oorlog

#WorldCup2018. Déjà vu:Telegraaf en NPO roepen gezamenlijk op om weer naar het Oostfront te marcheren, Houzee!

( door de Lange Mars Plus en ondersteun door onze redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Afgelopen week was de laffe ‘Taxfree-Shell-Generaal-King Willem’ op bezoek bij de ‘Neonazi-Baltische Staatjes’ en daar bralde hij trots(Video): NL& Estland zijn natuurlijke Nazi &NSB-bondgenoten”, Houzee!(zie vanavond Stem van de Straat-SaltoTV met schokkende ‘Nazi-Beelden‘ )De ‘NL-Killer-Elite’ onder leiding van hun ‘VVD Doener-Puppet Taxfree-Shell- Rutte’(Video) voert een heilloze, geldverslindend ‘Opium-Oorlog’ in Afghanistan en elementen zoals het ‘oude mannen NSB-Vod Telegraaf’ moedigen oorlog aan tegen Rusland. In wiens belang? Nou, dat is wel duidelijk dat van de ‘Killer-(pedo)-Elite’ met zijn Kakistocratie (Video).

Corrupte Politie krijgt ‘Staats-Licence to Kill’ in de ‘Straf de armen maatschappij’ van ‘Rutte& Moorddadige-D66& Christelijk& Co’(Video).
Sinds wanneer brengt Moord&Doodslag vrede? Nooit! Maar wel ‘Mega-Bloed-Winsten’ voor de ‘Royal-Ultra-Rijken- Killer-Elite’(Video) en een grote opruiming van de Laagste Klasse, want die moeten altijd die ‘Drug&Goud &Oil&Water-Oorlogen(Video) voeren als hun Kanonnenvoer. “Nederland zet oorlog in Afghanistan voort voert druk op Rusland op”.

De ‘dr. Goebbels- Staats-NPO’ doet ook heftig en niet minder hysterisch mee met de ‘NSB-Telegraaf’ aan de ‘Déjà vu-SS- Oorlog ’s retoriek’ tegen Rusland: #WorldCup2018.(Video) .

De Lange Mars Plus heeft toegevoegd,Mirjam152 @Mirjam152 Volgens de laffe dr .Goebbels  Frank van Vliet Chef  Buitenland v.d. ‘NSB-Telegraaf’ zijn we in oorlog met Rusland. En zit Rusland ook deels achter Brexit en de migratiecrisis en het feit dat 30 % in Amsterdam onder de armoedegrens moet zien te overleven. Ik bedoel: is dit serieus????

Steve Brown ontmaskert’ NOS-Moskou-Correspondent David Jan Godfroid’ als’Frankenstein-Mafkees’ van de ‘Killer-Elite'(Video).

1 antwoord »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.