Koning Willem Alexander

Koning Willem Alexander: NL& Estland natuurlijke Nazi &NSB-bondgenoten

(van onze Koninklijke Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Historisch overzicht: Het Volk zit in een Wurg greep van de Rothschilds en de’Taxfree-Oranjes’(video) en de ‘Bankier-Gangsters’.Estonia split over Nazi monument.

 

“Nederlandse Elite en Estlandse Elite vinden elkaar in de ‘Europese-Graai en Naai-Unie’ haast van nature”, bralde King Willem fier bij het zoveelste Herdenking’s-monument alsof hij weer bij de Dodenherdenking op de Dam ‘Royal-krokodillen’ staat te janken( Zie beelden hierna): No Surrender Captain Henk Kuiper(Video):Het ergste is dat Steve Brown nog de waarheid spreekt ook.”

De NSB en de Nederlandse Waffen SS was groot in Nederland en de  Estonian Waffen SS’ was groot in Estland’, bralde ‘Taxfree-Shell -Graai -King Willem’ bij het overdadige peperdure Staatsbanket in het land aan de ‘Finse-(SS)- golf’ en dat hij en zijn Parasieten familie in NL in Wonderland woont. De laffe ‘Parasieten-nazaat’ van SS-ers ‘Pedo-Claus’ en ‘Staats-Pooier-Bernhard’(Video) King Willem is er iets meer dan 24 uur op staatsbezoek en geniet met volle teugen van ‘Waffen SS-sfeer ‘die nog steeds heerst in Estonia tegen de Russen en Joden. En het feit dat zijn laffe Parasieten Familie voor het eerste schot van de Nazi’s in Nederland de bene nam naar het Buitenland met o.a. gestolen goud uit de Nederlandse bank, Houzee! De ‘Oranje- boven- Staats-NOS’ prijst uiteraard weer het King Willem propaganda ‘Tokkie- bezoek’ de Hemel in.

4 antwoorden »

  1. Dat dit gevoelig ligt is een feit, hij wordt ook geleefd of ie nou wilt of niet?
    Zou niet in zijn schoenen willen staan. Matrix 1 en 2 niet van John Bl. gelezen?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.