oorlog's misdaden

Massamoordenaars ‘Mad Dog Trump’ en ‘Super -Mad Dog Kim Jong-un’ gaan voor de ‘Nobel-Showbizz Riool-Prijs’.

(van onze ‘Wordt Wakker Nobel-Prijs’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- The False Flag: Syria first ‘Mad Dog Trump-strike’ in World War 3 – Deep Analysis(Video).
Enkele dagen geleden maakte ‘Mad Dog –Pimp-Trump’ zijn ‘G6-Elite-
Maffia- leiders’ nog uit voor zijn laffe ‘Crack-Whores’ en zijn psychopathische medewerkers wenste hen het ergste plekje in Hel toe(zie video hierna). En vandaag zit de ‘Pimp Trump’ zich vol te vreten aan een tafel met ‘Psychopaat Kim Jong-un’,die Hitler qua gedraging tot een rationeel mens maakt en die hij maanden lang bedreigde met Atoombommen en uitmaakt voor van alles en nog wat, maar de laatste weken de Hemel in prijst. Is de bejaarde demente Trump behalve een Narcist en Kruisengrijper ook nog Schizofreen?

Afijn, vandaag is het dan zo ver :”de ‘Nobel-Riool Showbizz- Show’ van de ‘Massamoordenaars Trump en KimJong-un’. “

There’s no End to US-‘Mad Dog Presidents ’ “Invade, Destroy, Repeat” Mantra. CDA Minister Bijleveld staat er pal achter!(Video

Nobelprijs voor de Vrede voor ‘Ethnic cleansing-Prime Minister Aung San Suu Kyi’ & ‘War Mongul Obama’(Video)CIA-Martel-boss’ ‘Gestapo Haspel voelt zich  nu al thuis in Noord-Korea.

De twee grootse Mad-Dogs en Massamoordenaars van de Wereld gaan beide vandaag voor de Nobel- Prijs, terwijl 60 miljoen US-burgers(Video) van de honger geen ontlasting hebben en worden uitgebuit tot op het bot door de 1-2 % ‘ Ultra-Rijken-Elite-Gangster’ (de ‘Elite-Maffia-bazen’ van ‘Puppet-Trump’). En de Noord-Koreanen niet te eten hebben en voor met minste of geringste vermoord worden en/of dood gemarteld en/ of als slaaf te werk gesteld in werkkampen die niet onderdoen voor Auschwitz door de 1-2 % Noord Koreaanse ‘Killer-Elite’, die leeft alsof zij ‘US- Ultra-Rijken zijn’.

‘Killer-Elite-US ‘&NATO regime change: Failed and 15 million dying Children every year from Hunger(Video).
Maar goed mochten Trump & Kim Jung-un’ de Nobel prijs krijgen zijn ze niet het eerst Misdaden tegen de Menselijkheid plegende duo die de Nobel prijs krijgen, want ‘Netflix-War –Mongul-Obama’(video) en ‘Ethnic cleansing-Prime Minister Aung San Suu Kyi ‘ gingen hen al voor! Pikant: De First lady Whore Melania had ook nog een boodschap voor haar Boy’s Trump& Kim Jung un: “Be Best”(Video), maar niemand zelfs de ‘dr. Goebbels FOX- journalisten’ konden uitleggen wat zij daar nu weer mee bedoelde.

10 antwoorden »

 1. Het FD vr 8 jun : “Mexico is aantrekkelijker dan ooit voor buitenlandse producenten – vooral uit de VS
  “Hoewel de toekomst van vrijhandelsakkoord Nafta onzeker is, blijven Amerikaanse bedrijven verkassen naar Mexico, waar arbeiders vaak maar €6 per dag verdienen. Tot grote onvrede van Donald Trump. Een consultant: ‘Het hek is van de dam. Verhuist één bedrijf naar Mexico, dan moet de concurrentie wel volgen.’ ”

  Ik wilde reageren maar toen kwam er dit :

  Dan hier mijn reactie : Gezien de reputatie van de politie en de gangs kun je rustig stellen dat wetshandhaving in Mexico, zeker in de grens gebieden aan de Amerikaanse grens nul komma nul is. Als je dan een grote slag als entrepreneur kan slaan met lage lonen, kom je erachter dat om 17:00h bij sluitingstijd tijd de kartel boss je staat op te wachten om een en ander eventjes nader door te nemen. Trump weet dondersgoed dat er geen grote migratie van bedrijven naar Mexico plaats vindt, maar is onverslaanbaar in het bespelen van de media. Bedrijven in Mexico hebben momenteel de zelfde rating als die van Entrepreneurs in Nigeria.

  Like

 2. Alex wil u, uw militaire apparaat weg halen van Curacao ! zoek ergens ander om te gaan provoceren gebruik de eiland niet
  om uw landsbelang hier denk er om ! Dus uw tanks en toestanden u komt geen oorlog voeren op de eiland !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.