Fake-News

Fake News’ van de NOS:”De Massa heeft het meeste vertrouwen in ons de ‘Staats-NOS’ en het minst in de Vrije sociale media”.

(van onze niet gesubsidieerde(Video) dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR- De brutaliteit van het Corporate crime en ‘Staats-MSM’(o.a. de NOS) met hun Talking Heads(Video) kent geen grenzen.
Vandaag opent het ‘Staats-NOS-journaal’ met de ‘dr. Goebbels- Fake recamle-Boodschap’ gebaseerd op een ‘Fake—onderzoek’ van Ratten in pak, dat de massa het meeste vertrouwen heeft in de Staats-NOS(Video) en het miste in de Vrije en onafhankelijke sociale media(Video). Dat blijkt uit de jaarlijkse corrupte ‘Elite-Mediamonitor’ van het extreem corrupte Commissariaat voor de Media dat geleid wordt door een stel Ratten in pak als mevr. De Cock bunning. Zij bekleedt diverse ‘Graai en Naai- nevenfuncties’, onder meer die van Raadsheer-plaatsvervanger in het Gerechtshof ‘s-Gravenhage en voorzitter van de adviescommissie Auteursrecht van het Ministerie van Veiligheid voor de Rijken en Klasse Justitie. Sinds 15 januari 2018 is De Cock Buning voorzitter van de ‘dr. Goebbels High-Level Group’ on Fake News van de ‘Europese-Killer-Elite-Commissie’.  Eric Eljon heeft diverse ‘Graai en Naai -functies ‘bekleed binnen de ‘Publieke-Fake-Bral- omroep’ bij de AVRO van de Top VVD-er Voorzitter ‘Pedo -Rose Ed Nijpels’ en VARA met ‘Subsidie-miljonair’ en zelf verklaarde Junkie ‘Bral –Pedo-van Nieuwkerk’. Van 2004 tot juli 2011 ‘werkte’ hij bij de commerciële ‘Fake News- Riool-omroep SBS Broadcasting’, de laatste jaren als ‘Graai en Naai-directeur’ SBS Productions en Public Affairs voor ‘Maffiaboss John de Mol’)M.a.w. lekker betrouwbaar zooitje Elite-Tuig, niet dan? Klein voorbeeld van Fake News van de Staats-NOS is dat zij altijd pal achter de ‘CIA -Trol –Higgins’ met zijn Bellingcat fake MH17 Fake News staan (video).

Fake News:Still Waiting for Evidence of a Russian Hack(video).

 

Staats-NOS ontmaskert als ‘dr. Goebbels-Leugenaar’ door oud Medewerker(Video).
De ‘Fake-monitor’ is voor het eerst grotendeels gebaseerd op ‘Nep en Fop-onderzoek’ van het corrupte Reuters Institute( wordt gesponsord door o.a. de Fake News Staat-BBC en censuur CIA- Google ) naar het nieuwsgebruik(van de facto (demente) bejaarde) in 37 landen.Het aandeel van de domme en kennelijk door de Staats-NOS geherspoelde Nederlandse bevolking dat het nieuws niet vertrouwt is met 11 procent lager dan in alle andere onderzochte landen. In 2017 was dat aandeel nog 17 procent. Het Nep en fop onderzoek kan niet verklaren waarom de gemiddelde leeftijd van de Kijkers boven de 60 is. Ook kranten als het oude ‘NSB –mannen-Vod -De Telegraaf’ en de het oude ‘PvdA-mannen-Vod Het Parool’ en de ‘GOEDMENSEN -Volkskrant is groot. Waarom die kranten allemaal op het punt staan failliet te gaan kan het ‘Nep en Fop onderzoek’ niet verklaren.

Hoe het ook zij, de onafhankelijke en wereld beroemde Media-deskundige  Prof. dr. Cees Hamelink ( Video) roept juist iedereen op om nooit naar het NOS-Journaal te kijken.

 

1 antwoord »

  1. Dan zie je pas echt de rotzooi van dit alles bovendrijven, dat fake amusement waar ze de boel mee verdringen kan me gestolen worden !

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.