Politiek

De Vervalste geschiedenisboeken en Maluku4Maluku.

(ingezonden door Reawaruw7)

AMSTERDAM-NOIR-De Molukse gemeenschap heeft nog niet door wat mijn persbericht, of te wel vorige blog voor betekenis heeft. Ik krijg veel felicitaties vanuit mijn andere netwerken, zij hebben wel door wat voor historische doorbraak is binnengehaald door mijn team Maluku4Maluku. Binnen mijn netwerken zitten Nederlandse militairen, die wel een beetje verbaasd zijn dat er lauw op wordt gereageerd in het algemeen. Wie zit er niet op het grootste medium? Facebook! Daar heb ik mijn blog in meer dan tachtig groepen geplaatst die betrekking hebben op de Molukse en Indische gemeenschap. Maar ook groepen van Defensie en veteranen. Resultaat? Meer dan zeshonderd duizend accounts krijgen meldingen van het persbericht. Met het gevolg dat meer dan zestigduizend unieke IP adressen inloggen, lees je hem mobiel? Zit jouw lezen niet mee in de statistieken.

Wil je het persbericht nalezen? Klik op onderstaande link:
“Hoop (in historisch persbericht)”

Oorzaak en gevolg, actie daarna reactie.
Ik spreek daadwerkelijk over een historische doorbraak, want wij als gemeenschap of bevolkingsgroep zouden de geschiedenisboeken ingaan niet als nazaten van militairen of veteranen, allemaal gediend onder de Nederlandse vlag. Dat mocht niet gaan gebeuren, daarom al die jaren de inzet om dit voor elkaar te krijgen. Ik weiger dat er over vijftig jaar aan een nazaat van een KNIL “Ambonees” wordt verteld dat hij afstamt van “treinkapers” of een of andere motorclub, of zelfs vluchteling. Met betrekking tot de term “treinkaper” stel ik altijd het is “oorzaak en dan gevolg”, of te wel “actie en reactie”. De zwarte bladzijden binnen de Nederlandse geschiedenis ten aanzien van die periode, moet men allemaal terugvoeren als het trieste gevolg van de schandalige behandeling en verraad richting Nederlandse veteranen de “KNIL Ambonezen” door de Nederlandse staat. Jammer genoeg, we kunnen het nooit meer terugdraaien, zijn er veel burgers omgekomen. Of hebben veel Nederlandse burgers voor hun hele leven een deel van onze trauma meegekregen.  Er komen volgende maand rechtszaken  in Den Haag over dit onderwerp.

Meer Lezen: Reawaruw7  

Wat nooit herdacht wordt op 4 mei is dat de Koninklijke–familie de benen nam naar het Buitenland &’ KNIL-Molukkers -“Sophie’s Choice” ‘!(Video).

Opmerking:A.s. maandag is o.a. Leo Reawaruw te gast in de Stem van de Straat/SaltoTV met wederom Videoreportages die u nooit zal zien in de ‘Corporate Crime-MSM’ en de ‘dr. Goebbels Staats- NPO’ met de beruchte ‘Bral-programma’s’ met de ‘Subsidie-Miljonairs’ als de  Pedo zelf verklaarde Junkie Van Nieuwkerk en ‘Ja- Knikker Pauw'(Video) en ‘Golddigger & ‘Haring Odeur-verspreider Jinek’.

1 antwoord »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.