Kabinet Rutte

Vroegpensioen te duur voor de ‘Vroeg-dood’ gaan Laagste Klasse in de Straf maatschappij van Rutte&Co.

(van onze Wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR- LAAGOPGELEID? DAN GA JE ZEVEN JAAR EERDER DOOD ( bron: huisarts en bijzonder hoogleraar Maria van den Muijsenbergh.)
Vroeg met pensioen gaan,wordt steeds meer luxe voor de Laagste Klasse, oftewel door de ‘Taxfree-Shell-Rutte’ en zijn ‘NPO- Fat Jort Kelder’ van VVD-Misdaadgroep de “Labbenkakken” genoemd. Sinds het afschaffen van de VUT en andere vroegpensioenregelingen en bijv het eigen risico van de Zorg Maffia Verzekeringen en niet te vergeten dat hele volksstammen een keer per week gedwongen zijn het ziekmakende obesitas voedsel van de voedselbank moeten ophalen in het kader van het ‘Straf de armen beleid’ van de corrupte Gevestigde Orde Partijtjes CDA,VVD, D66,PvdA, CU SGP en GroenLinks werken lager opgeleiden zwaar onderbetaald gemiddeld bijna een jaar langer dan hoogopgeleiden en gaan de lager opgeleide sowieso al 7 jaren eerder dood. Zij kunnen een uitgebreide oude dag simpelweg niet betalen en/of halen.Laag opgeleiden gaan gemiddeld zeven jaar eerder dood dan hoogopgeleiden en leven achttien jaar langer in een minder goede gezondheid. Dat moet anders, vindt huisarts en bijzonder hoogleraar Maria van den Muijsenbergh.Hoe lager op de sociale ladder, hoe groter de kans op chronische ziekten. Volgens Van den Muijsenberg komt dat door een combinatie van ongunstige leefomstandigheden: ‘Slechte sociale omstandigheden zorgen ervoor dat mensen een heleboel andere zorgen en chronische stress hebben, waardoor ze meer kans hebben op ziektes en hun hoofd er ook niet altijd naar staat om daar op de beste manier mee om te gaan.’ Van Muijsenbergh wil deze verschillen verkleinen en stelt daarom voor bij de artsen te beginnen: ‘De arts moet aandacht hebben voor de hele omgeving van de patiënt.’

De ‘VVD&NPO-Stelling van NL’ & Jort Kelder&Rutte’:”Labbenkakken Werken tot je er dood bij neervalt”.  

De Laagste Klasse wordt niet in ‘Taxfree-Shell-King Willem- Wonderland’ geboren en betaald daarvoor de rest van zijn leven een zware prijs in het Kakistocratie land van Rutte&Co(Video).
De kaal geplukte en vernederende Laagste Klasse gaan steeds later met pensioen en eerder dood door allerlei criminele maatregelen van de bizarre,seksloze ‘Taxfree-Shell-Rutte’(Video)en zijn slaafse en corrupte gedoogpartijtjes de ‘Dodelijke D66,CU en CDA’(Video), becijfert het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). In 2017 waren we gemiddeld al bijna 65 jaar voor we van de oude dag konden gaan genieten, ruim drie jaar ouder dan tien jaar daarvoor. Maar het zijn vooral de arme sloebers die murw van het misdadige systeem bijna nooit gaan stemmen(Video)  en te kort in de schoolbanken zaten omdat ze nou eenmaal in de Laagste Klasse zijn geboren, die langer aan het werk blijven en daar komt Poetin(video) niet aan te pas.

Met ‘Taxfree-Shell-Rutte’& Co zijn de Armoede en Vernederende jaren dertig weer terug: Het Gasmuntje(Video).

Hoger en lager opgeleiden gingen tien jaar geleden voor het tijdperk Rutte&Co nog ongeveer tegelijk met pensioen, maar sindsdien wordt het misdadige gat tussen de verschillende groepen steeds groter. „Lager opgeleiden kunnen het zich simpelweg niet permitteren om met vroegpensioen te gaan door de maatregelen van de respectievelijke op een volgende regiems van Rutte , ik neem dat met name de PvdA kwalijk die pretendeert voor Eerlijk Delen te staan, maar 4 jaar lang voor Rutte en het Fascistische Groot Kapitaal allerlei menselijke regels en wetten heeft afgeschaft en over de zogenaamde Christelijke partijtjes SGP, CU en het CDA daar heb ik geen woorden voor met hun Tien geboden, die zij als Duivels nooit nakomen ”, zegt hoofdeconoom Peter Hein van Mulligen van het CBS. Ook wijst het CBS niet op het feit dat de Laagset Klasse over het algemeen  Rechteloos is en wordt afgeslacht door de corrupte en bikkelharde  ‘Gerechtelijke-Kafka- macht'(Video) van de ‘Heersende -Killer-(Pedo)-Elite Klasse.

5 antwoorden »

 1. Dit is de sprookje van jullie zelf, jullie zijn zelf de aandeelhouder met een gum kan je dat hele koningshuis af schrappen en de regering geloof me Het Volk !

  Like

 2. Buma heeft wel al aangegeven (geheel in de christelijke traditie) een kaarsje aan te steken voor alle labbenkakken die vroeg komen te overlijden en die vent van CU bidt er dan een paar Onze Vaders bij…

  Like

 3. Wanneer ik kinderen gehad zou hebben zou ik hen in elk geval niet bij iemand als Mark Rutte thuis willen laten logeren. Want ik vertrouw deze Mark Rutte helemaal niet. Hij is een lafaard en hij steekt een dolk in de rug van de arbeidersklasse.

  Like

 4. Openbaar Bestuur 100% gezuiverd von der Untermensch

  Het gros van de hoogopgeleiden in startegische posities zien (al of niet bewust) hun onder wiijs licentie als vrijbrief om dagelijks over de laag opgeleiden heen te urineren

  ReKenen kunnen ze als de beste, maar eerlijk delen, nooit van gehoord !

  In alle geledingen van de Monetaire Heilstaat zijn ze uitvoerend en kunnen bonussen, privileges tegemoet zien als zij de lagere in rangorde effectief weten af te knijpen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.