President Donald Trump

VN wil dat ‘Mad Dog Trump’ ‘Sophie’s Choice-immigratiebeleid’ met zijn ‘Trump Children-Towers’ direct aanpast.

(van onze Internationale Elite-Killer redactie)

AMSTERDAM-NOIR-‘Mad Dog Trump’ voert na Hitler en ‘VOC- Koning Wilhelma’ Sophie’s Choice(Video) weer in met dat verschil dat de ‘Arbeit macht frei- Nazi- Concentratie-Kampen’ nu ‘Trump-Children-Tower’s’ heten.
De Verenigde Naties en ook wij willen dat het Trump het ‘Sophie’s-Choice scheiden’ van de arme sloeber immigranten en politiek, Vluchtingen kinderen van hun weerloze ouders per direct stopt. Zeid Ra’ad al-Hussein, de hoge commissaris voor de mensenrechten van de Verenigde Naties noemde het Amerikaanse immigrantenbeleid „ Nazi-Sophie’s Choice- en de’ Trump-Children-Towers’ gewetenloos.”Hij wees erop dat Amerikaanse ‘Red-Neck-SS-medewerkers’ van de onmenselijke immigratiedienst in de afgelopen zes weken bij bijna tweeduizend arme wanhopige gevluchte gezinnen de kinderen van de ouders hebben gescheiden met onbeschrijfelijke, hartverscheurende ‘Nazi- Taferelen’, die niet onder doen voor Sophie’s Choice van Hitler. Ook noemde de VN het een schande dat boven de ingang van die Kampen een levensgroot bord hangt met de tekst: “Welcome to the Land of Free ‘Trump-Children- Tower’ “. En dat in die ‘Kinder-kampen’ overal borden hangen van Trump zijn echtgenoot ‘East Block Whore Melania’ (in haar Oostblok Tokkie- engels)met de tekst: “Children Be Best for my Daddy Trump(video)“. Volwassen immigranten die (illegaal) de grens oversteken of dit probeerden te doen, worden in hechtenis geplaatst en bikkelhard vervolgt. Hun getraumatiseerde kinderen komen onder toezicht te staan in enorme opvangcentra, die normaal bestemd zijn voor oude goedkope goederen van de Ultra-Rijken ‘gabber in Elite- crime’ van Trump. Zij breken 35,000 doller per kind per jaar, Kassa! Dat zijn onder meer verbouwde supermarkten en magazijnen die al jaren leeg stonden  tot ‘Kinder-Sophie’s Choice- Kampen’. Het dag en nacht Hemel schrijnende gehuil en door merg en been gaande gekerm van de wanhopige kinderen en baby’s uit de ‘Trump-Children-Towers’ is mijlen ver door de omwonenden te horen. Zij vertelde aan de pers dat het door merg een been gaat. Een omwonende vertelde zelfs huilend dat hij nu begrijpt hoe de omwonenden van de Nazi Vernietiging’s Kampen, die dag en nacht de verbrande lijken lucht konden ruiken zich gevoeld moeten hebben.

Het Gevecht vd KNIL& Molukkers voor Erkenning & Rechtvaardigheid& KNIL-“Sophie’s Choice”!

8 antwoorden »

  1. Ik kan mij niet aan de indruk ontrekken, dat deze media campagne over Child Trafficking en Immigratie uitwassen om daarmee Trump te `swampen’, is bedoeld om de aandacht weg te halen van de geplande Hearings van FBI Director Christopher Wray en Deputy Attorney Rod Rosenstein in Congress over het IG rapport geplanned voor deze week

    Like

  2. Vermoedelijk maken de Rothschild bankiers zich weinig zorgen. Want zij konden in het jaar 2017 nog een winst van 8 miljard dollar bij laten schrijven op hun bankrekening.

    Like

  3. Besef dat dit ”migranten beleid stamt uit 1923 en is bekend als het Kalergi plan. De Verenigde Nazi’s zijn het werkelijke kwaad in deze wereld, geleid door Zionisten willen zij een een wereldregering geleid vanuit Jeruzalem. Door het importeren van afrikanen willen zij het blanke ras – hun grootste tegenstanders – vernietigen. http://www.pensioenactivist.nl

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.