Elitaire Misdaad

Uniek gewonnen rechtszaak tegen ‘Maffia-zorgverzekeraars’ wordt dood gezwegen door de MSM en de ‘Staats-NOS’.

( ingezonden door Bondoverheidzaken)

AMSTERDAM-NOIR- RECHTSZAAK ‘MAFFIA-AFPERS-ZORGVERZEKERING’ DEFINITIEF GEWONNEN!

Beste Nederlanders, Voor de duidelijkheid; een burger = zakelijk handelend persoon met bevoegdheden en rechten beschreven in het Burgerlijk Wetboek en uw wilsverklaring (Art. 33 BW 3)Er zijn 3 opties waaronder u kunt vallen (zie onderstaande opties): 1. U heeft geen contract, 2. U heeft nog een contract of 3. U maakt meer ziektekosten dan premiekosten incl. eigen risico.PS. Het verplicht verzekeren van een autoverzekering is totaal anders, u bent met een voertuig namelijk een risico op de openbare weg voor immateriële en materiële schade.

1.Heeft u geen contract of bent u door CAK (Voormalige ZorgInstituut Nederland) zonder uw toestemming verzekerd:

 • Weiger dan elke vordering (wanneer u betaald, gaat u namelijk akkoord met een vordering)

 • Onze gewonnen gerechtelijke uitspraak stelt dat zonder contractuele verbintenis met uw wilsverklaring (Art. 33 BW 3) er geen vordering mogelijk is en dat u als burger vrij bent om een dienstbaarheid=zorgverzekering te dulden of niet te dulden (Art 1. BW 1).

Ook bent u vrij om zelf – zonder tussenkomst van een zorgverzekeraar met zijn aandeelhouders en winsten – te onderhandelen met zorgaanbieders, die zorg niet kunnen weigeren vanwege hun Medische Eed.(Ziekenhuis, Artsen enz.)

 • Onverzekerde burgers worden door het CAK zonder toestemming=wilsverklaring (Art.33 BW 3) verzekerd, ook dit is in het Burgerwetboek verboden en vernietigbaar Art 3.44 & 3.51 BW.

 • Erg belangrijk om te weten: ga nooit zelf een gerechtelijke procedure starten, aangezien u een “verplichte” bestuursrechtelijke premie moet betalen komt u als aanklager bij een bestuursrechter te staan die de rechtszaak altijd toetst op bestuursrecht. Deze zaak verlies u altijd!

De truc is om u als burger voor de rechter te laten dagen door de eisende partij. U bent namelijk een burger en komt u altijd voor een burgerrechter (Civiel) te staan, die alleen maar mag toetsen op het Burgerwetboek. Dan kunt u zich beroepen op Art. 1.1 & 3.33 BW, daarnaast is dwang=verplichting van commercieel contract strafbaar Art. 285 Strafrecht en vernietigbaar Art. 3.44 & 3.51 BW.

Wordt wakker: Meer Lezen op Bondoverheidzaken

3 antwoorden »

 1. Kan je verzekeren dat van je premie geen cent naar de reguliere gezondheid gaat, hier nog bij betalen en daar, dat uiteindelijk de verzekering voor spek en bonen zijn zakken vult?
  Vergelijk met inboedel verzekering, niet zonder eigen risico, mogelijk nog bij reisverzekering maar daar komt gauw een eind aan?

  Like

 2. Ontwerp Art. 99B: Bij de uitvoering van de Wet Orgaandonatie is de lul van Peter R. de Vries declarabel tot een maximum van Euro 7,55 per verrichtte handeling door een plastisch chirurg en tot een maximum van Euro 5,68 per uur i.g.v. bewaartijd op sterk water, aldus een nog nader te bestuderen concept-wettekst binnen enkele progressieve kringen in politiek Den Haag.

  Like

 3. Hoe zit het dan met automatisch incasso door die ratten ingevoerd?ik bedoel te zeggen dat ze het alvast inhouden op inkomsten?En kan ik al mijn geld wat is ingepikt terug halen?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.