kabinet-Rutte

#Shellgate: Democratie? Voor wie dan? Voor ‘Taxfree-Shell’ met hun ‘Puppet’s Rutte&Co.

(Door Lieve linkse en ondersteunt door onze redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Corruptiebestrijders EU vallen over ‘Penthouse-Pedo-gift-Pechtold'(Video), maar nog niet over de extreem corrupte ‘Shell-Puppet’s’ van Rutte3.
Rutte heeft ooit ‘gewerkt’ bij Unilever en daarna als corrupte  VVD-politicus altijd Shell meegeholpen om arme Nigerianen ( en dieren) te vermoorden en Nigeria en de rest van de Wereld te vervuilen. Nu werkt hij al 12 jaar als seksloze Premier VVD Godfather hard om de laagste Klasse in NL te ‘vermoorden'(Video). De informateur informant van Rutte 3  ‘Massa-Moordenaar Zalm ‘(Video)werkt’ als Top ‘Graai& Naai- CEO’ bij ‘Royal-Taxfree-Shell’. ‘Taxfree-Shell-Graai King Willem’ met zijn Parasieten famille uit Wonderland bezitten 25% van de aandelen van Shell.De Altijd liegende handlanger Rutte van ‘Royal-Taxfree-Shel’l kent net als de NPO geen schaamte.Tsja, wat heb je dan nog in te brengen als gewone Nederlander, zie hierna nog een paar Shell-Puppet’s uit het Lieg en Bedrieg Kabinet Rutte3:


Het enige wat dat Royal toneel spelen en liegende ‘Royal-Shell-tuig ‘van Rutte nog uit weet te brallen is Pas op voor wat zij noemen de ‘Staats-actoren’ Poetin die volgens hun ‘onze’ ‘Nep en Fop-Democratie’ ontwricht.

3 antwoorden »

  1. For, behold, the day cometh, that shall burn as an oven; and all the proud, yea, and all that do wickedly, shall be stubble: and the day that cometh shall burn them up, saith the Lord of hosts, that it shall leave them neither root nor branch.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.