Stem van de Straat Amsterdam/Saltotv

Schokkend: Staatskinderen in de klauwen van Jeugdzorg & Goede Doelen Maffia.

(Door De Stem van de Straat Amsterdam-Noir/ Saltotv)

AMSTERDAM-NOIR-In deze 21ste aflevering De Stem van de Straat Uniek en alleen bij de Stem van de Straat/Saltotv: ‘Inloop TV-spreekuur’ voor Noodgevallen en acute ‘Wan& misdadige-toestanden’.
De Staats-Kinderen” van de ‘Self-fulfilling prophecy -Elite& Pedo-Maffia -Industrie”(Video)&‘Goede-Doelen-Maffia’-praktijken  van John de Mol&Zn. met hun ‘Talpa-Witwas Stichting’: “Het Vergeten Kind” met als Alibi de corrupte ‘Graai en Naai-Burgmeester’ de Minerva D66 DDR66 Franc Weerwind  en voor het eerst ooit uitgezonden in NL:  Uniek en alleen bij de Stem van de Straat/Salto TV: ‘Inloop TV-Nood spreekuur zonder afspraak voor door de Heersende klasse ‘kaal gelukte mensen’ met  Noodgevallen en acute ‘Wan&misdadige-toestanden’.

 

3 antwoorden »

 1. Deep State Media Outlet AD: Damage Control Pedo Artsen Zonder Grenzen

  Noem kinderen (jonge meisjes, jongens) —-> jonge prostituees en het zal ’t gros van de bevoorrechte schapen veelal worst zijn wat er met kinderen gebeurt.

  Deze academische inteelt Vip’s werkzaam voor NGO’s worden hooguit onslagen in plaats van voor langere tijd achter het tralies te belanden.

  Grenzenloos
  Mannelijke medewerkers van Artsen zonder Grenzen (AzG) hebben zich in Afrika op grote schaal bezondigd aan seksueel wangedrag. Zo maakten ze misbruik van (jonge) prostituees en vielen ze collega’s lastig, verklaarden vrouwelijke oud-collega’s vandaag in een ochtendnieuwsprogramma op de Britse televisie. Lees meer: https://www.ad.nl/buitenland/hulpverleners-in-afrika-gaven-prostituees-medicijnen-in-ruil-voor-seks~a34f52f4/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.