Klasse justitie

‘CDA Rat Donner’ weg en ‘DDR66 Rat Graaff’ er in bij Raad van State als de Onderkoning van NL.

(van onze ‘Rent a D66 DDR66′ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- ‘Taxfree-Shell-King Willem’ is de corrupte ‘Nep en Fop Voorzitter van de Raad van State tot zijn dochter Prinses Amalia 18 wordt dan neemt zij de laffe en corrupte Raad over voor 4000,- euro Taxfree per dag.’ De middeleeuwse Raad van State bestaat uit een  corrupte Vice-president tot voorheen de oude CDA- Rat Donner, die o.a. jarenlang nauw heeft samengewerkt met de algemeen bekende Top VVD-er en ex ‘OM Boss -Pedo-Rapist- Demmink'(Video) en maximaal tien slaafse corrupte leden. De  corrupte Vice-president heeft de dagelijkse leiding omdat de de King o.a. 6 maanden per jaar of langer in het buitenland op gratis VIP-vakantie is, al dan niet met met zijn Parasieten familie.En daarnaast heeft die Bolle er de ballen verstand niet van. De oude ‘CDA- Rat Donner’ gaat na jaren plegen van misdaden tegen het Volk met ‘Duivels-pensioen’. De PvdA aartsgluiperd en meest gehate man in Griekenland  Dijsselbloem(Video)  en (de VVD Griezel Teeven) hebben nog gesolliciteerd voor de ongekozen baan van Onderkoning van de Nederlandse ‘Royal-Killer-(pedo)-Elite’. Maar het is de ‘Nep en Fop  D66 ‘DDR66 Democraat Thom de Graaff geworden, die tot ongekozen Onderkoning van Nederland bij Raad van State als vertegenwoordiger van ‘Taxfree-Shell-King Willem’ is benoemd.

Opmerking: Deze week geeft de Stem van de Straat/SaltoTV aandacht aan de corrupte Raad van State die Kafka gaat met schokkende en hilarische beelden en waanzinnige  feiten.

 

18 antwoorden »

 1. Eerst de gezondheidszorg een deuk bezorgd en nu nog het faillissement van de staat?
  Er blijft niks over meer al het geld is door hen toedoen verdampt!?

  Like

 2. beste eindhoven hoe kunnen wij dit stoppen denk je/ bij mij vlak in de buurt zit een school .daar zie ik tot mijn grote treurnis dat er veel kleine kinderen worden opgeleid tot militair. ja zelfs op een school he? wat de fok is een school dan nog ???? leren vechten voor de groterikken ? ook zie ik hoh wat ben ik bang … Nederlanders is een proef tuin in de hele wereld .dank rutje en satanist de proef tuin houd in ,,,,,hou je vast zo snel mogenlijk alles digitaliseren. ja daar hoor je niks over op het journaal he?

  Like

  • In het rijtje ad Melkert,Marcel van dam past hij.
   Mede schuldig aan de dood van Pim.
   Deze charlatan.
   Meneer die tegen benoemde burgermeesterschap was en vervolgens burgemeester werd in takke stad Nijmegen.

   Like

  • bij ons in lilde verschijnen in almere buiten alleen maar vrouwen met hoofddoeken om het te vertellen drie op een rij van de zes kassa. hoezoe? waarom krijg ik mijn baantje niet? ben verdomme 86keer aan het solliciteren en vul de rest maar in . ik hou namelijk ook van een baantje in de supermarkt met mensen… weet je hoelang ik bezig ben? maar ik moet door gaan met 10 keer sollisteren

   Like

 3. Zelfde niveau, maar ik ga nu wel Morpheus op je:

  Wij moeten het doen met Juncker.
  Wij moeten het doen met ‘ik ben vroeger misbruikt, vind jij mij aardig’-Timmerfrans.
  Wij moeten het doen met Bulgarije.
  Wij moeten het doen met Italie…

  En dat is het beste wat we hebben. †

  You think that’s air you breathin’ ?

  He, he, he, ik moet wel lachen als ik dat teruglees.

  Ik zei het toch?! Ik bedoelde het hilarisch maar kreeg toch gewoon weer gelijk.

  Je kan niet anders dan glunderen wanneer je on-line kranten leest en het EU-kalifaat/ reservaat-nieuws volgt. Future proves the hilarious past.. Ik zei het toch!

  Wij moeten het doen met Bulgarije.

  https://politiek.tpo.nl/2018/06/22/bulgarije-wil-buitengrenzen-eu-per-direct-sluiten/

  https://www.timeslive.co.za/news/world/2018-06-22-bulgaria-to-propose-immediate-closure-of-eu-borders-to-migrants/

  Wij moeten het doen met Italie…

  Merkel HUMILIATED as Italy SCUPPER migrant summit – ‘This is a MESS’

  https://www.express.co.uk/news/world/978188/angela-merkel-eu-migrant-crisis-mini-summit-italy-blocks-secondary-movement-proposals

  //players.brightcove.net/2540076170001/BkgUZbYn2M_default/index.html?videoId=5798505932001#t=3s

  https://www.express.co.uk/news/world/977601/EU-news-italy-migration-crisis-brussels-germany-france-salvini-angela-merkel-conte

  En dat is het beste wat we hebben. †

  Merkel OUT: Shock poll shows almost half of Germans want Chancellor to RESIGN

  https://www.express.co.uk/news/world/978041/Angela-Merkel-news-Germany-latest-poll-YouGov-immigration-EU-Horst-Seehofer

  Ik zit nog steeds te gniffelen, en ik denk heel wat meer verstandige Nederlanders en Europeanen. Leuk dat 5 Sterren/ alternatief v partijkartel wel precies kan doen wat het volk wil. Het land en bewoners weer groots maken.

  Waar heb je anders verkiezingen voor. Het kan dus wel. Politici die het land besturen naar wat het beste voor het land en bevolking is.

  Dus niet wat het beste voor globalisten, bankiers en EU-fantici is. Die mensen hebben niks met dit land, Nederland. Ze verkopen het waar je bij staat (vvd, d’66, cda, pvda).

  Er is dus wel een alternatief voor partijkartel dinosaurus-beleid. Die mensen en hun systeem zijn al uitgestorven. Kijk om je heen, kijk niet naar de npo (msm).

  Persoonlijk vind ik de Oostenrijkse verkiezing een vd belangrijkste overwinningen. Maar Bulgaria en Italia plaatsen zich ook al voor de vrije Europese kampioenschappen.

  Dat wordt een mooie competitie en een harde dobber, dat Europees Kampioenschap voor landen. Zij staan, dankzij ons gekochte en verstarde politieke systeem, al op voorsprong.

  Dit zwakke team in Nederlands parlement is niet goed genoeg. Iedereen eruit, dat moet gewisseld worden. Zij hangen nog steeds aan de EU-tiet en idealen. Welbewust doorslapen en de realiteit zolang mogelijk buiten de deur houden.

  Zij hebben ons nog nieteens voorbereid op een exit-EU.

  Clueless. Bewust, zodat het bangmaken via en m.b.v. msm wat langer werkt.

  Zij hebben ons nog niet eens geplaatst als team. Wat is er Mark? Moet je op schoot van Mutti Merkel blijven zitten?

  https://volksnieuwsuitamsterdamnoir.com/2017/09/20/eze-uitspraak-van-inlegvel-asscher-kolder-want-mensen-met-een-wajong-uitkering-gaan-er-wel-degelijk-op-achteruit/#comment-81676

  Like

  • Kurz snapt het. Duitsland is verdeeld, hij neemt de boel over. Het is hem gegund.

   Weet je welke Oostenrijker ook Duitsland overnam.. oh wacht.

   Like

 4. thom de graaff, tja vroeger als labbekakken en ook klootjesvolk ziijnde dacht ik altijd dat dit belangrijke en goeie mensen waren. We zijn inmiddels een paar jaartjes verder en oh wat valt het allemaal tegen en wat vallen ze hard door de mand.

  Like

  • is het werkelijk homeles daar ? ps gaarne een goed en echt antwoord .Eindhoven ! is het echt? moet ik stappen ondernemen? welke film mag ik bekijken op zijn snelst? ps ik ben een digiebeet help me please liefs paap

   Like

 5. thom de graaff gratis seks in de endemol studios weet niet of het homo seks is of hetero.maar stella gommans weet het wel uit te leggen(wilt u nog meer,nee ik moet naar huis)

  Like

 6. troepen op bouw aan de gang onder mom van oefening net om 19.45 zes amerikaanse black Hawks(UH-60 Black Hawk)vlogen over eindhoven naar duitsland daar voor ook al chinooks stuks of vijf en vier black hawks.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.