Sport

#WorldCup2018: NOS en zijn ‘NSB&SS-journalisten’ gaan volledig hysterisch dr. Goebbels tegen de Russen.

(Door Blik op Nosjournaal ondersteunt door onze redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Fake News’ van de NOS:”De Massa heeft het meeste vertrouwen in ons de ‘Staats-NOS’ en het minst in de Vrije sociale media”(Video).
Het nieuwe frame van onze staatsomroep is nu: “De Russen juichen niet hard genoeg voor hun eigen team” Blijkt het nationalisme van de Russen stijlvol en niet overdreven te zijn, is ’t weer niet goed! De Staats-NOS is echt hysterisch dr. Goebbels in paniek betreffende ’t enorme succes van de #WoldCup2018 in Russia. Nieuwe Haat-zaai grens doorbroken op NL staatsradio bij NPO radio1 met de walgelijke en laffe ‘Subsidie-Vreter-dr. Goebbels- Jan Mom’ die ooit als een Rat uit het commerciële  RTL-Riool is gekropen  net als de Fuhrer van de NOS Marcel Gerlauff. Deze  extreem laffe NSB-er Jan Mom vergelijkt#WK2018 met Berlijn 1936. Dat terwijl de Russen zich letterlijk dood hebben gevochten( 30 miljoen doden(Video)) tegen de Nazi”s, zodat dat  laffe dr. Goebbels NSB-Tuig van de Staats-NPO&NOS nu de  Russen asl dank tot op hun ziel kan beledigen.Toen Nederland bezet was door de Nazi’s liep dat vergelijkbare NOS-Tuig allemaal als NBS-er de reet te likken van de Bezetter en de polite leverde de Joden uit aan de Nazi’s!!  En vandaag de dag verricht dat laffe zooitje ‘NOS- Tuig’ dagelijks ‘dr. Goebbels propaganda -diensten’ voor het’ Factische Groot Kapitaal ‘( 15 miljoen kinderen sterven ieder jaar van de honger(Video)) dat qua ellende, dood en verderf niet onder doet voor de Nazi’s. maar goed wat kan men ook verachten van zo’n ‘Ras NBS-er Mom’, die apen trots optrekt met de’ VVD SS-er- NPO- laffe- Vat -Jort Kelder’ die  tegen honger- Uitkeringen voor wat hij en zijn VVD-misdaadgroep “Labbenkakken” noemt en hun alleen geschikt acht op zich dood te werken voor de ‘Elite-Killers’, maar ondertussen zelf ook een ‘Mega- NPO/&AVROTROS -Subsidie-Vreter’ is:

Russen worden gediscrimineerd door ‘Killer-Elite’ met Haat-zaai types als Pechtold & Pauw& Van Rossum& NOS-Godfroid’ en is niet Strafbaar(Video).

Opmerking: Volgende week uitgebreid aandacht in de Stem van de Straat/Salto aan de Zijlstra ‘Dasja-CIA-NATO- Gate'(video) en waarom hij zo snel aan een ‘Mega-Graai-baan’ van 500 duizend euro per jaar Taxfree in het buitenland moet worden geholpen door ‘Taxfree-Shell- Rutte&CO’. En waarom wist de AIVD niet dat Zijlstra al die jaren had gelogen. Misschien omdat hij de ‘KGB-Boss’ was in de “Commissies Stiekem” van de AIVD in de Tweede Kamer. En voor het eerst een foto van Astrid Holleeder ! Nog wel op een Motor op weg naar…………..(Video).

7 antwoorden »

 1. IG Report p.404 (433 in pdf) : “August 8, 2016: In a text message on August 8, 2016, Page stated,
  “[Trump’s] not ever going to become president, right? Right?!” Strzok responded,
  “No. No he’s not. We’ll stop it.”203
  203
  Although we received Page’s August 8 text message to Strzok from the FBI as part of its
  production of text messages in 2017, Strzok’s response to Page was not among those preserved by
  the FBI’s text message preservation software, and therefore was not produced to us. The OIG’s Cyber
  Investigations Office recovered this text message, along with others, in May 2018 through forensic
  analysis of a folder found on Page’s and Strzok’s Samsung S5 devices.”

  Like

 2. The Inspector’s General Report – Waar was Michael Horowitz ?
  Een veelvuldig bezocht youtube channel, opgestart door een man, die, zoals hij zelf verklaarde voordat hij begon, eerst z’n huis had verkocht, lanceerde zijn private eye onderzoek met de vraag : Waar is Eric Braverman ? En inderdaad de CEO van het Clinton Global Initiative was in geen velden of wegen te bekennen tijdens de zomer van de 2016 Presidents verkiezingen. Vandaag bijna twee jaar na de verdwijning van Braverman, kan er een nieuwe vraag worden gesteld : Waar was Michael Horowitz op de dag dat zijn IG rapport over het wangedrag van de FBI gedurende het Clinton email schandaal werd vrijgegeven voor het algeheel publiek? Heeft u hem gezien ? Ik niet. Het onderwerp van dit onderzoek, de ogenschijnlijk onterecht ontslagen FBI Directeur James Comey, was echter te zien op talloze TV schermen in de Washington Beltway area in het District van Columbia. En wow wat een grijns had ie op z’n gezicht. Ik downloadde het 568 pagina tellende rapport vanaf justice.gov en begon te lezen. Het viel me op hoe gentile en geavanceerd de zinnen waren, enkel een paar clicks verwijderd in niveau van de literatuur- en dichtkunst. Was de FBI in het dagelijks leven niet een instantie voor wetshandhaving en niet een of andere boeken club voor de Justitiële elite ? Het publiek had erg lang moeten wachten op de vrijgave voor publicatie, dus misschien was er wel een ervaren schrijver ingehuurd. Wie zal het zeggen. Toen gebeurde het. Breitbart had eerder op de dag gekopt met : “James Comey Absolved of ‘Political Bias’ in First Leaked Passage from DOJ Watchdog Report”. De elektronische bloggers werden letterlijk helemaal gek. Hebben we meer dan een jaar op deze flauwekul moeten wachten ? Dan precies op 15:00h New York tijd (EST) bracht de DOJ het rapport uit : “Faults “Insubordinate” Comey, Notes FBI “Hostility” Against Trump”. Het onderwerp van het FBI onderzoek, Hillary Clinton, raakte volledig de weg kwijt toen een tweet opdook met een citaat uit dat “Justice Department report: “We identified numerous instances in which Comey used a personal email account (a Gmail account) to conduct FBI business.” Dit was een compleet nieuw item van intelligence informatie , Comey gebruikte ook een privé email adres voor zakelijk gebruik, om daarmee in een enkelvoudige zin Hillary van alle verdenkingen te ontheffen tot in alle eeuwigheid en daarbuiten. Dit moest toch wel een dijk van een rapport zijn dus ik begon te lezen. Na een paar secties kwam ik erachter dat niemand anders van James Comey zelf de auteur moest zijn geweest : page 47 in pdf : “Hulser told the OIG that there was “a sense, there still is, that there is a rule out there, that there is some specific place where it says 60 days or 90 days back from a primary or general [election], that you can’t indict or do specific investigative steps.” He said that there is not any such specific rule, and there never has been, but that there is a general admonition that politics should play no role in investigative decisions, and that taking investigative steps to impact an election is inconsistent with the Department’ mission and violates the principles of federal prosecution.” page 62 in pdf: “Although Gonzales did not mark the notes as classified, he said that he used two envelopes to doublewrap the notes and may have written an abbreviation for the codeword on the inner envelope. On the outer envelope, Gonzales said that he wrote “AG – EYES ONLY – TOP SECRET.” He stored these notes in a safe in the West Wing of the White House and said that he took them with him when he became the Attorney General in February 2005. Gonzales said that he did not recall where he stored the notes after removing them from the White House, but that he may have taken them home. Gonzales also stored the notes and several other documents containing TS//SCI classification markings in a safe in the Attorney General’s office that was not approved to hold such materials.” Dit zijn onmiskenbaar Comey stijl zinnen zoals hij die gebruikte gedurende z’n overpeinzingen ten tijde van de Congressional Oversight Hearings en zijn boek toer. Zou Comey zo’n brutale schurk zijn, zichzelf boven de wet stellende, om grofweg zijn eigen Inspectie Report te gaan schrijven en editen ? Hij was wel brutaal genoeg om Hillary in 2016 vrij te laten rondlopen. Iets of iemand moet de Justitiële Elites zo over de rooie moeten hebben laten gaan, voorbij de morele schaal van Richter, dat alles opeens werd toegelaten : lekken, op Republikeinen schieten tijdens een honkbal oefenwedstrijd, om er een paar te noemen. Waarom ? Wat heeft de President verkeerd gedaan ? De verkiezingen winnen ? Of was het dat Trump de FBI Directeur, James Comey, die denkt dat ie boven de wet staat, had ontslagen ? Denkt ie dat, of staat James Comey inderdaad boven de wet ? Wel alle tekenen zijn er, er zijn serieuze aanwijzingen die wijzen naar de conclusie dat Comey zelf dit 568 pagina’s tellend rapport heeft geschreven. Is dat niet vreemd ? Nog vreemder : Waar was Michael Horowitz op de dag dat zijn IG rapport werd uitgebracht. Hij was nergens te bekennen. Zou de auteur van het meest gelezen rapport niet zijn verschijning op tv willen maken ? Velen zouden dat hebben gedaan, maar niet Horowitz. Misschien omdat tijdens het ondervragen de kijker had kunnen raden dat Brett Bair meer wist over het IG rapport dan Horowitz zelf. Een blogger : “I wonder how much the IG held out for to write this ridiculous 500 page POS.” I replyde “Didn’t you know ? This 500 page report for public display is the abbreviated edition edited by none other than James Comey himself, during his Book Tour.”

  Like

 3. Klaver gaat kabinet geen gedoogsteun geven
  Updated 4 min geleden , 27 min geleden in BINNENLAND
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2179549/klaver-gaat-kabinet-geen-gedoogsteun-geven
  “[ … ] Asscher haalde nog hard uit naar het proefballonnetje dat VVD-fractieleider Klaas Dijkhoff eind vorige maand lanceerde op het VVD-congres. Hij stelde toen voor om de bijstand te verlagen. „Daar zien we de VVD als volgevreten machtspartij. Keihard tegen mensen in de bijstand, soft tegen fraude in de top”, aldus Asscher.”

  Like

  • LS…

   Het aller grootste probleem is dat op het niveau van de globale machthebbers geen humaan intelligent niveau bestaat. Opportunisme gebrek aan enige moraal en de overmacht van de Satanische Bolsjewistische Nazi Rothschild Khazaren Maffia bepalen de agenda. Zo ook in Nederland hoef je van de Khazaren niets goeds te verwachten. Een dubbele agenda is de enige drijfveer…

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.