Media -Maffia

‘Goede Doelen Maffia’: Johnny de Mol aka ‘De Allesneuker’ &Exploitant gehandicapten en ‘verwaarloosde’ kinderen.

(Door De Stem van de Straat redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Deze week  in de Stem van de Straat SaltoTV:”De Staats-Kinderen” van de ‘Self-fulfilling prophecy -Elite& Pedo-Maffia -Industrie”(Video)&‘Goede-Doelen-Maffia’-praktijken  van John de Mol&Zn. met de misdadige ‘Talpa-Witwas- Stichting’: “Het vergeten Kind” met als Alibi o.a. de D66 DDR66 Burgmeester Mivera Franc Weerwind van Almere   voor het eerst ooit uitgezonden in NL.

3 antwoorden »

 1. LS…

  Inderdaad want de altijd bloeddorstige elite van de families nooit genoeg en consorten laten zich het bloed goed smaken…

  Like

 2. Mooi te zien dat (meneer in video) het enorme getal van 113.000 mishandelde kinderen (in Nederland) per jaar waar Jeugdzorg in zijn reclamespotjes en mainstream media altijd mee schwermt, doel bewust gebaseerd blijken te zijn op drijfzand.

  Ook hier weer gebruikt de overheid groteske getallen om familie en gezinsverbanden doelbewust te ontwrichten, te criminalisren en te psychiatriseren. En ook hier weer, de daarbij behorende banencarrousel voor hoger opgeleiden draaideurcriminelen.

  Voor al die andere ouders en kinderen, die niet in vrijheid kunnen leven in Nederland: http://nicovandenham2.blogspot.com/2018/06/voor-al-die-andere-ouders-en-kinderen.html.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.