Sport

‘Champ-Pedo-Toptrainer Koen Plasmeijer’ kon lang zijn gang gaan.

( van onze Wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Het Zijn de Slechtste (pedo)-Psychopaten die Regeren en leven als God in Frankrijk(Video).
De ‘blinde’ Top van het nationale waterpolo is opgeschrikt door een ‘Pedo-zedenzaak’ rond de Leidse succescoach en voormalig Jong Oranje-speler Koen Plasmeijer. Ook deze ‘Pedo-zaak’ had namelijk in de ‘Rutte-Demmink-Doofpot’ moeten blijven. Waterpolotrainer ‘Pedo–Plasmeijer’, die ook ‘les’ geeft op de topsportschool Leonardo College in Leiden, zit vast op verdenking van ‘Pedo-ontucht’ met minimaal  twee door hem getrainde jeugdspeelsters van de Leidse waterpolovereniging ZVL-1886. De rechter-commissaris verlengde inmiddels het voorarrest van de vorige week gearresteerde ‘Pedo-coach’ en hij schijnt naast de’ PvdA-Pedo -Gemeenteraadslid & Schooldirecteur Khalid Tatou’(Video) te zitten. Zij wisselen ‘VVD-Pedo-Rapits-Demmink-Tips’ (Video) en ‘Pedo-Porno’ boekjes uit.

Veelbelovendde ‘#Metoo- Pedo’.

Hij won als speler van het Griekse Ethnikos Piraeus in 2010 de Europese LEN Trophy, te vergelijken met de Europa League bij het voetbal. Hij was een veelbelovend talent die veel ‘scoorden’ bij te jonge meisjes in binnen en buitenland. Hij vertegenwoordigde Nederland op vier Europese jeugdkampioenschappen en liet een verwoestend ”Metoo-spoor van jonge meisjes achter. De ‘Jong Oranje-Pedo-ster’ liep al op jeugdige leeftijd een chronische schouderblessure op, waarna hij fulltime’ Graai en Naai-coach’ werd.Zo was hij “#Metoo-trainer van het damesteam van het Leidse ZVL, dat in 2014 landskampioen werd en vier keer de nationale beker veroverde. Plasmeijer tekende onlangs een contract om komend seizoen de herenploeg van de eredivisionist De Zijl Zwemsport te coachen en te #Metoo’n

Bral-Brief. Waarom  wist de AIVD van ‘Sleepwet- DDR66 Minister Ollongren ‘ weer nergens van?
‘Blinde’ ZVL-voorzitter Frans Pot meldt dat de Pedo-affaire leidt tot ’begrijpelijke onrust’ binnen de vereniging. „Uit het feit dat het voorarrest is verlengd, blijkt wel dat er sprake is van ernstige pedo zaken.” Om het politieonderzoek niet in de wielen te rijden, doet de club geen mededelingen over de aard van de verdenkingen tegen de verdachte ‘Pedo-succescoach’. Evenmin als de zedenpolitie wil de club melden hoe oud de betrokken meisjes zijn, maar wij kunnen u vast vertellen dat ze extreem jong zijn en dat hier sowieso sprake is van Statutory rape. Het blinde clubbestuur heeft alle al dan niet verkrachte leden een brief gestuurd over de ‘Pedo-zedenzaak’. „Nadat we erover vernamen, is onze (pedo)-verdachte onmiddellijk een contactverbod binnen de vereniging opgelegd. Nadat de politie is geïnformeerd, werd ook de zwembond op de hoogte gesteld. Bovendien is een goed geschoolde ‘Doofpot vertrouwenspersoon’ ingeschakeld bij wie verontruste  leden of ouders te allen tijde terechtkunnen”, aldus Pot.

’Eerder met minderjarige’ maar dat bleef in de ‘Pedo-Demmink-Doofpot van Rutte’.
Binnen de waterpolovereniging was al eerder grote onrust rond Koen Plasmeijer, zo melden zwaar bedreigde ingewijden(Video). Zo liep het samenwonen van de coach met een bekende waterpolo-international ruim vier jaar geleden op de klippen omdat hij een ‘Pedo-affaire’ had met een toen minderjarige pupil uit het ZVL-damesteam.Deze ‘Pedo-relatie’ werd ontdekt door zijn indertijd zwangere partner, een Oranje-speelster die op de Olympische Spelen in Peking in 2008 nog de gouden medaille pakte. Zij zette de aanstaande vader zonder pardon aan de ka

Blij met bekende Pedo.
Die stap liet de waterpolovereniging achterwege, zo melden leden: „Het leek erop dat de ‘Pedo-club’ indertijd zo blij was met deze ‘Pedo-Rapist-coach’ van faam, dat Plasmeijer gemakkelijk met deze misdadige ‘Pedo-affaire’ wegkwam.” De jonge speelster uit het team van Plasmeijer werd volgens de club-ingewijden in allerijl overgeschreven naar een andere vereniging en is nu zwaar aan de drugs verslaafd en heeft al een paar keer een zelfmoord poging gedaan. Voorzitter Pot wil hangende het rechercheonderzoek niet ingaan op het beleid van zijn corrupte en ‘blinde’ voorganger die de kwestie de ‘Demmink-Doofpot’ van Rutte in ‘afhandelde’.

School ook blij met bekende Pedo.
Ook het Leonardo College, dat Plasmeijer inhuurt voor de training van talenten in zijn topsporttak, heeft de ouders vals geïnformeerd. Er zijn vooralsnog geen aanwijzingen dat ook op deze school strafbare feiten zijn gepleegd(kuch).Rector Wim van der Veer roemt de rustige reacties van  de leerlingen en  domme ouders: „Een zaak als deze leidt altijd tot onrust, maar we krijgen veel constructieve en meedenkende reacties.”

3 antwoorden »

 1. Hallo Steve,

  Het wordt nog gekker…. Plasmeijer heeft tijdens de zwangerschap van zijn vriendin het aangepapt met een andere zwemster van 16 jaar! Koentje of zijn vriendjes hebben vandaag alle sporen gewist. Wat een hufter!

  Like

 2. Love that Bitch
  Demmink en de boven hem geplaatste internationale Pedokliek zullen de dag prijzen dat ze veilig en wel achter het tralies zijn opgeborgen, de dag naderd in rappe schreden dat betrokkenen niet langer veilig in het openbaar kunnen verschijnen, Karma is a Bitch !!!

  The dark truth about child sex abuse: Devastating ‘Truth Project’ report reveals paedophile attacks by doctors, teachers and social workers are far more widespread than feared

  Researchers have found that abuse is widespread across all communities and social classes – and believe it has been perpetrated in schools and other institutions much more widely than previously thought.Lees meer: http://www.dailymail.co.uk/news/article-5878763/Report-reveals-paedophile-attacks-far-widespread-previously-feared.html

  Humanity’s ‘Dirty Little Secret’: Starving, Enslaving, Raping, Torturing And Killing Our Children
  Lees meer: https://www.modernghana.com/news/862651/humanitys-dirty-little-secret-starving-enslaving-rapin.html

  Like

 3. Aan de street soldier

  Van mij mogen ze allemaal nog 1 keer het bad in, gelijk de laatste keer. Oeps verzoppen..

  Succes redactie A,dam noir met het aan de kaak stellen van al die smerigheid , Jette Kleinsma etc.
  Succes met het hoger beroep hou ons op de hoogte

  Vriendelijke groeten
  Xavently,

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.