VVD

Braking News: Wij hebben de hand gelegd op Halbe Zijstra’s sollicitatie brief die Rutte aan de Wereld Bank stuurde.

(van onze VVD-Misdaadgroep redactie)

AMSTERDAM-NOIR:De schaamteloosheid van Rutte kent geen grenzen(Video):‘Mijn Zijlstra als NL (Leugen)-Bewindvoerder van de Corrupte Wereldbank.
Wij hebben als enige de hand gelegd op de ex ‘VVD Vice-premier&Beroepsleugenaar&Oorlogs-Hitser-Zijlstra’ zijn ‘Sollicitatie- brief’ die Rutte aan de Wereld Bank stuurde. Zie de endorsement Brief voorZijlstra van de ‘Godfather Rutte’ van de VVD-Misdaadgroep hierna:

Opmerking: Volgende week uitgebreid aandacht in de Stem van de Straat/Salto aan de Zijlstra ‘Dasja-CIA-NATO- Gate'(video) en waarom hij zo snel aan een ‘Mega-Graai-baan’ van 500 duizend euro per jaar Taxfree in het buitenland moet worden geholpen door ‘Taxfree-Shell- Rutte&CO’. En waarom wist de AIVD niet dat Zijlstra al die jaren had gelogen. Misschien omdat hij de ‘KGB-Boss’ was in de “Commissies Stiekem” van de AIVD in de Tweede Kamer. En voor het eerst een foto van Astrid Holleeder ! Nog wel op een Motor op weg naar…………..(Video).

4 antwoorden »

 1. Maak de boel nog ongeloofwaardiger dan ie al is?
  Arno boot zei al , dat Ayden en dergelijke instellingen, sites zijn alleen uit het geld te gijzelen, het gelag hiervan mag de burger betalen!
  Weer er iets bij dat over de ruggen van de burger gaat? En wat we eraan hebben geen ene moer?
  Draghi en het grootkapitaal lachen in hun vuistje!
  En klaas knot moet de klappen opvangen, even wachten klaas jou beurt komt ook nog wel!
  Ook assher wil ook nog een duit in het zakje doen, wie dat nog wil geloven?

  Like

 2. PS…

  Met de Zio Nazi bejaarde drol bedoel ik Johan Derksen die zijn salaris moet aanvullen met Zio Nazi John de Mol Bonussen, Net als Victor Reinier bij Jinek… Op afroep de Russen de Russen roepen levert al snel een aardig extra neukgeld op waarmee ze naar de hoeren kunnen. Vraag mij af wat Rutte er mee doet ? Naar een kinderbordeel misschien ?

  Like

 3. Sollicitatiebrief bijlage:

  Geachte Wereldbank,

  Namens ons Lieg-graai & naai-kabinet wil ik ons land, Banana-Monarchie a/d Noordzee, kandideren met onze beroepsleugenaar, onze ex-secretary of State mister Halbe Zijlstra, die altijd in is voor meer landverraad, corruptie en openbare schaamteloosheid, voor uw open vacature van bewindvoerder (d.w.z. giga-graaibaan) bij de Wereldbank.

  Zijn hobbies zijn: Russische roulette, kaalplukken van arme bejaarden en landverraad binnen NATO-verband.

  Referenties: Vladimir Poetin, Jeroen van der Veer (Shell), Prins Bernhard Junior, Gordon en Kameel Eurlings.

  In afwachting van uw voorspoedige benoeming van mijn lieve Halbe,

  Sincerly,

  Mark Rukke

  Like

 4. LS…

  Los van deze vertoning heeft Rutte nog wat staan zwammen op zijn vrijdagmiddag toneelstukje over Mali en dat het allemaal wel meeviel met de puinhoop die wij defensie noemen. Ook hebben we genoeg vliegtuigen om het luchtruim te verdedigen. Maar dat gaat hij allemaal niet uitleggen aan een lullig NOS journalistje die tegen de gebruiken in hem aardig aan zijn leugenachtige neus voelde. De lul heeft niet in de gaten dat heel Nederland meeluistert. We moeten ook massaal van het gas want we mogen van de Zio Nazi Cabal geen gas meer kopen van de Russen… De Russen hebben trouwens wel Saoedi Arabië in de pan gehakt en die krijgen nu asiel van Rutte… Wat zat die Saoedi Jurk voor lul naast een grijnzende Putin ! Die kamelenneukers kunnen nu niet meer naar huis maar Rutte gaat gewoon gebukt staan uit mensenliefde. Die bejaarde drol met die snor van Zio Nazi Voetbal Inside moest ook zo nodig wat over de Russen zeggen anders wordt hij ook ontslagen… Wat een stakkers allemaal !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.