Stem van de Straat Amsterdam/Saltotv

Vanavond in de Stem van Straat:Met Flex geen Baan&Huis&Met Zijlstra-Leugen een Wereld-Baan en voor het eerst exclusief foto Astrid Holleeder.

( van de Stem van de Straat/SaltoTV redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Salto TV staat steeds meer voor kwaliteit ’s Docu’s, ‘Tragi –komische’ Satire op Satire& Hilarische zelfspot van de Straat en AwardTV(Video).
Vanavond in de Stem van Straat met Flex geen Baan & Huis & Met ‘Zijlstra-Leugen’ een ‘Wereld-Bank-Baan’van Taxfree-500 duizend dollar per jaar en Taxfree een kwart miljoen euro onkosten vergoeding en voor het eerst exclusief actie Foto van Astrid Holleeder in haar jonge Judas-jaren op een motor, die zij cadeau had gekregen van haar broer Willem Holleeder. En waarom wordt ‘Stedelijk Museum-Mega-Fraudeur Ruf’ Witgewassen met een peperdure ‘Rookgordijn-Report’ van de Gemeente Amsterdam. En onafhankelijke Opiniemaker Leen Callender veegt de vloer aan met de hysterische dr. Goebbels-MSM&NOS anti-Rusland (SS)-propaganda. NOS-Radio1 NSB-er Jan Mom ( ‘gabbertje in crime’ van ‘NPO-VVD-Vat &Subsidievreter-Jort Kleder'(Video)) ontmaskert als ‘Subsidievreter’ en  Ras-NSB-er die #WorldCup2018 Russia o.a vergelijkt met de Nazi-Olympische spelen 1936 in Berlijn, De Pijpmeester Mark bij cafe Helmers. En nog veel meer Straatnieuws dat u nergens ander ziet en u wel Wakker moet schudden. En onze geniale,onnavolgbare Joke de Allesdeskundige komt uit De Schaduw??????????? En de verfrissende verassing van deze uitzending inval voor inval co-presentatrice Sammy, die  ing Steve Brown voor het eerst o.a. ‘weg-rufte’.

All around the world vanaf 23.00 uur hieronder te zien bij Saltotv.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.