Stem van de Straat Amsterdam/Saltotv

Peter R. de Vries &zn. ‘Domme Roy’ Happen Haring bij ‘Sugar Daddy-Eva Jinek’.

(van de Stem van de Straat-Amsdterdam/SaltoTV redactie)

AMSTERDAM-NOIR- A.s maandag om 23.00 uur uitgebreid aandacht in de Stem van de Straat-Amsterdam/Salto TV aan Peter R. de Vries &Zn. ‘Domme Roy’ Happen haring bij ‘Sugar Daddy- Eva Jinek’. En ex politievoorlichter Leugenaar Klaas Wiltink met Russische vage Prinses. En Laagste Klasse zeven jaar eerder dood dan de Hoogste en middenklasse  met dank aan ‘Taxfree-Royal-Shell Rutte’& ‘Dodelijk- D66,CDA en CU’. Joke de Allesdeskundige gaat ‘Multicultureel-voetballend’  Spitsbergen met Sylvia aka de Godmohter van de Pijp. Het met de wet in de hand Moordende  en stelende ‘Lieg en Bedreig Kabinet -Shell-Rutte 3’ gaat voor het straffeloos stellen van ‘Polite-moorden’. Jerry Tuner X waarschuwt voor Oplichting van ‘ATM-Bankier-gangster dat ook al weer wettelijk is toegestaan! En nog veel meer Straat- & Art & Music-news waar de Ratten in pak en de Staats-NPO van rillen. En last but not least Leo Reawaruw van Maluku 4Maluku komt met schokkende onthullingen.

 

1 antwoord »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.