Elitaire Misdaad

Liegende ‘GroenLinks-Kamerlid Grashoff’ hield ‘Vreemdgaan–relatie’ met corrupte Voorzitter Meijer geheim.

(van onze ‘Haagse-Neuk er op los Halsema-Bakfietsen’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Het Binnenhof is niet alleen een ‘Lieg& Bedrieg -Centrum’ van heb ik jou daar, maar ook een perverse neuk er (stiekem ,vreemdgaan) op los verzamelplaats van liederlijke corrupte, perverse -(pedo)- lieden(Video) met als men betrapt wordt het Luxe Wachtgeld in gaan. Een win win situatie voor de corrupte liegende (pedo)-smeerpoetsen. Opnieuw worstelt GroenLinksRechts met de eigen( niet bestaande) integriteit en begint zo langzamerhand toch meer en meer op de ‘VVD-Misdaadgroep'(Video) en de ‘Pedo-Rapist–Demmink-Kliek’ van ‘Godfather Rutte’ te lijken. Tja, waar je mee omgaat wordt je mee besmet.

‘Pedo-D66–Raadslid-Suikeroompje Versloot’ drogeert en verkracht samen met zijn ‘VVD-vriend’ 14-jarige jongen(Video).

Maar ook het ‘Nep en Fop Christelijk CDA’ Graait en ‘Pedo- Rapist’ mee: Ex Politieman-‘Graai&Naai-Pedo-CDA-Wethouder Klink’ in Wachtgeld voor rechter om ontucht met jong meisje(Video).

 

Werd er eerder dit jaar nog een ‘Pedo-Rapist’ medewerker ontslagen, die nu in de Ziektewet zit na aanranding van een zeer jonge stagiair,e nu blijken een corrupte parlementariër en niemand minder dan de corrupte partijvoorzitter een stiekeme vreemdgaan relatie met elkaar te hebben verzwegen. En wat te denken van ‘Suikeroompje Pechthold’ en de D66 ‘DDR66& VVD Drugs- Rapist- echtpaar Versloot ’ die een jonge jongen in de val lokte en samen aanrandde alsof zij zich vergrepen aan een Bijstandsgerechtigden die de VVD-Gangster “Two face”- Dijkhoff (zie vanavond Stem van de Straat/SaltoTV) wil gaan uithongeren door 200 euro te gaan korten op de toch al hongeruitkering.Maar vergeet u vooral ook niet de ‘PvdA-Hoertjes’ in dit verband die er een heuse ‘Pedo- Wethouder’Brandes aka “de Lolita-man”( Video) er op na hielden, die na betrapt te zijn ook al weer tijden in het Luxe Wachtgeld zit, maar thuis hoort in de cel net als de rest.

Maar de ‘dr. Goebbels -boodschap’ uit het perverse en corrupte Den Haag en in hun MSM met de Staats-NOS voorop voor het ‘Klootjesvolk’ blijft pas op voor de Russen(Video), Wilders, Baudet, De Stem van de Straat partij, de “Willem Holleeders”, de ‘Mocro Maffia’ en Motorbendes Clubs.

 

Wilders doet aangifte tegen ‘ondergedoken’ ‘GroenLinks-Haatzaaier Dekker’(Video).
Het corrupte, liegende,  stiekem, neukende en vreemdganger Tweede Kamerlid Rik Grashoff keert na de volgende verkiezingen niet voor GroenLinks Rechts terug in de voor het merendeel  corrupte ‘Tweede Graai&Naai Kamer,’ en gaat het Luxe Wachtgeld in zo liet hij een tijdje geleden trots weten. Grashoff werd tot die mededeling gedwongen door vragen van het tv-programma EenVandaag. Dat onthulde dat Grashoff al geruime tijd een stiekeme neuk er op los relatie heeft met eveneen corrupt en glashard liegende partijvoorzitter Marjolein Meijer. Politiek pikant, want de voorzitter is uit hoofde van haar functie prominent lid van de commissie die de functioneringsgesprekken voert met Tweede Kamerleden. Zij heeft daardoor ook een flinke vinger in de pap bij de samenstelling van de kandidatenlijst. Grasshof en Meijer hadden hun relatie ook intern niet gemeld Daarmee wordt Grashoff plots kwetsbaar voor de vraag hoe hij zijn Lieg en Bedrieg Kamerzetel in maart 2017 verdiende met vreemdgaan, beseft hij zelf ook. Hij en Meijer benadrukken in een verklaring aan hun partijgenoten echter dat de relatie pas ‘ongeveer een jaar’ duurt en dus van na de kandidaatstellingsprocedure is(kuch).

Woede om gesubsidieerde ‘GroenLinks-Bnn-VARA-docu/ Soap’: ‘Yes we can’ ’Jesse’-(Ken)-Klaver van Barbie(video).
Er zat voor ‘Yes, we can Boy  Klaver’ niets anders op, toen duidelijk werd dat hij glashard was voorgelogen door zijn stiekem neukende collega-Kamerlid Rik Grashoff en partijvoorzitter Marjolein Meijer. De twee gluiperds moesten weg. Het ‘Neuk- er op los-duo’ had een geheime verhouding, die eerst een jaar en later al anderhalf jaar gaande bleek. Daarmee viel het ranzige vreemdgaan samen met de aanloop naar de ‘Nep en Fop verkiezingen’ van 2017 en het samenstellen van de  ‘Neuk er op los en lieg en bedrieg kandidatenlijst’. De schijn van belangenverstrengeling maakte zo plaats voor verloren vertrouwen. GroenLinks-Groupies’ ( de meeste zijn ‘Onderbroeken puber- meisje’s en de ‘Doofpot Hoer- Halsema-Bakfiesten- Maffia’) buitelden na de eerste bekentenis van de  veemdgaan-relatie van een jaar op sociale media over elkaar heen door te stellen dat het toch prachtig is als ’twee mensen stiekem van elkaar houden en liegen dat ze barsten’. Hoewel hij door de achterdeur had kunnen vertrekken het Luxe Wachtgeld in, liet de schaamteloze vreemdganger en Leugenaar Grashoff eerst een afscheidsbrief in het parlement voorlezen door de Tweede Kamer Voorzitter de laffe en corrupte  PvdA’ Mocro Spion Arib’, met een aubade aan ’de constante in dit alles, mijn partner met wie ik al 22 jaar samen ben’ en als GoenLinkser altijd net als het Volk heb bedrogen. Het was een bizarre, enigszins exhibitionistische vertoning, zo vlak voor de aanspraak op Wachtgeld, dat weer opgehoest moet worden door het toch al kaal geplukte gewone Volk die door de VVD-misdaadgroep en hun NPO woordvoeder Leugenaar ‘Vad- Jort Kelder ‘ “Labbenkaken”  (Video) worden genoemd, die alleen maar geschikt zijn om zich dood te werken tegen een hongerloontje.

 

 

Klote’ noemde ‘Boy-Klaver’ deze gang van ranzig, stiekem vreemdgaan ‘Neuk- zaken’ en staat nog steeds pal achter de ‘CIA –Zetboss& Maffioso- Oligarch Porosjenko’.

Panama Papers het GroenLinks, Koningshuis en ‘Maffiaboss Porosjenko’ Clubblad(video). Boy Klaver’ verdiende stiekem meer dan 20.000 euro bij en ‘VVD-Huisjesmelker Haga’ 2 miljoen(Video).
Hoewel de ‘Lieg en Bedrieg neuk er( stiekem) op los-partijtje’ voor de bühne de zaak probeerde te bagatelliseren en weg te wuiven, brak zoals zo vaak bij een GroenLinksRechts-crisis intern de ‘Neuk er op los pleuris uit’. Naar de buitenwereld begint in zulke gevallen het goedpraten, het relativeren en het wegkijken. Juist bij de partij van de wereldverbeteraars, het opgeheven vingertje en de verontwaardiging altijd onder de snelbinder van de Bakfiets, vergeet men automatisch dat de vijand niet Poetin is die niet van buiten, maar van binnen de Groene ’ Neuk&Doofpot Halsema bakfietsen Maffia-vriendenclub’ komt. Die waarheid blijkt altijd pas later.Ook deze week, toen de werkelijkheid wederom anders in elkaar bleek te zitten dan de partij aanvankelijk nog zo fier wist te melden, viel de achteloosheid op waarmee een onwaarachtige misstand werd weggelachen net als dat toen Boy Klaver in opspraak was met zijn stiekem zwaar gesubsidieerde ‘Onderbroeken- Puber meisjes Docu’. Dan gaat het natuurlijk niet om de liefdesrelatie, maar om de manier waarop GroenLinksers met elkaar omgaan.Volgens de bejaarde  ‘GOED MENSEN -Volkskrant’ was de corrupte  partijleider ‘Boy- Klaver’ in zijn fractie vooral boos over het feit dat er met een journalist was gepraat over het gebeurde. Het is veelzeggend dat een GroenLinkser Rechtser zich weinig van deze woede aantrok en ook dit weer doorvertelde aan een journalist.

Tot Slot: Ex Partijleider& ‘Underground Presentator ing Steve Brown’ van de Stem van de Straat/SaltoTV legt hierna uit waarom het corrupte, liegende en stelende ‘Haagse-Naai en Graai Tuig ‘zelden of nooit vervolgd wordt en het ‘Taxfree-Shell- Koningshuis’ al meer dan twee eeuwen de succesvolste misdaadgroep van” Banana-Fraude Nederland” van de ‘VVD-Godfahet Ruttes’ is:

 

 

 

 

 

3 antwoorden »

 1. De kwalificatie groen krijgt nu wel een extra dimensie. Graaien en naaien, mits milieuvriendelijk en duurzaam, is geen probleem.
  Ook niet bij groentjes. De CO-2 uitstoot is een probleem voor grootverbruikers van taxi, bus en leaseauto.

  Like

 2. The top of the Bilderberg agenda was “populism in Europe”

  Which means peasants with pitchforks rising against this satanic elite in the UK, in Italy, in Hungary and pretty much everywhere else in Europe. As things are going, it will not be long before these child-killing mass murderers are dragged out of their houses and hung from the nearest lamppost, as famously predicted by George Bush Sr.

  Jay Parker ~ SRA Survivor (ITNJ Seating) International Tribunal for Natural Justice

  Why King Willem and Queen Maxima missed their Bilderberg party
  A message was sent to the Bilderberg-founding Dutch royal family on June 7th, the day the meeting started when the sister of Queen Maxima, Ines Zorreguieta, was “found hanged in Argentina in a message to pedo royals,” Pentagon sources say. This happened as 160 children were liberated from an Atlanta child trafficking operation, they noted: https://benjaminfulford.net/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.