Elitaire Misdaad

‘#VVD-Doeners:‘Mega-Opliching’s-Marechaussee’ van King Willem ‘Royal-Quality–Aasgier-Investments’ eindelijk voor de ‘Killer Queen Rechter’.

(van onze VVD-Doeners-Aasgieren redactie)

AMSTERDAM-NOIR-‘Aasgier–beleggers’ ‘Koninklijk Marechaussee opgelicht’ en dus een koekje eigen deeg.
Vandaag staan ze eindelijk voor de ‘Killer Queen Rechter'( Niekde de Waele?)(Video) van ‘Joker Peter R de Vries’. Het heeft lang geduurd omdat veel Rechters en ‘License to Kill –politiemensen’ (Video)en zelfs een heuse corrupte en levensgevaarlijke ‘OvJ. Wouter Bos-altijd trefzeker in bed’ ook moesten optreden in de ‘Judas-Raadkamer’ van het geflopte ‘SBS-Riool&lynch programma’ van ‘Joker Peter R. de Vries’ en ‘Maffiaboss John de Mol’. De twee vals goedlachse Ratten in pak, waarvan er eentje een marechaussee beveiliger van de koninklijke familie was zaten achter beleggingsfonds ‘Royal-Quality-Aasgieren- Investments’ (QI). Het ‘Aasgieren Doen- Fonds’ heeft zo’n tweehonderd miljoen euro van walgelijke en gewetenloze beleggers verduisterd alsof zij ook in Wonderland(Video)van ‘Taxfree-Shell-Graai-King Willem leefde.

Neo Liberaal Fascistische ‘Godfather Rutte’ van de VVD-misdaadgroep:” De één zijn dood is de ander zijn ‘Doen-Royal-Bloed-Brood’.”
Het ‘Oplichting marechaussee beveiliger van de koninklijke familie morbide- plan’ werkte als volgt: Het geld van QI-klanten Aasgieren werd zogenaamd in tweedehands levensverzekeringen van terminaal zieke Amerikanen gestopt. In ruil voor een deel van de uitkeringswaarde nam ‘Royal- Aasgieren-QI’ de polis van de zieken over. In werkelijk werd er maar een fractie van de ‘Een zijn dood is de ander zijn Bloed-brood’ ingelegd.Oprichter Oplichter en eigenaar ‘Rat in pak & Doener-marechaussee Frank Laan’ werd op 27 september 2011 opgepakt op verdenking van deelname aan een criminele ‘Rat in pak-organisatie'(Video), valsheid in geschrifte, oplichting en witwassen, terwijl hij net een groot te jonge Schandknapen en (Junkie)-Callgirls en Cocaïne feest gaf. Pikant: De Hoerenlopers VVD Burgemeester ‘Onno-Schandknapen- Hoes’ en top PvdA-er en ‘terminale – Junkie-neuker Rob Oudkerk’ waren daar ook als eregasten  aanwezig, maar die heeft de ‘Vingervlugge-politie’ niet geboekt als arrestanten op last van hoger hand(Video).

VVD-Aasgier Stef Blok’ en ‘Taxfree-Shell- SS&NSB-Graai King Willem’(Video) diende als voorbeeld om morbide te investeren 

Hoe zieker hoe beter, aangezien de verzekeringspolis dan eerder uitkeerde was het walgelijke ‘Bloed-Winst-Model . Zo prees de’ Royal-QI- Aasgieren& Parasiet directeur Frank Laan tijdens een bijeenkomst met ‘Bloed-Winst-beleggers’ een teelbalkankerpatiënt aan als ’uitstekende kandidaat om op in te schrijven’. Kan het nog walgelijker? Ja, leest u hier maar(Video) over  de PvdA Wethouder gestoorde ‘Sex-Poep-Offender Herrema’ (Video).Achter Frank Laan hing altijd een levensgroot ‘Staats –Portret’ van zijn grote voorbeeld Koning Willem Alexander en een portret van zijn andere grote voorbeeld ‘Doener Rutte’. Ook pochte hij altijd dat King Willem en zijn ‘Taxfree-Shell-Familie’ ook vet in zijn morbide, ‘aasgieren- projecten’ hadden geïnvesteerd ,alsmede het VVD Tweede kamerlid ‘Huisjesmelker Haga’. En dat hij de aartsvijand van de ‘(VVD)- Aasgieren- Bloed-Investeerders’ en de corrupte ‘Gevestigde Orde politiek ‘Underground Presentator Steve Brown’ van de Stem van de Straat/Salto TV op de Dam had bedreigd(Video).

Het Zijn de Slechtste Psychopaten die Regeren en leven als God in Frankrijk(Video).Wie goed doet is de LUL in de ‘Deep State-(pedo)-Kakistocratie’.
Dan bralde de (ex)- Koninklijke marechaussee Frank Laan : “wat zijn wij minder dat onze (Aasgier)-Stef Blok en onze Koning Willem!” Hij kreeg dan een altijd staande ovatie van de aanwezige aasgieren en parasieten. Zij scandeerde daarbij uit de zaal ‘wij zijn ‘VVD-Doeners’ en geen (Bijstand)-profiteurs, Leve onze King Willem in Wonderland!’ Maar de meeste zieke Amerikanen bleven gewoon doorademen, en de Costa Ricaanse herverzekeraar die aan QI moest uitkeren bij onverhoopt doorleven, bleek ook al frauduleus. Ondertussen verdwenen er miljoenen van beleggers naar allerlei ‘Tropische- CDA Rat -Captain Gay Eurlings-Eilandjes(Video)en liederlijke perverse feestjes met te jonge Callgirls en te jonge Schandknapen en heel veel cocaïne en champagne. De ‘Misdaad- aasgieren-top’ van ‘Royal-QI’ kocht er over de hele wereld luxe auto’s, helikopters, vliegtuigen en landhuizen van en liet in Turkije drie dure jachten bouwen en waande zich in Wonderland van King Willem.

Van dit alles is maar een paar miljoen euro teruggevonden, weet Eelco Homan, voorzitter van de ‘Aasgieren- belangengroep ‘van berooide morbide ‘Royal-QI-Bloed-geld-beleggers’. Een groot deel staat volgens de gedupeerden nog op verborgen buitenlandse rekeningen net zoals bij de Koninklijke familie, aldus de Panama Papers.Hoofdverdachte QI- Aasgieren ‘Top-Doen-man Frank Laan’ (55), voorheen als marechaussee beveiliger van de koninklijke familie, was eerder verkoper bij de eveneens frauduleuze  Rat in pakbeleggingsfondsen Caribbean Comfort en MBC. Zijn collega-verdachte Dennis Moens. (53) leek weinig last te hebben van het strafproces dat hem sinds 2011 boven het hoofd hangt. Althans, dat valt op te maken uit fotoreportages in de ‘Spaanse- Riool-societymedia van exorbitante perverse, cocaine  feesten'(Video) waar de lokale ranzige en gewetenloze beroemdheid ‘Rat in pak Moens’ zijn opwachting maakte om  samen met o.a. Eurlings en Hoes wat te jonge schandkanen uit elkaar te trekken. ‘Dolle -VVD-Doen-maar- Elite-(pedo)- Rat in pak- pret’Video)!

Vier verdachte van de ‘Aasgieren- piramidefraude’ van Royal- Quality Investments moeten voor het ‘Killer Queen Rechter –hekje’ verschijnen. Deborah Peck, trustee van het ponzifonds van zo’n €200 miljoen van Frank Laan, Dennis Moens en Koen Blom is in Florida aangeklaagd voor fraude en daar hangt hun 60 jaar cel boven het hoofd.
Eerder werden Frank Laan, Dennis Moens en Koen Blom door justitie opgepakt wegens ‘Mega-aasgieren fraude door hun aasgieren Nep en fop-beleggingsbedrijf- Royal-Quality Investments. Dat zogenaamd belegde in Amerikaanse levensverzekeringen, net als de Mega oplichters Easy Life van John Wolbers.Maar bij deze heren houdt het niet op, de Amerikaanse beheerder (trustee) van de life settlement-fondsen van Quality Investment, de corrupte advocate Deborah C. Peck in Palm Beach, Florida wordt nu ook beschuldig van fraude. Vier gedupeerde partijen hebben een aanklacht ingediend bij het ‘U.S. Bankruptcy Court’ in Palm Beach wegens ‘Mega -Rat in pak-fraude’ door  ‘Witwas-trustee Peck’. Zij wordt door de gedupeerde investeerders ervan beschuldigd $9,5 miljoen van de investeringen voor eigen gewin gefraudeerd te hebben. Wij hebben Frank Laan als vertegenwoordiger van  het ‘Royal-Quality-Aasgieren- Investments’ (QI)- ‘ Rat in pak -Tuig’ per direct op ons “Elite-Gangster Billboard”  geplaatst.

1 antwoord »

 1. Bestaan Snuff Movies wederom bevestigd

  One of the many Pedo Pornstars
  World’s worst paedo Peter Scully who filmed baby rapes, tortured kids and made them dig their own graves smirks at life in jail

  A DEPRAVED paedo who filmed himself torturing and raping children and babies smiles as he leaves court in the Philippines after being jailed for life.

  The Australian faces up to 60 further charges for child murder, torture and abuse cases against children as young as 12-months-old. Lees meer: https://www.thesun.co.uk/news/6525841/peter-scully-worlds-worst-paedophile-jail-baby-rape-dig-graves-philippines/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.