertrouwen (justitie, magistratuur, politici). Eenmaal een te jonge kleuter op de leuter en je bent chantabel. Chantabel door beeld of getuigen, en je bent bezit van diegenen die die kleuters aanboden.

   Daarom zie je ook dat het niks uitmaakt of je nu Links of Rechts stemt de afgelopen decennia. Ze tekenen allemaal bij het kruisje voor meer EU. De verdragen lezen ze niet eens en discussies worden over onbenulligheden gevoerd. De globalisten denderen voort richting de communistische heilstaat die de EUssr in feite is geworden.

   IORPII, Verdrag Lissabon, Verdrag Casablanca, Koudehoven-Callergi, Agenda 21, TTIP etc etc.

   Tucson Police Chief Chris Magnus was sued in HIGH PROFILE CHILD PROSTITUTION CASE!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.