EU

Topoverleg in Brussel over ‘Oliedollar –Vluchtelingen’ zónder ’weigerende’ landen.

(van onze ‘EU-Killer-Elite’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- ‘Verwarde’ mannen steken er op Los en Massa Demonstratie tegen ‘Toy-Boy Macron’ ‘gemist’ door de Staats-NOS.Joling ziet een Kans!
De corrupte leiders van zestien EU-landen, onder wie ‘Royal-Shell-Premier Rutte’ van ‘Pechthold-Pedo-gate’(Video), komen vandaag duister en on-democratisch informeel bijeen in Brussel (Video)in een poging oplossingen te vinden voor de ‘Oliedollar -Vluchtelingen’ en de daarmee gepaard gaande ‘Baardmannen-Bomaanslagen’ en (groep ‘s)-verkrachtingen(Video) en moorden in Europa. Er worden geen wel besluiten genomen en er is geen afsluitende persconferentie. Alles blijft zeer on-democratisch en weer een uiterst geheim en duister(Video).

‘Pimp Trump’ behandelt de EU Leiders openlijk als ‘Junkie-Hoeren’ van zijn ‘Vazal–Staatjes’. ‘Elite-Pedo-Echtpaar-Macron’ niet meer zittend gezien sinds ‘Swingers-bezoek’ aan ‘Maffia-Boss-echtpaar Trump’(video).
Het gereis van de weg gebombardeerde en tot op het bot uitgebuite en uitgehongerde ‘Oliedollar-Vluchtelingen’ door Europa, waarover de Duitse bondskanselier en de EU ‘Führer Merkel’, die pas nog ‘verkracht’(video) was door haar ‘Pimp-Daddy-Trump’ staat in eigen land zwaar onder druk, is een belangrijk duister punt. Haar corrupte minister van Binnenlandse Zaken Horst Seehofer dreigt met grenscontroles als lidstaten waar ze zijn aangekomen en geregistreerd hen niet terugnemen. Een conceptstuk waarin staat dat deze landen hiertoe zullen worden gedwongen en er strenger moet worden gecontroleerd in treinen en bussen is van tafel gehaald na Italiaanse bezwaren.

(On)-Leefbaar Aboutaleb’ sluit ‘Islam’-Baardman-Groepsaanranding-Club’ Rotterdam pas na minimaal 11aanrandingen(video).

De Jas van de altijd liegende seksloze ‘Doener- Rutte’ staat al jaren klaar om naar Top ‘EU-baan’ te vluchten(video). ‘Royal-Shell-Rutte III’:Meer ‘Oliedollar-Vluchtelingen’ welkom in de Volksbuurten(Video) en Wilders Knettergek.

De nieuwe regering van Italië, die de ‘EU-Killer-Elite’ zat is, waar veel ‘Oliedollar –Vluchtelingen’ uit o.a. Libië nadat de NATO en de ‘US-Killer-Elite’ Gaddafi ronduit beestachtig hebben laten vermoorden door hun ‘Islam’-Baardmannen aankomen, eist juist dat ‘Oliedollar-Vluchtelingen’ nu eindelijk eens ‘eerlijk’ worden verdeeld in de Volksbuurten(Video) die door de ‘Taxfree-Killer-Elite’ reeds leeg geplunderde lidstaten.

Rutte: Alleen ‘Moslim-Vluchtelingen’ zijn Pedo-Rapist! Zijn wij dan de Jimmy Savil’s, de Priesters en de Demmink’s vergeten(Video)

Het is Rome terecht een doorn in het oog dat het land van aankomst verantwoordelijk is voor ‘Nep en Fop asielaanvragen’. Zaterdag haalde de Italiaanse vicepremier Luigi Di Maio meer dan terecht uit naar de Franse president de ‘Toyboy- Macron van ‘Mad Dog Trump’, die volgens hem de verwarde ‘Islam’-Baardmannen- migratieproblemen’ bagatelliseert. ‘Toy Boy-Macron’ vindt dat er niet zo’n grote ‘Jan met de Pet-crisis’ is als in 2008 en 2015 en heeft het extreem druk op de terechte protest tegen zijn ‘Pluk de massa kaal misdadige – Neo-Liberale-beleid’ het hoofd te bieden. De seksloze ‘Taxfree-Royal-Shell-Rutte’ zal zich zoals altijd alleen inzetten voor zich zelf naar goed VVD gebruik.

Polen en Hongarije woest op Merkel’s Boy’s ‘Bankster-Macron’&‘Übermensch Dijsselbloem (Video).

De Volksleiders die minder corrupt zijn van de terecht ’asielweigerende’ landen Hongarije, Polen, Tsjechië en Slowakije mogen niet komen niet omdat er alleen over misdadige oplossingen zou worden gesproken die zij al eerder hebben afgewezen.

‘Oliedollar-Vluchtelingen’ binnen 3 maanden een huis + 10.000,- euro inrichting kosten van de ‘Elite-Maffia- Vluchtelingen mensenhandel- Industrie’(Video) .

Alle corrupte ‘Elite- Killer-Leiders’ zijn volgende week wel aanwezig bij een echte ‘EU pluk de massa kaal-top’, waar migratie naar de Volksbuurten ook een duistere hoofdrol speelt. Er staat veel op het spel. Als lidstaten op eigen houtje grenscontroles gaan invoeren, is het gedaan met het vrije verkeer van personen in Europa en feitelijk met de ‘Killer-Elite’ die nu de EU burgers al jaren in zijn Wurggreep heeft met als gevolg dat 50 miljoen arme sloebers onder de armoedegrens moeten zien te overleven.Het duistere topoverleg zondag in het gebouw van de corrupte ‘Europese-Graai en Naai Commissie’ begint om 15.00 uur en duurt naar verwachting een uur of vier. De Top PvdA- EU-Graaier& Naaier Timmermans zal na afloop van het duistere overleg zijn bekende ‘Mh17-Huil-Riool-Show’ geven voor de ‘Jaknikkers –pers’ en hun des gewenst aflebberen. De ‘EU-Staats-NOS CorrespondentJaknikker- Arjan Noorlander’ heeft zich al opgegeven voor een lebber beurtje van zijn Fransje.

Categorieën:EU

Getagd als:, , , , ,

3 antwoorden »

  1. Voor iedere met olie besmeurde vogel in de Rotterdamse haven mag er een lid van het huidige kabinet Rutte 3 worden afgeschoten met een kogel door het hoofd.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.