oorlog

‘Mad Dog Trump ‘voert $200 mld extra heffingen in tegen ‘Keizer Xi Jinping’ van China.

(van onze Internationale ‘Elite-Killer-Gangster’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- The False Flag: Syria first ‘Mad Dog Trump- strike’ in World War 3 – Deep Analysis(Video).
Het is een feit van algemene bekendheid dat Handelsoorlogen altijd de voorloper zijn van echte Oorlogen. Dat leert ons de geschiedenis en daar heeft de bejaarde ‘Mad Dog Trump’ als’ #Metoo-Kruisengrijper’ en Narcist en ‘Sophie’s Choice-Nazi’ met zijn ‘Trump-Children-Towers’(Video) geen enkele notie van. Maar vlak ook de ‘dr. Goebbels- Staats-NPO’ en de ‘oude mannen-NSB-Vod De Telegraaf’ (Video) niet uit in dit verband, want die roepen al tijden op om ten strijden te trekken tegen Rusland. De domme ‘Mad Dog Trump’ en de extreem intelligente en sluwe’ Keizer Xi Jinping’ die o.a. een Meester is in SUN TZU(De Kunst van Oorlogvoeren )hebben elkaar opnieuw gedreigd met nieuwe importheffingen en tegenmaatregelen, nadat Trump en Xi Jinping vrijdag ook al extra heffingen aankondigden.De Amerikaanse president ‘Puppet Trump’ van “The Shadow Wold” kondigde maandag aan 10 procent extra belasting te heffen op Chinese goederen, die een handelswaarde van 200 miljard dollar vertegenwoordigen. Die ‘Afpers-heffingen’ moeten gaan gelden als ‘Keizer Xi Jinping’ zijn tegenmaatregelen niet terugdraait, die het vrijdag afkondigde dreigde de ‘Mad Dog Trump’.  Keizer Xi Jinping’ reageerde fel op de nieuwe importheffingen. Het ministerie van Handel zei met ,,kwalitatieve” en ,,kwantitatieve” maatregelen te komen als ‘Crazy- Washington’ en Trump voet bij stuk houdt en China blijft bedreigen als een ‘EU-Vazal-staatje‘ van de ‘US-Killer-Elite’. Het Chinese ministerie:” onze Keizer Xi Jinping is geen ‘Toyboy- Macorn ‘ en/of angsthaas Merkel van ‘Daddy-Pimp Trump’”.

Extreme armoede op het Chinese platteland.
Alle ‘Aasgieren-Bloed& Elite-Killer- Maffia-beurzen’(Video) in de Azië en in de USA gingen hard onderuit in reactie op het bericht. Maar daar merkte de 60 miljoen arme sloebers in US, die aan de foodstamps zitten om niet dood te gaan van de honger niets van. Maar ook in China leven momenteel nog ongeveer 55 miljoen mensen onder de officiële armoedegrens (verhoudingsgewijs aanzienlijk minder dan in de US) en die hebben ook niks gemerkt dat de beurzen van de volgevreten ‘Ratten in pak’(Video) hard onderuit gingen. Het verschil tussen Trump en Xi Jinping is dat men in China de armoede erkent als een groot maatschappelijk probleem en er al jaren iets aan doet. En Trump armoede beschouwt als dikke bult eigen schuld net als zijn laffe Dutch loopjongen de altijd liegende ‘Godfather Rutte’ van de ‘VVD-misdaadgroep’ en zijn corrupte ‘Judas-gedoog-partijtjes’ de ‘Politie Licence to Kill’ D66, CDA en CU’.(Video).

Het Gevecht vd KNIL& Molukkers voor Erkenning & Rechtvaardigheid& KNIL-“Sophie’s Choice”!

3 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.