VVD

De schaamteloosheid van Rutte kent geen grenzen:‘Mijn Zijlstra als NL (Leugen)-Bewindvoerder van de Corrupte Wereldbank’.

(van onze VVD-Misdaadgroep redactie)

AMSTERDAM-NOIR- De ‘Wereld-Misdaad-bank’ bestrijdt de armoede, om te beginnen die van het eigen personeel.
Een tijdje geleden heeft Joop van Beek een kritisch artikel geschreven over het vertrek van de heer Wolfowitz bij de Wereldbank. Het artikel is geplaatst in Zorg & Inkomen.De Wereldbank heeft tienduizend ‘Graai en Naai- medewerkers’. Deze medewerkers worden riant beloond voor hun niet aflatende strijd tegen de armoede(kuch). Het gemiddelde salaris ligt rond de 124.000 dollar, voor de buitenlandse medewerkers belastingvrij (..): ruim zeventien procent van de medewerkers toucheert jaarlijks tussen de 170.000 en de 230.000 dollar. Onze ‘eigen’ PvdA-Hoertje Ad Melkert, één van de weinigen die bij deze ‘ontwikkelingsbank’ vertrokken is, verdiende er zo’n slordige 230.000 dollar per jaar, uiteraard belastingvrij en ex onkostenvergoeding.Ietsje meer dus dan onze altijd liegende Minister-president ‘VVD-Godfather Rutte’.

Uitgerangeerde corrupte liegende Top politici.
De Graai-top heeft het nog beter voor elkaar. Heer Wolfowitz beurde Taxfree als ‘Elite-Maffia-Boss’ 400.000 dollar per jaar en 250 duizend doller per jaar onkosten vergoeding: het zal dus wel niet zo moeilijk zijn om voor hem een opvolger te vinden.Wie zijn leven in dienst stelt van de mensheid, vliegt uiteraard standaard eerste klas en slaapt alleen in eersteklas hotels met u raadt het al een komen en gaan van te jonge Schandknapen en te jonge Crack-Hoertjes. Alle onkosten worden vergoed. Geen wonder dat de Wall Street Journal de bank een corrupt instituut noemt, dat wordt misbruikt om uitgerangeerde,corrupte, liegende politici als onze eigen Adje de man die zich graag liet afrossen in het leer door een SM-Meesteres( Misschien door de bejaarde VVD Super- Graaie& Naaier- Uber Neelie Kroes een riant betaalde baan te bezorgen.

De waarheid wordt afgedaan door de ‘Killer-Elite’  en hun MSM als Lastercampange en de Liegen beloont met ‘Taxfree-Top-Graai-baantjes’.
Als je dan als ethische commissie toestaat, dat mevrouw Riza een salarisverhoging krijgt van 133.000 naar 193.000 dollar, uiteraard belastingvrij want het blijft een buitenlandse, alsmede een baangarantie bij terugkeer, dan ben je wel héél hypocriet om daar op terug te komen. Of, achteraf gezien, misschien wel héél slim. Het is volgens insiders niet ondenkbeeldig dat men op deze slinkse wijze Wolfowitz, die spreekt van een lastercampagne, zijn eigen graf heeft laten graven.

Niet bestaande Reputatie ‘Wereld-Misdaad-bank’ geschaad. Rutte Trots: Afgetreden VVD-staatssecretaris ‘Fraudeur–Weekers’ belast met financieel ‘toezicht'(=’Rat in pak-strijkstok’) Sint Maarten.
Niet minder hypocriet is het commentaar van nieuwbakken minister voor Ontwikkelingssamenwerking, ene corrupte PvdA heer hoertje ‘Eunuch Koenders’. Hij betuigde publiekelijk het eens te zijn met bewindvoerder Wijffels, die liet weten boos te zijn dat de reputatie van de Wereldbank door deze affaire ernstig geschaad is. Welke reputatie meneer Wijffels? Nou bij dat zooide verrotte Ratten in pak past Zijlstra naadloos om voor de rest van zijn leven als benonig voor zijn wan en misdaige gedrag zijn zakken te gaan vullen.De Wereld beroemde beruchte aartsleugenaar en Oorlog ’s Hitster en Haat zaaier tegen Rusland de laffe ‘VVD Gangsters –Zijlstra’ is in de ‘Rat in pak race’ als de Nederlandse corrupte bewindvoerder van de ‘Wereld-Misdaad-bank’ als het aan Rutte ligt.De aarts brutale en schaamteloze altijd liegende Minister-president ‘Godfather Rutte’ van de VVD-misdaadgroep wil volgens diplomatieke bronnen zijn voormalige Leugen ‘gabber in crime’ de ex vicepremier en VVD-minister van ‘Buitenlandse Corrupte en Leugen Zaken ‘naar voren schuiven, omdat hij o.a. zegt dat hij Russisch kan verstaan schrijft het AD. Zijlstra moest aftreden en zit nu al tijden in het Luxe Wachtgeld, maar hoort feitelijk thuis in de cel en/of een TBS-inrichteng, toen bleek dat hij jaren lang had gelogen over zijn aanwezigheid in de datsja van de Russische president Poetin en met gevaar voor leven het gesprek van Poetin had afgeluisterd. Poetin wilde volgens Zijlstra een oorlog beginnen tegen de EU en de Baltische ‘Neonazi-Staatje’ binnen vallen waar gisteren ‘Taxfree-Shell-Graai King Willem’, een nazaat van de SS-ers ‘Pedo Claus’& ‘Staats-Pooier Bernhard’ op bezoek was en de NSB-er uithing. Hij voelde zich daar volgens eigen zeggen kind aan ‘Waffen SS&NSB-thuis’(Video). Rutte heeft Zijlstra nu naar voren geschoven voor de ‘prestigieuze-Rat in pak’ ‘Graai-baan(video)’ bij de ‘Wereld-misdaad-bank’. Rutte: “Als ik ik liegen en frauderen als obstakel zou moeten zien om mijn ‘VVD-Gabbers in crime’ aan een Top Graai-baan helpen zoals Weekers, Van der Steur, Teeven, Hoes en Zijlstra,etc.(Video) dan zouden ze allemaal de rest van hun leven in het Luxe Wachtgeld blijven zitten en God mag weten wat ze dan voor (pedo) misdadige (VVD)- vuiligheid uit halen, hihihihihihhhi”. Deze zomer neemt oud-staatssecretaris en Zakkenvuller Frank Heemskerk afscheid als Nederlands corrupte bewindvoerder.

De Leugen reageert in’ Elite-Schurken-Staat’(Video) met ‘Puppets-Rutte&Co’.Pas op voor Poetin!

Gefronste wenkbrauwen van de schaamteloze minachting voor de waarheid en het Volk van Rutte.
Het aanstaande kandidaatschap van Zijlstra na ‘Datsja-Leugen- gate’ zorgt voor veel gefronste wenkbrauwen. Onder meer CDA-minister Wopke Hoekstra zou tegen de benoeming van Zijlstra als opvolger van Heemskerk zijn. De sollicitatiecommissie, bestaande uit directeuren van Algemene Zaken, Buitenlandse Zaken en Financiën, zou niet vinden dat de beroepsleugenaar Zijlstra geschikt is. Zowel zijn gebrek aan ervaring in de internationale financiële wereld als zijn betrouwbaarheid na het Wereldwijde ‘Mega -Poetin& Oorlog Hitsen& Haat zaai-schandaal’ zouden volgens de commissie obstakels zijn en daar heeft de commissie gelijk in.

VVD Griezel-Teeven’ Boss bij Jeugdzorg-Maffia & Homo&Poetin-haat(Schokkende beelden).

8 antwoorden »

 1. Dit gebeurde binnen mico seconden na het posten van m’n berichtje en reloaden van de pagina :

  -weggejorist-
  rmstock | 12-06-18 | 18:37

  het berichtje :
  In principe is er niks aan de hand, een soort meet en greet. De gezichtjes komen echter wel op onbekende radar terecht. Wat er kan gebeuren is waar men voor moet waken. In de UK ging het honderden keren fout. Honderden keren maar ? Valt wel mee toch, nee honderden Crown Court rechtszaken over de materie van trafficking, child abduction, rape, verspreiden van drugs en kinder prostitutie. Deze website heeft tot maart van dit jaar de materie proberen bij te houden : http://www.hardcoreusanews.com/2018/03/14/170-charges/ het laatste artikel was van March 26, 2018. De EDL hield een lijst bij hier : http://www.englishdefenceleague.org.uk/islam/grooming-gangs/ waar de laatste entry is Last updated 28 January 2018. Tommy Robinson werd op 25 Mei 2018 gearresteerd tegenover het Leeds Crown Court. Details over de rechtszaak waar Tommy over berichte op deze dag zijn amper te vinden, staatsgeheim of iets dergelijks. http://www.thelawpages.com/court-hearings-lists/crown-court-daily/33/lists/2018-05-25 “Leeds Crown Court 12 T20187130 , T20177360 , Faisal Nadeem, Mansoor Akhtar, Manzoor Hassan, Mohammed Asaf Akram, Mohammed Azeem , Mohammed Azeem, Mohammed Irfraz ,Nasarat Hussain, Sajid Hussain, Wiqas Mahmud” Waarom al deze moeite om geen pottenkijkers te hebben ? Hierom ? : http://chaudhurysolicitors.com/r-v-m-leeds-crown-court-grooming/

  Like

 2. Rule of Law: Rutte en Timmerfrans vertimmeren Hoogverraad tot Wet
  https://www.geenstijl.nl/5142450/live-onze-mark-houdt-toespraak-in-europees-parlement/

  Oud mainstream journalist Willem Middelkoop en co-auteur Tim Dollee brengen een voor de Deep State dodelijk boek uit:

  “PATRONEN VAN BEDROG” niets is wat het lijkt

  Het criminaliseren van grote groepen Afro-Americans, door middel van de War on Drugs, blijkt een door de overheid geïnitieerd beleid. De huidige ‘slaven’ werken niet meer op de plantages maar voor 50 dollarcent per dag in geprivatiseerde gevangenissen, waar ze daarnaast vaak als medische proefkonijnen blijken te worden gebruikt door de farmaceutische industrie. Lees meer: https://www.wanttoknow.nl/hoofdartikelen/nieuwe-mijlpaal-patronen-van-bedrog/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.