VVD

De Altijd liegende Handlanger Rutte van Taxfree-Shell kent net als de NPO geen schaamte.

(van onze VVD-misdaadgroep redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Vroegpensioen te duur voor de ‘Vroeg-dood’ gaan Laagste Klasse in de Straf de armen maatschappij van Rutte&Co(Video).
Vandaag moest Rutte en zijn loopjongen Staatssecretaris van Financiën D66 ‘DDR66-Ratje- Menno Snel’ voor de ‘Taxfree-Ultra-Rijken’ en ‘Taxfree- Multinational’ tekst en uitleg te geven in Tweede Kamer over de uitgelekte ‘Belasting-ontduiking-deal’ van 7 miljard van ‘Taxfree-Royal-Shell. In eerste instantie weigerde hij om naar de Kamer te komen. En na enige herrie in de Kamer daarover kwam hij toch en beriep zich op elke vraag op zijn (VVD)-Zwijgrecht als een volleerd beroeps misdadiger(Elite-Gangsters in zijn geval). Het is niet alleen de toestemming om Taxfree-Shell-dividendbelasting van ‘Taxfree-Graai King Willem’ en zijn Parasieten ‘Elite-Gabbers in crime‘ (Video) om de belasting te ontduiken. Er is meer, waarom de lasten van de Gewone Nederlanders telkens worden verzwaard waardoor ze o.a. 7 jaar eerder dood gaan! De ‘Staats-NPO’ met zijn ‘dr. Goebbels propaganda-Dood aan Poetin-journaal& Nieuwsuur draait rood gloeiend(Video) om het valse Beeld van hun Brood en Beschermheer Duivelse Rutte overeind te houden.

Rutte&Co:”Tucht voor Bijstandsgerechtigde, bonus voor ‘Taxfree-multinational’.  

 

De Jas van de altijd liegende sexloze ‘Doener- Rutte’ staat al jaren klaar om naar Top ‘EU-baan’ te vluchten(Video).
Beeld van ‘Lieg-debat’ tussen Marijnissen met in haar Kielzog de voor het merendeel corrupte, laffe Tweede Kamer CDA,D66,VVD,D66 en Pvda eb GroenLinks-en de Shell Premiers, de seksloze Rutte kan niet treffender geschetst worden. #dividendbelasting #loopjongen #duiker #SP Afbeelding Rutte via @BNDeStem

3 antwoorden »

  1. shell is van koningshuis en die homo rutte is vriendjes met homo alexander die koning is met valse onderscheidingen en een hoge militaire rang voor ook nog niks doen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.