Elitaire Misdaad

Onderwijs ‘Bobo Hakkenberg’ vangt ‘Bijstand-maand–uitkeringen’ per dag.

(van onze Wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR- (a)-sociale rechercheurs van Sicherheitsdienst Boss Irma H.: “bijstandsfraude loont voor ons”(Video).
Interim ‘Graai en Naai directeur’ Mees Hakkenberg van De Rede vangt 1.000,- euro per dag en dat is een maand uitkering van een ‘Honger- Bijstand-familie’, die al zeven jaar eerder dood gaan als die criminele Zakkenvullende Bobo’s( Video).Er zitten 1000 leerlingen op de school, dus die storten iedere dag bij wijzen van spreken een euro per dag voor hun ‘Afpers-Directeur Hakkenberg’. Nou, dat zien wij de’ Morco Maffia’ en/of de Motorbendes Clubs die Hakkenberg niet nadoen.

En Eerlijk duurt het Langst(kuch), want de  Sicherheitsdienst van Bijstand maakt inmiddels verwoede jacht op zogenaamde ‘Bijstand-fraudeurtjes’ op een wijze alsof zij van de ISIS zijn en/of behoren tot de ‘Mega-Frauderende Ratten in pak’. ( Zie: a.s. maandag de Stem van de Straat/ SaltoTV )

Trotse Rutte:” Steeds meer kinderen groeien op in honger bijstandsgezin( Video) en wij jagen hun het graf in,hihihihihhhi”.

Maar is overal het zelfde: Maffia-Zorgverzekeraars’ en hun ‘Graai- BOBO’s’ beleggen in dure geneesmiddelen(Video).

Scholengemeenschap De Rede in Terneuzen huurt al ruim anderhalf jaar een corrupte ‘Interim-Graai en Naai-locatiedirecteur’ Hakkenberg in. De waanzinnige  kosten: duizend euro per dag. Buiten dat het een waanzinnig hoog ‘Zakkenvullers-bedrag’ is valt dat interim (kuch)ook wel mee in de tijd van de onderbetaald Flex-banen en huizen voor ‘Jan met de Pet’. (zie: Stem van de Straat/SaltoTV deze week).In het najaar van 2016 legde de toenmalige corrupte voorzitter van het eveneens corrupte college van bestuur, Anton du Pont, zijn ‘Graai en Naai functie’ neer. Dat gebeurde op een moment dat er volop werd gewerkt aan een noodplan voor het voortgezet onderwijs in Zeeuws-Vlaanderen. De Rede was één van de scholen die op termijn dreigden te moeten sluiten vanwege teruglopende aantallen leerlingen en jarenlang wan en misdadig beleid a La Rat in pak(Video).

Grote greep in de gemeenschap buidel.
De corrupte Piet de Witte, ‘Graai en Naai Bestuurder’ van het Reynaertcollege in Hulst, ‘werkt ‘sinds november 2016 deels ook voor De Rede. Tegelijkertijd is de ‘Zakenvuller- Bobo Mees Hakkenberg ‘ aangesteld als ‘Interim-locatie-Graai &Naai directeur’. De Rede tast voor hem diep in de gemeenschap buidel: 133 euro per uur.  Dolle Rat in pak Pret! Dat komt neer op duizend euro per gewerkte dag en daar leeft een bijstand familie een hele maand van met de wekelijkse gang naar de mensonterende, ziekmakende PvdA-Kapo Klijnsma-Voedselbanken’. Jetta Klijnsma die vult tegenwoordig haar ‘PvdA-zakken’ als corrupte ‘NSB-Commissaris van de Koning’ in Assen als dank voor haar misdaden tegen het Volk. ‘Zakkenvuller Hakkenberg’, drie dagen per week op De Rede, blijft tot eind dit schooljaar. Inmiddels is duidelijk dat de vier middelbare scholen in Zeeuws-Vlaanderen op 1 augustus bestuurlijk fuseren en dat De Rede en het Zeldenrust-Steelantcollege één school worden.

Kostbaar voor de Gemeenschap( u dus).

De schaamteloze en corrupte Raad van (geen) toezicht is verantwoordelijk voor de aanstelling van Hakkenberg. Voorzitter Gerard Langeraert beaamt dat het een kostbare aangelegenheid is. ,,Maar gezien de privé situatie van mijn goede vriend Hakkenberg was het echt even nodig.“Naast de deeltijdbenoeming van De Witte was een tweede man noodzakelijk, bralt Langeraert. ,,Er moest een stevig persoon onder komen te staan. Hij kreeg dan wel de titel locatieleider, maar het moest wel iemand zijn die de hele tent kon leiden en ook mee kon bewegen in alle ontwikkelingen rondom de fusie. Dat heb je iemand nodig van een bepaald Rat in pak niveau en die kost gewoon wat meer dan een normaal eerlijk mens.” De beloning is ook weer niet uitzonderlijk in de ‘Rat in pak-Zakkenvullers- kringen’ , aldus Langeraert. ,,Interim kosten variëren van 90 tot 180 euro per uur. Dan is 130 euro niet extreem hoog. Al is het wel veel geld hoor, laat dat duidelijk zijn, hahahahaah.” Het honorarium valt binnen de Wet Normering Top ‘Graai en Naai-inkomens’, die een maximaal uurtarief van 176 euro toestaat en daar kunnen de gemiddelde Flexwerkers alleen maar van dromen en een Bijstand familie een hele week van overleven.

Moeilijke beslissing (kuch) met gemeenschap geld.
De schaamteloze en corrupte Raad van toezicht vindt dat ‘Zakkenvuller Hakkenberg ‘het geld van de belasting betaler ( niet de Taxfree-Royal- Ultra-Rijken in ‘Taxfree-Shell-King Willem-Wonderland’ en de ‘Taxfree-Shell-Multinational’ van de seksloze VVD Godfather Rutte&Co(Video)) zeker waard is. ,,Het was indertijd een heel moeilijke beslissing, want je weet tegenwoordig nooit of het uitkomt dat wij onze vriend ( gabber in crime) Hakkenberg zijn zakken laten vullen met die vreselijke sociale internet media. Nu we aan de vooravond staan van het tekenen van het fusiedocument, brallen wij: gelukkig dat we dat toen zo hebben aangepakt. Als dit proces niet goed was verlopen, dan was een faillissement op termijn onontkoombaar geweest. hahahahahah.” Wie gelooft vandaag de dag nog dergelijke louche Rat in pak ‘Subsidie-vreters’ en fraudeurs,al dan niet met de pen en de wet in de hand. Nou, wij niet. De corrupte Raad van (geen) toezicht der Zakkenvullers is altijd zeer bescheiden geweest in zijn eigen honorarium, bralt Langeraert. ,,Laat (niet) helder zijn dat we er zelf niet beter van zijn geworden. Ik zit al jaren op 250 euro per kwartaal en ik laat mij er natuurlijk niet over uit hoeveel ik zwart onder tafel krijg als Kick back en douceurtjes( bezoek aan sexhuizen en dure restaurant en ‘werk’ besprekingen in het buitenland), hahahahaha.” 

2 antwoorden »

  1. Liever Kruipen dan Opstaan

    Remedie: Je kind gewoon thuis houden, omdat je als ouders je kinderen verbied zich de les te laten voorschrijven door witteboordencriminelen. Maar ja, daar is het gros van de ouders te laf voor, over het onder wijs kundig personeel maar helemaal te zwijgen.

    Maar ja, de slapjanussen verdoen liever hun tijd op ’t Malieveld in Den Haag

    Niet voor niets keren meer en meer leraren leraressen met ruggegraat het TBS onder wijs de rug toe: Scholen doen niet aan ont-wikkeling: https://www.ninefornews.nl/scholen-niets-maken-onderwijs/

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.