Klasse justitie

‘Doofpot-Rapport’:Ex directeur Ruf Stedelijk ‘onschuldig’ en dus gaan Grapperhaus en Ollongren ook vrij uit.

(van onze ‘VVD Klasse Justitie’ i.s.m. de ‘Grachtengordel-Subsidie-Maffia ‘ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Mega-Oplichtster Directeur Ruf’ van Stedelijk Museum stapt op, maar hoort net als Rottenberg in de cel(Video).


De extreem corrupte ‘Kunstenmaker -Beatrix Ruf’, de in opspraak geraakte ex-directeur( maar thuis hoor in de cel) van het Stedelijk Museum, is ten onrechte beschuldigd van belangenverstrengeling volgens de Gemeentelijke corrupte ‘Ons kent ons onderzoekers van ‘Mr.-Rookgordijn- jurist- Sjoerd Eisma”. Zijn rekening was ‘slechts’ 41 duizend euro, ex. onkosten ‘vergoeding’.  Dat blijkt uit een onafhankelijk corrupt Doofpot-rapport van een stel Ratten in pak(Video) van heb ik jou daar naar aanleiding van haar vertrek als een geslaagde Dief in de nacht met een grote zak geld mee van de Gemeente. Het 100% door de Gemeente gesubsidieerde ‘Noord Koreaanse -AT5’(Video)heeft ‘delen’ van het ‘Doofpot-onderzoek’ in bezit gekregenvan de corrupte Onderzoekers om Ruf, maar bovenal de ex  D66 DDR66 Wethouder Ollongren(Video) en de ex Voorzitter van het Stedelijk Grapperhaus(Video) ‘Wit te wassen’ en uit de cel te houden.

Ruf gold als één van de machtigste en doortrapte en corrupte gehate psychopaten in de internationale, criminele Kunstwereld, maar kwam pijnlijk ten val. Beatrix Ruf, de artistiek ‘Strijkstok-directeur ‘van het Stedelijk Museum (2014-2017), kwam afgelopen oktober hevig onder vuur te liggen wegens aantijgingen van belangenverstrengeling en corruptie en het aankopen van valse schilderijen, daar waar ‘Jan met de Pet, laat staan de “Willem Holleeders” gelijk door een arrestatieteam van hun bed worden gelicht en in elkaar geslagen.

Miljoenen ‘Bijgeklust’ gejat. Graaiende en Naaiende Elite niet de Bak in! (video). 

Aanleiding was een onthullend artikel van NRC Handelsblad en een serie nog meer onthullende artikelen in Volksnieuws uit Amsterdam-Noir. Volgens de feiten ter zaken had ‘Strijkstok-Ruf’ tijdens haar eerste jaar als museumdirecteur voor ten ministe 436.000 euro als ‘Nep en fop-adviseur’ bijgeklust gejat, en dat niet in de jaarverslagen van het museum laten opnemen en daar was Grapperhaus en Ollongren de eindverantwoordelijken van. De storm aan kritiek die volgde, kostte haar zes dagen later de kop. Onder grote druk diende ze op 17 oktober haar ontslag in met behoud van al haar rechten op WW en een afkoopsom van tegen de half miljoen euro.

Geen belangenverstrengeling(Kuch).
Het langverwachte Doofpot onderzoek in opdracht van de Gemeente Amsterdam lijkt haar vrij te pleiten van belangenverstrengeling. Wel had ze transparanter moeten zijn over de riante vergoeding die zij uit eerdere nevenactiviteiten had ontvangen stelt de Doofpot-Commissie. Volgens het onafhankelijk Ons kent ons ‘onderzoeksrapport, uitgevoerd onder leiding van de extreem louche ‘Rat in pak jurist’, schortte het aan bewustzijn over haar publieke functie.

 ‘Geen Witwas-kunstadviesbedrijf onder de reet van Grapperhaus als Voorzitter van het Stedelijk Museum met als eindverantwoordelijke de toemalige  D66 DDR66 Wethouder Ollongren(kuch).   
De belangrijkste aanklacht was het geld dat Ruf opstreek met ‘ons ken ons kunstadvieswerk’. Maar volgens de schaamteloze onderzoekers heeft Ruf daar niets fout gedaan. Zo valt te lezen in het Doofpot-rapport: ‘Onderzoekers hebben vastgesteld dat in de ‘Witwas-management BV’ van mevrouw Ruf geen kunstadviesbedrijf werd uitgeoefend, maar allen een strijkstok functie had. De Graai en Naai-inkomsten die direct en indirect in de Witwas-BV werden gegenereerd waren uitsluitend afkomstig van Misdaad-organisaties waar mevrouw Ruf een goedgekeurde nevenfunctie had.’

Integriteit als Rat in pak niet in het geding(kuch).
De integriteit van Beatrix Ruf zou niet in het geding zijn, menen de corrupte ‘Rat in pak onderzoekers’. Wel had zij er verstandig aan gedaan meer transparantie te betrachten het beter te verbloemen: ‘Meer in het algemeen merken de schaamteloze en eveneens corrupte  onderzoekers naar aanleiding van de ‘strijkstok-handelwijze’ van mevrouw Ruf met betrekking tot haar ‘Nep en Fop-nevenfuncties’ op dat zij geen redenen hebben te twijfelen, en daaraan dus ook niet te twijfelen, aan de integriteit van mevrouw Ruf in haar handelen als ‘Graai en Naai-directeur’ van het Stedelijk Museum van Voorzitter Grappperhaus, maar dat zij niet altijd lijkt te hebben begrepen dat haar functie niet alleen moet worden uitgeoefend overeenkomstig de bewoordingen van de governance voorschriften, maar vooral ook in de geest van de voorschriften(…)’( kuch, kuch, kuch,) . Maar de belangrijkste opdracht van deze corrupte Doofpot-commissie was om met zo veel rookgordijnen te komen dat Ruf niks verkeerd heeft gedaan,want anders zou het ‘Tax-Free-Shell- Rutte’ Kabinet regime in het gevaar komen, gezien het feit dat de twee Ministers Graperhaus en Ollongren van het ‘Lieg en Bedrieg Kabinet Rutte de eindverantwoordelijke waren van de ‘Stedelijk-Museum-Ruf- Fraude-Beerput’.

5 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.