Maatschappij.

‘Taxfree-Shell-Rutte’ Ik ben blij:Daklozen ook! Van 30.000 naar 50.000 !

( van onze VVD-Misdaagroep redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Leger des Heils luidt noodklok over tekort opvangplaatsen.Het aantal daklozen (inclusief kinderen) is razend snel opgelopen van 30.000 naar 50.000. En volgens een WODC-rapport van de seksloze altijd liegende ‘Godfather Rutte'(Video) van de VVD-misdaadgroep zijn die allemaal erg gelukkig..

Leger des Heils eist 10 duizend woningen voor Daklozen na gesprek met Steve Brown (Video).

6 antwoorden »

 1. Civiel rechtelijk ipv strafrechterlijk RICO route wordt hier bewandeld. Daar zit een verschil in, ken alleen de strafrechtelijke route. Maar ben benieuwd of dit de eerste indictment wordt, misschien is dit makkelijker om tot een zaak te komen.

  Ben benieuwd, zou mooi zijn als de eerste gelijk al valt. Dan krijg je een stortvloed aan andere zaken. Die implosie van een systeem wordt er een voor de geschiedenisboeken. Er hoeft er maar 1 te vallen.

  Team Trump zit er nog 6,5 jaar, minimaal. Met alle intelligence, justitie, leger en volk achter zich.

  ze is kansloos dit kan ze niet ontlopen of uitrennen. Niet op tijd aangepast aan de veranderde omgeving. Te afgetrapt, te oud, te inhalig en te zwakzinnig.

  Hillary is toast.

  Like

 2. called it. Zodra ze RICO statues gaan toepassen (dit is nog maar de eerste aanzet, geen indictment) klapt de hele criminele orga, die de Clinton Foundation is, uitelkaar.

  Zodra er een rechtszaak/ veroordeling valt dan dondert het hele kaartenhuis inelkaar. Inevitable, want er zijn tegen Hillary 500 zaken aan te spannen en er komt altijd wel een zaak voor de rechter. En iedereen praat wanneer hij tegen 30, 40 jaar cel aankijkt.

  Nu tenminste met een kans op veroordeling want de afgelopen maanden is de magistratuur/ deepstate flink opgeruimd.

  RICO statues werd op de Ameriakaanse mafi-families/ cosa nostra gebruikt (o.a. door Guilliani nu team Trump). Met medogenloos succes. Iedereen die zaken deed, Sharon Dijkstra dus ook, binnen in die groep werd medeverantwoordelijk voor alle gepleegde misdaden van die groep.

  C.F. heeft nooit de offciele papieren verkregen om zichzelf een liefdadigheidsinstelling te noemen.
  C.F. heeft nooit een rechtsgeldige audit gehad.
  C.F. heeft nooit papieren verkregen om haar statues aan te passen. Ze deden gewoon maar wat.

  Iedereen die liefdadigheidsgeld heeft overgemaakt, dat bij haar nationale belastingdienst heeft opgegeven heeft zich schuldig gemaakt aan een misdrijf in het desbetreffende land waar de gever van de gift vandaan komt.

  Sharon van de PvdA heeft offers vol geld bij de Clintons achtergelaten in de hoop voor wat gunsten en een flink potje misbruik. De Staat der Nederlanden, die zij op dat moment vertegenwoordigde heeft dat hoogstwaarschijnlijk bij de belasting als zodanig opgegeven, zeker die postcode boeven die nog even 25 miljoen doorschoven.

  Dat is gewoon een misdrijf. Zelfs zonder deze RICO lawsuit.

  Gary Byrne in 2016

  En ik denk dat het dezelfde persoon is die nu de eerste aanzet geeft met indienen van deze lawsuit.
  Persoonlijk vind ik het raar dat hij de eerste hamer laat vallen. Vraag me af of het effectief is en andere zaken nu niet blokeert. Maar mensen in het land en wereldwijd willen nu acties zien. Time for talk is over. Hopefully this one sticks. Bless Seth Rich.

  Like

 3. Off topic, maar dat wangedrocht Klaas Dijkhof van de VVD misdaadgroep zit nu, uiteraard dik betaald, mee te zwetsen bij de NOS over het WK voetbal. TV is meteen uitgegaan hier…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.