Klasse justitie

Corrupte Politie krijgt ‘Staats-Licence to Kill’ in de ‘Straf de armen maatschappij’ van ‘Rutte& Moorddadige-D66& Christelijk& Co’.

(door ing Steve Brown)

AMSTERDAM-NOIR- Het zijn de slechtste psychopaten die regeren in de ‘Deep State-(pedo)-Kakistocratie’ (Video). Zij moeten dan ook beschermd worden door de Politie en dan mag er best een moordtje meer of minder straffeloos worden gepleegd.
Ik stelde al in 2012 dat de extreem corrupte ‘Vinger-Politie ‘een informele Licence to Kill heeft, maar nu wil de corrupte ‘Gevestigde Orde-Killer Elite-Politiek’ het officieel gaan maken. M.a.w. wettelijk goed keuren. Ooit was ik zelf het slachtoffer van een heuse ‘Wurg-Moord-poging’ van de politie, die toen al in part-time dienst was van de laffe ‘Super-Politie-Informant Peter R. de Vries’( De Vries koos het hazenpad, terwijl zijn politie bezig was mij te wurgen), dus ik weet als geen ander uit eigen ervaring hoe dat voelt! Ik overleefde die poging tot moord van de politie ter nauwe nood, omdat er gelukkig voor mij te veel getuigen bij stonden te roepen dat ik vermoord werd. Geen enkele politieman en/of hun ‘Maffia-opdrachtgever- Insluip -Geilneef Peter R. de Vries’(Video)zijn ooit vervolgd voor die Moordpoging op mij. In tegendeel de gehele corrupte Gerechtelijke macht en politie schuift  sindsdien aan bij de Moordenaar Peter R de Vries in zijn ‘Judas-Raadkamer’.

Stelende Burgemeesters Wachtgeld en Moordende Henriquez politie geen ontslag(Video). 

Amsterdamse politiechef Smit van de ‘Vinger-politie’ lekte informatie,fraudeerde, jatte en feestte als een Beest(video).
U begrijpt natuurlijk met mij dat in Hoofdzaak de arme sloebers uit de Laagste Klasse diegene zijn die worden afgeknald als oud Vuil of te wel wettelijk toegestaan vermoord (gaan) worden door de Levensgevaarlijke corrupte ‘Vingervlug–Politie’ in de “Straf de arme maatschappij” van ‘Taxfree-Shell-Rutte& Moorddadig-D66- Christelijk &Co’.Er komt mogelijk een aparte juridische ‘Moord-Status-apartus’ voor de de ‘Vingervlugge-Politie’ als zij ervan verdacht worden ten onrechte gemoord en/of geweld te hebben gebruikt tijdens hun corrupte werk en/of privé. Immers agenten worden geacht altijd in dienst te zijn en de wet te handhaven (kuch). Bijvoorbeeld: een agent die een verdachte doodschiet(vermoord), kan nu nog vervolgd worden voor doodslag(kuch). Als het ‘Status-apartus-moord-wetsvoorstel ‘wordt aangenomen, is het alleen nog maar mogelijk om de agent te vervolgen voor ‘schending van de geweldsinstructie’. Daarop staat een maximum straf van drie jaar. Voor doodslag is de maximale celstraf 15 jaar. Die 15 jaar heeft nog nooit een agent gehad en btw 3 jaar ook nog nooit! Dus er is hier meer aan de hand.

Korpschef Pieter Jaap Aalbersberg: Mijn Amsterdamse ‘Incest-politie’ functioneert niet door stiekeme ‘Vinger-relaties(Video).

Weerloze Arrestant doodgeslagen door laffe Psychopathische Politie. Daders niet gearresteerd(Video).
Dat staat in een wetsvoorstel dat na de zomer wordt behandelt in de voor het merendeel corrupte Tweede Kamer. En daarmee is de ‘Elite-Schurken-Staat-NL’ van ‘Taxfree-Shell-Rutte& Christelijk- moorden Co’ het enige land in de Wereld die zo’n ‘Politie-Moord er maar op Los-wet’ heeft. Een ‘Moord-Politie-wet’ die per direct zal worden overgenomen door alle Dictators in de wereld, want dan kunnen zij niet meer door Amnesty International verweten worden dat zij hun burgers laten vermoorden door de politie. Het is immers wettelijk toegestaan naar goed ‘Hollands-VOC- Moordend-Rutte-gebruik'(Video)zullen de ‘Massa-Moordende Dictators’ in koor roepen.

‘VVD-OM’: ‘Schwarze’ Henriquez heeft zich zelf Dood gewurgd en eist als beloning vrijspraak Politie (video).
De politie is blij met het extreme Klasse Justitie ‘Kabinets-misdaadplan’ van ‘Taxfree-Shell-Rutte’&‘Moordend-D66 Christelijk &Co. Ook hoopt de Levensgevaarlijke en extreem corrupte onderbetaalde politie snel op de invoering van een zogenoemde ‘Blauwe-Moord-Doofpot- Kamer’, een speciale NL-‘Nazi-Volksgerichtshof Blauwe Bloed-Kamer-rechtbank’ die wordt bemand door vaste corrupte rechters van het schaamteloze en gewetenloze types als’ Killer Queen Nienke de Waele’ uit de geflopte ‘Judas-Raadkamer’ van ‘Joker Peter R de Vries’(Video), die gespecialiseerd zijn in het Moorden en geweld van de politie snel in de Doofpot te laten verdwijnen en recht te brallen.

Ouders van de door de polite vermoorde Rishi willen gerechtigheid in het ‘Omerta land’ van ‘VVD- Crimefighter Fred Teeven’.

Strafpleiters: ’Killer-Cops van ‘VVD-Godfather Van der Steur’ Moorden, Stelen en Liegen’(video).  Police in Britain fired their guns just seven times in the last year.
De Moordende en gewelddadige en stelende en vreemdgaande (tijdens diensttijd) corrupte Agenten vinden het momenteel lastig te verkroppen dat ze langs dezelfde meetlat worden gelegd als burgers. De politie is immers bevoegd om geweld te gebruiken. Dat wordt in sommige situaties zelfs van hen verwacht. Het corrupte VVD en CDA Ministerie van Veiligheid voor de Rijken en Klasse Justitie hoopt politiegeweld met het wetsvoorstel te ‘decriminaliseren’ de vrije hand te geven om de arme sloebers die het zat zijn om te worden uitgebuit en vernedert makkelijker en sneller te kunnen uitschakelen en dan mag er  best zo af en toe een paar vermoord worden.Maar goed los van het bovengenoemde begrijp ik niet waar Rutte&Co en hun ‘Straf de armen politie’ zich druk om maken. Het is immers een feit van algemene bekendheid dat er nog nooit een Moordende agent naar behoren op grond van de oude wetten is vervolgd!  Het Waanzinnig Moord- plan van Rutte&Co steekt schril af tegen het beleid in Engeland waar de gewone politie zonder wapens op straat loopt en de Wet handhaaft en de minste polite doden ter wereld te betreuren heeft, maar goed die agenten zijn goed opgeleid en beter betaald en over het algemeen geen  corrupte Vingervlugge, lafaards zoals in Nederland. Maar het moet toch echt een geruststelde gedachte zijn voor het corrupte gedeeld van de Tweede Kamer dat’ Rutte&Co’ in het zadel houdt dat de vervolging van een Moordende agent (niet)gedaan wordt door het perverse ‘OM-Wip-omhoog'(video)  van “Nimwegen& Bloos” gedaan wordt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.