Elitaire Misdaad

Patronen van Bedrog en uitbuiting en moorden door de ‘Killer-Elite’: ‘Pas op voor Poetin’. En niets is wat het lijkt!

( door Delo en ondersteunt door onze redactie)

AMSTERDAM-NOIR- America’s poor(Labbenkakken) becoming more destitute under ‘Mad Dog Trump’. Rutte: Net als bij ons(Video).
Het criminaliseren van grote groepen Afro-Americans en arme blanken( White Trash) en( illegale) Latino’s en andere Volkeren uit de Laagste Klasse door middel van o.a. de War on Drugs, blijkt een door de corrupte en gewetenloze overheid( handlangers van de ‘Killer-Elite'(Video))geïnitieerd ‘Slaven-beleid’ maar past u vooral op voor Poetin,Wilders en Baudet en de Stem van de Straat partij!

Rule of Law: Rutte en Timmerfrans vertimmeren Hoogverraad tot Wet: Stem van de Straat krijgt gelijk uit US: Drugs War is Lost and put only the poor in Jail(video).

#Singaporesummit CNN: Trump and Kim ‘Meeting as equals’ psychopaths and that is incredible and horrific(video).
Oud mainstream journalist Willem Middelkoop en co-auteur Tim Dollee brengen een voor de “Deep State” dodelijk boek uit: De huidige ‘slaven’ werken niet meer op de plantages( daar werken nu o.a. de illigale Mexicanen voor een paar dollar per uur), maar voor 50 dollarcent per dag in geprivatiseerde gevangenissen, waar ze daarnaast vaak als medische proefkonijnen blijken te worden gebruikt door de farmaceutische industrie. Lees meer.  Of de kaal geplukte en groot en deels gehersenspoelde massa  worden uitgebuit in de honger ‘Flex- banen’ en in de geen ‘Flex-huizen'(Video) in de Straf de armen Maatschappij  van het Neo Liberalisme Fascisme van ‘Mad-dog-Pimp Trump’ en zijn G6 leiders Craks-Whores, waaronder ook zijn ‘Little- Gaylord Rutte’. Zo ‘werken er  bijv. Roemen als Slaven voor een 1 euro per uur in de Rotterdamse haven van de “PvdA Uncle Tom” Aboutaleb met zijn toen der tijd (on)Leefbaar College van ‘ASO Eerdmans'(Video).

Fake-War on Drugs :Trump laat Mega-Afghaanse CIA &DEA-Heroïnedealer Khan vrij(Video).

5 antwoorden »

  1. Het is geen Deep State, maar DIEP REET ! Ze zitten allemaal heel vuistdiep in elkaars REET bij hun graaien, liegen en naaien.

    Rutte en Gordon samen in het Vieze Torentje zijn daar het symbolische element van.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.