President Donald Trump

In de ‘Trump-Childer-Towers’ kinderen gedwongen aan Harddrugs en aan ‘dr. Mengele-medische experimenten’.

(van onze’ Internationale- US dr. Mengele -Elite-Killer’ redactie)

 

AMSTERDAM-NOIR-

There can’t be two smart peoples in the World, is geen quote van Trump , maar van dr. Mengele
.Trump: America First en Hitler: Deutschland über alles.

VN wil dat ‘Mad Dog Trump’ ‘Sophie’s Choice-immigratiebeleid’ met zijn ‘Trump Children-Towers’ direct aanpast(Video).
Arme sloebers Immigranten en Vluchtelingen kinderen en baby’s krijgen in Amerikaanse Arbeit macht frei-Nazi-Concentratie-Kampen’ ‘Trump-Children-Tower’s structureel en met dwang een breed scala aan kalmerings harddrugs toegediend om hun ‘Sophie’s Choice-Trauma’ te behandelen. Dat hebben ze opgelopen omdat ze zijn vastgezet in kooien en veel gevallen zijn gescheiden van hun ouders. Nou, dat zien we de extreem gewelddadige ‘Volks-Gang- MS17’ de ‘US-SS-immigratie-dienst’ van ‘Mad Dog Trump’ ze niet gauw nadoen. De Frist Lady  ‘East Block Whore Melania’ is beretrots op het voorgaande feit en bralt: Dat is mijn bejaarde echtgenoot ‘Daddy- Pimp’ op zijn Be Best.

Boycot de ‘dr. Mengele- Hotels’ van Trump en koop geen ‘Bling Bling-spullen’ van zijn dochter de ‘Neonazi- Ivanka Trump.’

De Kinderen en baby’s die worden vastgehouden in ‘Consternatie -Trump-Childer-Tower- Kampen’ als het ‘dr. Mengel Shiloh Treatment crime drugs- Center’ in Texas krijgen vrijwel zeker dr. Mengel harddrugs voorgeschreven, ongeacht hun conditie en zonder toestemming van hun ouders. Het heeft daarnaast veel weg dat ze daar ‘dr. Mengle- medische –experimenten’ uitvoeren op de Kinderen en Baby’s. Dan zijn alle (jonge) meisjes  verdwenen en niemand weet waar die zitten. Men vreest het ergste voor de jonge meisjes met een bejaarde #Metoo-Kruisengrijper als President . Dat stelt het Centrum voor Mensenrechten en Staatsrecht uit Los Angeles in een rechtszaak die het heeft aangespannen tegen deze ‘dr. Mengele-SS-praktijken’ van Trump en zijn onmenselijke kliek.

Bernie Sanders reacts to Trump’s executive ‘dr. Mengele- order’: He is Lying again!

De rechtszaak was al aangespannen op 16 april, enkele dagen nadat het ‘Nazi &Red Neck regiem’ van ‘Mad Dog- Trump’ het ‘dr. Mengel-zerotolerancebeleid’ had ingevoerd om arme sloebers kinderen te scheiden van hun ouders, die al dan niet illegaal de Mexicaans-Amerikaanse grens passeerden. President ‘Puppet- Mad Dog Trump’ heeft onder zeer grote druk van de VN en allerlei mensenrechten organisaties en de kans dat hij Internationaal vervolgd zou gaan worden voor misdaden tegen de menselijkheid voor het ‘dr. Mengel-beleid’ tegen kinderen en hun ouders woensdag als een brallende Levensgevaarlijke psychopaat zijn onmenselijke beleid teruggedraaid. Naast hem stonden de ‘Godsdienstwaanzinnige -Red Neck- Pence’ en een duidelijk waarneembare angstige, laffe ‘Secretary of SS-Homeland Security Kirstjen Nielse’, die beide Trump onderdanig bedankte als hun ‘Grote Wijze Führer’ en daarmee werden de beelden van ‘Hitler& dr. Mengele’ weer levendig.

5 antwoorden »

 1. Het probleem is dat Child Trafficking een ondergronds ingebed gedeelte is geworden van de huidige Immigratie wetgeving in Amerika waar mazen in de wet Child Trafficking ongemoeid laten. De Immigratie Wetgeving werd onder President Obama verzacht door een aangepast Immigratie Beleid in te voeren (DACA is een van de beleid orders). Deze beleid orders (executieve orders) zijn echter nooit als wet ingevoerd. Trump voert nu het restant uit van de bestaande Immigratie wetgeving. Voorheen heeft niemand ooit geweten wat er gebeurde met deze kinderen. Op z’n minst regelt Trump op dit moment goede zorg voor hen. Een man op jonge leeftijd die illegaal de grens overgaat moet nu aantonen dat z’n kind legitiem is, waar voorheen onder Obama er niemand iets om scheen te geven of de gepresenteerde familie eenheid echt was of een cover voor Child trafficking. Wat Trump hier in feite doet is de handelswaar van de Child Traffickers in beslag nemen, net zoals in het geval van drugs dealers de heroïne en cocaïne in beslag wordt genomen. Wat er hier gebeurt is dat de ondergrondse markt voor kinderen in Noord Amerika plat wordt gelegd. Het is dan ook uitermate interessant om te zien wie er nu in de media het meeste klagen en voor welke echte redenen.

  Like

 2. Vrijbaan voor Human Traffickers
  Establish Ment Deep State, de human traffickers van Links en Rechts die dagelijks via hun frontorganisaties (jeugdzorg/kinderbescherming, etc) op industriële schaal kinderen weghalen bij hun ouders werpen zich plots op als de grote kindervrienden, zum kotsen !!! https://www.itnj.org/

  Een van de velen: http://nicovandenham2.blogspot.com/2018/06/voor-al-die-andere-ouders-en-kinderen.html

  Waar zijn al die duizenden verdwenen vluchtelingenkinderen gebleven? Die open grensen zijn er niet gekomen voor vrij verkeer van t klootjesvolk, het gepeupel wat van de honger geen ontlasting heeft, laat staan kan reisen, dient louter en alleen om drugs, wapens kinderen en organen vrij te kunnen verhandelen via de multinationale organisaties van de Pedo Elite.

  Former Lefty genezing van ’t Stockholm syndroom is mogelijk (geld even zeer v rechts)

  Het invallend Licht doet de onluikende ogen zeer

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.