Elitaire Misdaad

Beroering over ‘Fraude-truc’ van de liegende ‘CDA Captain Gay-Eurlings’. Rutte: ik sta achter Eurlings!

(van onze ‘Nep en Fop Christelijk CDA’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- ‘Wife Beater Captain Gay Eurlings’ at your service in ‘Royal Schurken Staat NL’(Video). 
U heeft het uiteraard niet gezien in de volgens eigen zegge de enige naar ‘waarheid’ berichtende Staats-NPO&NOS-journaal,(Video)  dat het persoonlijke Billenmaatje van ‘Taxfree-Shell-Graai King Willem’ &’Hofnar-Rutte’ weer eens is betrapt op Liegen, Oplichting en Vergiftigen van Het Volk. Kort geleden is beroering ontstaan over het bericht dat toenmalig corrupte CDA Minister en ‘IOC-vertegenwoordiger’ vanTaxfree-Shell-Graai- King Willem’(video) ‘Captain Gay-Camiel Eurlings’ van het corrupte Verkeer en Waterstaat tien jaar geleden opzettelijk heeft gefraudeerd en gelogen met de geluidsnormen op Schiphol om het aantal vliegbewegingen te kunnen verhogen. Volgens raadslid Maaike Ballieux van GroenLinks past het bericht in het duistere en corrupte beeld dat er ‘al jarenlang met name door ‘Godfather Rutte’ van de VVD-misdaadgroep en zijn ‘Duivelse- loopjongens’ van het ‘Nep en Fop Christelijke CDA’ wordt toegerekend naar de groei van het aantal vluchten op Schiphol en dat de berekeningen en adviezen die die groei in de weg staan worden weggewuifd door de corrupte Gevestigde Orde politiek, de ‘Duivelse- CDA’, ‘Yuppie-Fascisten- D66’, ‘VVD-misdaadgroep’, ‘Incest- Bijbelbelt-CU’ en de ‘PvdA-Hoertjes’ (Video) en in de Tweede Kamer ook vaak door GroenLinksRechts(Video).

John van den Heuvel:Kijk allemaal naar mijn ‘Captain Gay Eurlings’ Witwas-video voor Rutte& King Willem(Video).

Captain Gay Eurlings’ komt gedwongen door NOCNSF met valse verklaring over zware mishandeling en beroving van zijn ex-vriendin(Video). 

De KLM-Puinhoop die ’Captain Gay Camiel Eurlings’ achterliet.
De ‘CDA Rat- Fraude-truc van Eurlings’ kwam vorige week aan de orde in een uitzending van EenVandaag. De tv-rubriek berichtte over een zaak bij de Raad van State van ‘Taxfree-Shell-Graai King Willem’ en de oude ‘CDA Rat –Donner’, waarbij een inwoner van Aalsmeer en medestanders het huidige aantal van maximaal 500.000 vliegbewegingen per jaar aanvechten.Volgens omwonenden van Schiphol is het aantal van 500.000 vliegbewegingen onrechtmatig tot stand gekomen. Bij de ingebruikname van de Polderbaan in 2003 is afgesproken dat er niet meer dan 10.000 woningen in het binnengebied van Schiphol last zouden krijgen van ernstige geluidshinder. Die grens bleek echter al snel te knellen. Toenmalig corrupte minister Eurlings greep in 2008 de verlenging van de milieuvergunning aan om de grens aan te passen tot 10.800 woningen. Bij het omzetten van die norm naar Europese geluidsregels is die grens later weer bijgesteld naar 12.300 woningen. Daardoor kreeg Schiphol meer ruimte om te groeien. Later werd Eurlings voor deze Megafraude en ‘lieg-partij’ beloont met een Top Graai-baan bij de KLM en om te verbloemen dat hij Gay en wellicht ook Pedo is voorzien van een derderangs aan de cocaine verslaafde ‘Elite callgirl Tessa Rolink’, die hij nadien in elkaar mepte en beroofde met geweld van haar oorbellen. Uiteraard ging die laag bij de grondse misdaad onbestraft de ‘Rutte-Doofpot’ in. Omwonenden stellen dat de ‘Duivelse Eurlings’ dat nooit had mogen doen, omdat de afspraken over maximaal 10.000 gehinderde woningen hard waren. De corrupte CDA Minister had best kunnen vasthouden aan deze grens, maar dan had er minder kunnen worden gevlogen. Het Nationaal Lucht- en Ruimtevaartlaboratorium (NLR) heeft deze lezing van de omwonenden in een brief bevestigd. Volgens de omwonenden kan de zaak grote gevolgen hebben voor het aantal vluchten op Schiphol. Dat zou met 30.000 tot 50.000 vluchten per jaar moeten worden verminderd. De Raad van State van ‘CDA Rat-Donner‘ doet volgende maand uitspraak in de zaak.

CDA Partijcongres met ‘Censuur-Lord- Buma’: Het is allemaal de Schuld van Poetin en Baudet(video).
Raadslid Ballieux noemt de berichten over het vermeende gesjoemel met cijfers van ‘CDA- Captain Gay Eurlings’ schokkend en dat hij feitelijk in de cel hoort, maar zeker in een Tbs-inrichting. “De economische belangen van de ‘Royal-Killer-Elite’ (Video) van Schiphol lijken telkens zwaarder te wegen dan de belangen van omwonenden die dagelijks worden vergiftigd en ‘s-nachts niet kunnen slapen en doof worden. Het publieke debat over Schiphol en de ‘Royal-Killer- Elite’ met hun Puppets als de ‘Gay Guys Eurlings en Rutte’ (is al tijden seksloos)en laat zien dat mensen dit niet langer accepteren om van achter te worden ‘verkracht’. Voor voeren van een goed politiek debat en het maken van zorgvuldige afwegingen zijn betrouwbare cijfers altijd cruciaal. Dat dit weer ter discussie staat in het Schipholdossier is schokkend.” Ballieux benadrukt dat het haar partij, die altijd kritisch is over Schiphol, niet alleen gaat om de cijfers over geluidsoverlast, maar bijvoorbeeld ook om de veiligheid op en rond Schiphol, om de gevolgen voor de woningbouw en om de luchtkwaliteit in onze regio. “Deze belangen moet zorgvuldig worden afgewogen tegen het economisch belang van onze ‘Royal-Killer-Elite’ dat er uiteraard ook is.”

‘Captain Gay Eurlings’ is al tijden niet meer gespot in NL sinds hij de IOC is uitgegooid.Er gaan hinderlijke ‘Overlast-geruchten’ dat hij ergens op een straatarm en extreem corrupt Tropische eiland zit met extreem losse (pedo) normen(Video) vanwege de armoede en daar de ‘VVD- Frans Weeker-Tuan Basar’ uithangt met ‘Nep en Fop oorbellen’ en de locals wijs maakt dat hij een ‘CDA-Christen’ is door God gezonden, die alle gaten moet contoleren van de jonge jongens op de Duivelse overlast. Op dat Eiland heerst nu een zeer bizarre nergens in de wereld voorkomende epidemische ziekte dat bijna alle jonge jongens met oorbellen niet meer kunnen zitten en veel overlast hebben van hun anusje. Veel jonge jongens lopen ook sinds de komst van Eurlings met een afgescheurd oortje rond.

2 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.