Stem van de Straat Amsterdam/Saltotv

Salto TV staat steeds meer voor kwaliteit ’s Docu’s , ‘Tragi –komische’ Satire op Satire& Hilarische zelfspot van de Straat en AwardTV.

(Door de Stem van de StraatAmsterdam-Noir /Salto-TV redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Salto is de meeste bekeken TV-zender door “Wakker actief-creatief-Amsterdam”.En iedereen is welkom om zijn programma te maken! Hier komen de meeste meningen bij elkaar. En mag je zeggen wat je wil.Daar is Salto en wij trots op. Voeg die elementen bij elkaar en je krijgt waar SALTO voor staat: de trotse, vrije mening van iedereen.
Deze week zendt Stalto TV weer een (schokkende) Top-Documentaire: ‘Alles Flex?’ over de Amsterdamse huizenmarkt(Video)uit, die van ongekende hoge inzicht gevende kwaliteit is m.b.t tot de “Straf de armen maatschappij” van ‘Flex- de Laagste klasse hun huis& baan uit’ en het graf in van het‘Taxfree-Shell-Rutte regime.’ Deze docu is een Must voor de Amsterdammers en de Amsterdamse Politiek. De ongecensureerde, Vrij, Heldhaftige , Barmhartige en Rechtvaardige kwaliteit van SaltoTV Amsterdam is zo hoog, diverse, Hilarisch en vol Satirische zelfspot geworden, dat het zwaar 100 procent gesubsidieerde ‘Noord-Koreaanse- AT5′  ( 10 miljoen euro per jaar) uitsluitend nog verdwaasd door de straten van Amsterdam doolt en de corrupte ‘Flex- Gevestigde Orde Politiek’(video) van dienst is.

AT5 -‘Spindocters #20 Kiest- Grachtengordel Wijsneuzen’: Stem vd Straat is Cult en een Parodie op een Parodie(Video)van de Politiek.

3 antwoorden »

  1. Gerard Joling heeft (naar eigen zeggen) de afgelopen tientallen jaren niet kont stilgezeten op seksueel gebied. In het programma Ellen & Naomi: 24 uur mandekking onthult hij met zeker 4500 oude mannen kont neuk te zijn geweest,waaronder jan rietman en john de mol himself.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.