Klasse justitie

Billenknijpen voor het OM en hun ‘Judas-Zussen Holleeder’&‘Media-Pooier Peter R. de Vries’.

(van onze Wie neukt en Moord wie privé redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Braking News: Genade klap voor Astrid Holleeder en haar ‘Media-Pooier Peter R. de Vries’ in de zaak Willem Holleeder(Video).
De advocaten van Holleeder zullen vandaag urenlang bepleiten dat de voorlopige hechtenis van hun cliënt terecht moet worden geschorst of opgeheven in de zaak van de liquidatie van Cor van Hout (beste vriend van De Vries) en Robert ter Haak. Volgens Sander Janssen en Robert Malewicz is er onvoldoende hard bewijs tegen Holleeder geleverd door de ‘Judas-Zussen Holleeder’en hun ‘Media Pooier Peter R de Vries ‘in dienst van het ‘Riool-Showbizz-OM’. Ze gaan dat onder meer met behulp van een powerpointpresentatie onderbouwen. Als zij door de Rechter in gelijk worden gesteld dan kan Willem Holleeder aangifte gaan doen tegen de ‘Judas-Zussen Holleeder’ en hun ‘Media Pooier Peter R de Vries wegens grove smaad en laster en stalking jegens hem. Daarnaast kan Holleeder dan alle ‘Aasgieren-Judas-opbrengsten’ gaan opeisen, die de ‘Judas-Zussen Holleeder’ en hun ‘Media Pooier Peter de Vries ‘geïncasseerd (onrechtvaardige verrijking) hebben met de smaad en laster boeken, toneelstuk en film(s), etc.. De ‘Bloed-Winst’ van die ‘Judas- aasgieren-projecten’ is dan namelijk afkomstig van een misdrijf en dus opzet heling! Daar komt nog bij dat het OM de Zussen riant onderhoudt voor het leven en dat gaat miljoenen euro kosten voor de maatschappij! De sluwe en doortrapte, hysterische Zussen zitten al jaren in beschermde villa’s( naast Wilders en politie informant Paul Vughts?) van het OM en rijden rond als een Pauw in gepantserde, peperdure auto’s in het binnen en buitenland met een domme, onderbetaalde ‘Vinger-politieman'(Video) als chauffeur.Feitelijk is het domme en/of corrupte OM in het gunstige geval ook opgelicht door het’ Riool-Judas-Trio- De Vries & Zussen Holleeder’.

 

Willem Holleeder onder ede:”Peter R. De Vries & Justitie wil mij levenslang bezorgen met Knip&Plakwerk net als bij Steve Brown voor 12 jaar”(Video).

De rechters (de advocaten van Holleeder hebben hun nog steeds niet gevraagd of zij ook op de ‘Killer Queen rechter Nienke de Waele’ Gastenlijst staan van de ‘Judas- Raadkamer’ van ‘Joker Peter R. de Vries)zullen vandaag nog niet beslissen over het verzoek. Eerst mag het ‘Riool-ShowBizz-OM’ en tevens Manager van de ‘Judas-Zussen-Holleeder’ en hun ‘Media-Pooier Peter R de Vries’ (= De Joker van de ‘Judas-Raadkamer’ met o.a. Saskia Belleman Lelleman(Video)) nog reageren liegen op het verzoek.Een positieve beslissing zou overigens niet betekenen dat Holleeder op vrije voeten komt: hij wordt verdacht van meerdere moorden, waar ook op zich amper bewijs voor is en daar zit Holleeder ook in voorlopige ‘OM-Riool-ShowBizz-hechtenis’.

Opmerking: A.s maandag komt de Stem van de Straat/SaltoTV als eerste en enige met een foto van Astrid Holleeder in in actie op een motor onderweg naar Peter R de Vries.

 

6 antwoorden »

 1. ’Vandaag weer tijd voor de Raadka… Oh nee, toch niet’
  Druiven zijn zuur voor Peter R. de Vries
  Vandaag, 10:46 in ENTERTAINMENT
  https://www.telegraaf.nl/entertainment/2169076/druiven-zijn-zuur-voor-peter-r-de-vries
  ” Voor het eerst sinds 1 maart zal de donderdagavond van SBS 6 niet worden verrijkt met De Raadkamer, het misdaadprogramma van Peter R. de Vries. Dit tot groot ongenoegen van de presentator, die zijn teleurstelling niet onder banken en stoelen steekt. [ … ]”

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.