VVD

De Jas van de altijd liegende sexloze ‘Doener- Rutte’ staat al jaren klaar om naar Top ‘EU-baan’ te vluchten.

(van onze VVD-misdaadgroep redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Het Zijn de Slechtste Psychopaten die Regeren en leven als God in Frankrijk in de ‘Deep State-(pedo)-Kakistocratie’(Video).
De corrupte Rode draad in het corrupte en meedogenloze Premierschap van de altijd liegende ‘VVD-Doener-Taxfree-Shell- Rutte’(video) is dat hij moeilijk te betrappen is op echte partijpolitieke overtuigingen en een geweten en menselijke gevoelens op het gebied van (sexs)-relaties. Hij heeft al 12 jaar sinds hij Premier geen (sexs)-relatie gehad en wellicht nog wel veel langer. Dat is op zich al Bizarre en zeer uitzonderlijk voor een  gemiddeld persoon, laat staan voor een Top VVD-er als Rutte ,die zich nog wel een Doener noemt(Video). Is hij wel menselijk? Als geen ander kan hij leugen A innemen, om vervolgens voor leugen B te kiezen als dat beter klinkt of uitkomt. De laffe en door en door corrupte ‘ Fake news- Parlementaire- Pers’(Video)  knikt dan altijd ieder vrijdag slaafs heftig Ja op zijn A en B leugens. Over Leugen C stellen ze al helemaal geen vraag en dat is wel te begrijpen, want die zogenaamde Pers neemt hem iedere vrijdag laf ‘van achter’ van altijd liegende Rutte. Daar komt ook nog bij dat sinds hij ‘Shell-Premier’ is hij ook nog in ieder geval officieel sexloos is. Oké, hij is een paar keer met zijn ‘billenmaat Junkie Gordon’in het Haagse Torentje betrapt en een keer verkleed als Gay-Guy bij de Toppers gespot, maar hij ontkent altijd glashard Gay(Leugen C?) te zijn. Maar wat is hij dan wel? Een ‘Elite-Pedo, want Hetero is hij zeker niet. Maar of hij nu A, B of C (sexloos) liegt de Laagste en Midden Klasse zijn altijd Flex de klos(video) . Zij worden al sinds hij ‘VVD-Doener-Premier’ is uitgebuit en vernederd. De ene keer wordt hij gesteund in zijn seksloze Roof-praktijken op de armen en zieken en bejaarden  door de ‘PvdA-Hoertjes’ van de laffe Asscher o.a. telg van de ‘Neonazi- Joodse Raad’ & en rook je maar dood Marlboro en dan weer door GroenLinksRechts(Video) van de Laffe ‘Boy Klaver’.  En nu weer door de kleine ‘Judas-partijtjes’ ‘Nep en Fop Christelijk CDA’, D66 DDR66 en de’ Incest-Bijbelbelt CU’ en die slikken keer op keer allemaal zijn A,B  en C leugens voor zoete koek.

Steve Brown ontmaskerd ‘Viespeuk Jort Kelder’ & Mark Rutte(Video).

Heel Den Haag weet dat Rutte uiteindelijk zal vetrekken als een Dief in de nacht naar de EU om daar als dank voor zijn A, B en C leugens voor Merkel en  voor ‘Taxfree-Royal-Shell’ van ‘Taxfree Graai-King Willem& Parasieten familie'(Video) een Top ‘Graai-baantje’ krijgt. En wie zal het zeggen dan kan hij eindelijk ook eens openlijk gaan Naaien en feestelijk naast die eveneens gewetenloze Top PvdA-er’ Graaier en Naaier-Timmermans’ mee gaan zitten janken, zoenen en liegen.

8 antwoorden »

  1. Jean-Claude Juncker kan niet al te lang meer wachten op Mark’s entree in de EU, hij wil Mark Rukke diametraal aflikken en aflebberen, zoals hij bij het kale Timmermans’ eikel-hoofd al jaren doet !

    Like

  2. Wat topwijf van AfD, Alice Weidel, ik wou dat dat hier ook zo ging.

    Dat is tenminste premiersmateriaal. En mutti merkel kijkt zuur jonge, dat is hilarisch. Krijgt gewoon klop en ze moet blijven zitten. En die laaghangende mondhoeken in het begin, prachtig. Merkel is net een autist, en die bovenlip ja, die is er gemaakt voor..

    daar past een heel mooit snorretje op, wat ik je brom.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.