Elite -Pedofielen

Het Zijn de Slechtste Psychopaten die Regeren en leven als God in Frankrijk.Wie goed doet is de LUL in de ‘Deep State-(pedo)-Kakistocratie’.

( door Delo en ondersteund door onze redactie)

AMSTERDAM-NOIR  Patronen van Bedrog en uitbuiting en moorden door de ‘Killer-Elite’: ‘Pas op voor Poetin’. En niets is wat het lijkt(Video)! 
‘Snake in Suits-Psychopaten’ zijn volgens Andringa en ons en de Stem van de Straat/Salto TV(Video) oververtegenwoordigd in ‘Hogere -Elite-Killer- kringen(Video)‘.Zij vormen de kern van elke kakistocratie? In een interview heeft Andringa  de term Kakistocratie genoemd in verband met ‘Elite-pedofielennetwerken’ a La Demmink, ‘SS-er-Prins Claus’, ‘AVROTROS Voorzitter Rose Pedo- Ed Nijpels’, PvdA Burgemeester Ed van Thijn, etc. en heel veel hele en halve pedo #Metoo-Politici, ‘Media Monguls’ en ‘Rat in pak- Bestuurders'(video). Volgens Andriga en zo denken wij er ook over oefenen “Deep State”- inlichtingendiensten macht uit door mensen o.a. op hoge posities te plaatsen die chantabel zijn en/of gewoon in en in slecht. Denk in in dit verband alleen maar aan het rijtje VVD Ministers ‘Fraudeur -Tuan Basar-Weekers’, ‘Bral-Opstelen’,  jonge ‘Jongens Kasteelheer- Mega- Fraudeur Van der Steur’ ,’Griezel-Jeugd Zorg-Maffia-Teeven'(Video), Robin- BTW-Fraudeur- Linschoten(Video) en ‘Wereldbank-Super-Leugenaar Zijlstra’ (Video) die de afgelopen jaren betrapt zijn op liegen, Fraudes, Drugs-poen Witwassen en de ‘Pedo-Demmink- kliek’ uit de cel houden en ondertussen het Volk tot op het bot ‘Flex Uitbuiten’ en ‘Flex-Homeless maken’ en hun kinderen uithuis plaatsen en dan ook nog veelal verkrachten met hulp van o.a de ‘Goede Doelen Maffia’ van ‘Maffiaboss John de Mol’ (video)en zijn ‘Dwergzoontje Johnny de Mol’ aka “de Allesneuker” en niet te vergeten corrupte, psychopathische types als de D66 DDR66 Burgemeester Weerwind van Almere(Video) .

‘AIVD Boss Bertholee’ bij College Tour:”Wij hebben journalisten op onze loonlijst”(video).Is het nieuws over de AIVD hack Fake News.

AIVD-Boss ‘Big Brother Bertholee’ mijn ‘AIVD voorkwam zeker drie aanslagen’ a 400 miljoen per stuk bralt hij in College Tour(video).

De ‘Duivelse-Geest’ van ‘Censuur-Lord Buma’(Video) heerst al bij Universiteit van Groningen.
Het zijn de Slechtste psychopaten (Snake in Suits als Rutte)die moorddadig regeren als ‘Nep en Fop Democraten’  in dienst van de ‘Ultra-Rijken-Elite-Gangsters’ a La ‘Taxfree-Shell-Graai-King Willem’ in Wonderland(Video) en leven als Parasieten over de rug van de kaal geplukte massa als God in Frankrijk. Wie goed doet is zwaar de LUL in de Straf de armen maatschappij en Eerlijk duurt echt het langst en gaat nergens heen voor ‘Jan met de Pet’. Het is altijd weer een wonder als de Universiteit een rebel blijkt te herbergen.Het bestuur van westerse landen vertoont kenmerken van een kakistocratie, vindt cognitiewetenschapper Tjeerd Andringa. “Het zijn de slechtsten die regeren.” De enigen die hier een einde aan kunnen maken, zijn wijzelf. “Geopolitiek wordt bepaald aan de keukentafel.” Volgens Tjeerd Andringa, universitair hoofddocent cognitiewetenschap aan de Rijksuniversiteit Groningen, zijn westerse democratieën niet vrij van kakistocratische elementen. Dit zou onder meer blijken uit de banden die inlichtingendiensten onderhouden met terroristische groeperingen en ‘Royal-Elite-pedofielennetwerken’. Om een bestuursvorm te krijgen van en voor het Volk is niet minder dan een psychologische revolutie nodig. Mensen moeten leren inzien dat ze zoveel beter af zouden zijn als ze hun lot in eigen hand namen en zich niet langer afhankelijk stelden van incapabele, machtswellustige, of zelfs kwaadaardige extreem corrupte en gewetenloze autoriteiten. Self-empowerment, burgers die zichzelf in hun kracht zetten, is de sleutel tot een betere Wereld ,zie: “Het zijn de slechtste die regeren”. 

NRC&Hoofdredacteur NSB-er  Peter Vandermeersch zweert Trouw aan NATO(Video) en Brenninkmeijer,Heil! Dood aan Poetin en de Russen, Heil!
Het oude mannen ‘NSB- Vod De Telegraaf’ Mediaoutlet GeenStijl en NRC van ‘NSB-er Vandermeersch’ fakkelen Willem Middelkoop tot op de grond af,dus kopen dat historisch document !!!
Reaguurders voor zover niet geblokt denken er anders over:“Niets is wat het lijkt”.

Opmerking: Volgende week uitgebreid aandacht in de Stem van de Straat/Salto aan de Zijlstra ‘Dasja-CIA-NATO- Gate'(video) en waarom hij zo snel aan een ‘Mega-Graai-baan’ van 500 duizend euro per jaar Taxfree in het buitenland moet worden geholpen door ‘Taxfree-Shell-Rutte&Co’. En waarom wist de AIVD niet dat Zijlstra al die jaren had gelogen. Misschien omdat hij de ‘KGB-Boss’ was in de “Commissies Stiekem” van de AIVD in de Tweede Kamer. En voor het eerst een foto van Astrid Holleeder ! Nog wel op een Motor op weg naar…………..(Video).

 

4 antwoorden »

 1. Tijd voor echte massale aktie …Maar de meeste mensen zijn bang,bang om alles (materie) te verliezen. Terwijl als we niks doen met zijn allen we sowieso alles gaan verliezen. Dan ook onze waardigheid erc,etc

  Like

 2. De politieke leiders van Nederland zijn met satanische praktijken bezig. Zij worden evenwel aangestuurd. Zij volgen gedwee de bevelen van hun Amerikaanse meesters op. In de geschiedenis niet eerder vertoond. Hinderlijk volgen van personen, afluisteren en van alles doet men om kritische personen het zwijgen op te leggen. Het is echter nog vele malen erger want de elite die op mondiaal niveau aan de touwtjes trekt heeft werkelijk oneindig veel macht verkregen en hun invloed verloopt namelijk via het systeem van banken ( het geldwezen ). De bankiers regeren onze planeet en op het moment dat een van deze lieden een winst van 800 miljard weet te realiseren hoeft men daar niet vreemd van op te kijken. Dat het milieu vernietigd wordt deert deze figuren niet. Het gaat om de winstmakerij als het allerhoogste ideaal om na te willen streven.

  Like

 3. Ohm namo narai !

  Nog even tussendoor ,

  Onafhankelijk van elkaar zijn verschillende Mensen en groeperingen overal op de wereld tot dezelfde conclusies gekomen inzake satanisme en pedofilie.
  Het lijkt tot nog toe soms wel een estafette van personen en groeperingen die los van elkaar tot initiatieven komen .
  Het is daarom wel een goed idee als we met zijn allen een datum afspreken waarop iedereen persoonlijk en alle groeperingen gezamenlijk tegelijktijdig in actie komen .
  Iedereen naar eigen inzichten en goeddunken.
  Ik had persoonlijk zelf eind 2020 in de planning en heb dit ook internationaal verkondigd sinds 1998 !
  Misschien kunnen we eind dit jaar als een soort van generale repetitie hier een begin mee maken .
  Dan kunnen we eind 2020 allemaal gezamenlijk op dezelfde datum nogmaals in actie komen om dit probleem uiteindelijk te beslechten.

  Op de schaal van richter verloopt alles nog steeds volgens verwachting en naar wens.

  Bedankt en de groeten !

  Sri sri Magnitude
  AardbevingsGroninger
  Donder en bliksem predikant

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.