Klasse justitie

DDR66 Minister Ollongren:Intimidaties van onze Burgmeesters en politici is niet gewoon.

(van onze  CDA&VVD Klasse Juiste redactie i.s.m. Rent a D66 redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Corrupte (pedo)-Politici die terecht bedreigd of belaagd worden omdat zij mensen aan de bedelstaf hebben geholpen en/of tot wanhoop en/of waanzin en/of zelfmoord hebben gedreven doen daar nog regelmatig wat laconiek over, want zij hebben lak aan het Volk en weten dat zij bijna nooit zullen worden vervolgd door de corrupte ‘Neuk je Omhoog-‘VVD&CDA Justitie’(Video). ‘Het hoort toch bij de ‘Graai en Naai-Rat in pak-baan’(Video) brallen de corrupte  VVD-Burgneemster ‘Onno-Schandknapen-Hoes’ en de Ex PvdA Wethouder ‘Heroïne Junkie- neuker Rob Oudkerk’(Video) en de inmiddels internationaal beruchte corrupte Leider DDR66 ‘Pedo-Penthouse- Pechthold’(Video).

Ook PvdA” Uncle Tom: Aboutaleb wordt weer eens bedreigd,maar dat zijn o.a. ouders van blindende kinderen die door zijn tot 3 maanden cel veroordeelde Zuster(Video) zijn opgelicht .

Democratie? Voor wie dan? Voor ‘Taxfree-Shell’ met hun ‘Puppet’s Rutte&Co.(Video).
Nee, bralt de criminele DDR66 Minister ‘Jonkvrouw-Bilderberg-Shell-Ollongren’ (Corrupte Binnenlandse-Sleepwet en anti-democratische Zaken),’die intimidaties zijn niet gewoon’. Ollongren: “Ik zeg net als mijn (zieke)voorganger(video) de PvdA (arbeiders verrader(Video)) Minister Plasterk blijf met je smerige(hongerige) arbeiders tengels van onze eerlijke politici af (en lik hun corrupte vette reet)”.

Top 20+ Criminele Burgemeester(Video) en corrupte’Pedo-Wethouders’ is Ollongren ondanks dat zij iedereen afluistert niet bekend.
Corrupte Burgemeesters en (Pedo)-Wethouders(Video) die veelal via het Banencarrousel duister benoemt zijn als beloning voor hun misdaden tegen het Volk brallen vaak het slachtoffer te zijn geweest van bedreigingen en klagen vandaag hun Nood in de het ‘oude mannen NSB-Vod’-De Telegraaf. En vinden steun bij de extreem corrupte, gewetenloze en bikkelharde altijd liegende Ollongren,die indien de Rule of Law zou gelden in Nederland al lang en breed in de cel had gezeten net zo als zo veel van haar corrupte en ook altijd liegende Burgemeesters,Wethouders en politici.

 

9 antwoorden »

 1. Kijk waar uw belasting geld naar toe gaat en nog moet u betalen voor hun reis !

  Het Vaticaan heeft een wereldwijde media-uitschakeling opgelegd aan de verstoring van Bergoglio’s toespraak tot de Wereldraad van Kerken, zijn poging tot arrestatie en annulering van een gepland kinderoffer. Een informant uit het Vaticaan zei dat de paus tijdens de Summer Solstice om 21.00 uur in de kathedraal van Notre-Dame in Genève, tijdens een Black Mass kind verkrachting en moordritueel zal presideren. Volgens de informant was het kindoffer tijdelijk geannuleerd, terwijl het Vaticaan beweerde dat Bergoglio te kampen had met val- en gezondheidsproblemen.

  Emigreren terwijl je nog steeds kunt! Kom meer te weten…
  “Iedereen hier is in een staat van verwarring en paniek”, verklaarde een bron van het Vaticaan op 24 juni. “Er is zelfs sprake van het annuleren van toekomstige pauselijke optredens. Het is duidelijk dat para-militaire troepen die zijn aangewezen om de deelnemers aan de door het Vaticaan gesponsorde Negende Cirkel Satanic Cult te beschermen, niet opnieuw zijn ingezet naar een andere locatie, wat aangeeft dat de satanisten het plannen van een nieuw kindoffer hebben vertraagd. ‘

  Het Vaticaan zou ook gemakkelijk kunnen worden beschuldigd van het proberen om het wereldwijde financiële systeem te manipuleren. Vlak voor het incident werd geloofd dat Bergoglio Zwitserse politieke leiders en financiers ontmoette met het doel een ‘Sovereign Money Initiative’ (SMI) te blokkeren dat de macht van particuliere banken beperkte en het Zwitserse systeem onder één nationale bank plaatste. Het Central Banking-systeem (dat momenteel gedeeltelijk wordt gecontroleerd door het Vaticaan), werd met uitsterven bedreigd als gevolg van een wereldwijde reset van de valuta die op het punt staat plaats te vinden onder leiding van een nieuw BRICS-systeem (Brazilië, Rusland, India, China, Zuid-Amerika). De Vaticaanse Bank had aanzienlijke activa die verbonden waren aan het Zwitserse banksysteem en stond te verliezen als de SMI werd goedgekeurd.

  Toeval (of niet) grote tranches van gelden bestemd voor het nieuwe GCR banksysteem werden geblokkeerd diezelfde dag van de ontmoeting en Paus Francis’s poging tot arrestatie, 21 juni.

  Eerder deze maand werd Paus Franciscus verdacht achter een zogenaamde ‘zelfmoord’ te zitten van de zuster van koningin Maxima, die dreigde details bloot te leggen van een internationale kinderuitbuitingsring waarvan men geloofde dat ze uit een kantoor in het Vaticaan liep. Maxima trad af na beschuldigingen van ‘jaagt’ op waar kinderen werden verkracht en afgeslacht door haar gasten.

  En una ceremonia íntima, privada y familiar en el cementerio Memorial de Pilar, despidieron a Inés Zorreguieta, la hermana menor de la reina Máxima. Atravesados por el dolor y la conmoción de la temprana muerte de la joven de 33 años, que atravesaba un cuadro depresivo, se respetó el hermetismo solicitado.

  Tijd om alles op te ruimen vinden jullie niet ! Dit is de strop aan ons nek ( Vaticaan met ambassadeur

  Prins Jaime gaat op 1 oktober aan de slag als Nederlands ambassadeur bij de ”Heilige Stoel” in Vaticaanstad. De prins gaat een sterk ingekrompen ambassadepost leiden. Personeel van de Nederlandse ambassade in Rome helpt hem bij de uitvoering van zijn taken.

  Welke taken niet van adel en toch blijven zitten op andermans spullen !

  Familie de ridder !

  Like

 2. De huidige burgemeesters en de huidige gemeenten vinden hun oorsprong in de grondwet van 1848 en de Gemeentewet van 1851. Thorbecke koos voor uniformering bij de wet. Het lokaal bestuur bestond voortaan slechts uit gemeenten. Het onderscheid tussen steden en dorpen (en andere vormen als heerlijkheden) verdween. Volgens de grondwet stond niet de burgemeester maar de gemeenteraad ‘aan het hoofd van de gemeente’. De burgemeester wordt als zodanig niet in de grondwet van 1848 genoemd. Wel vermeldt de grondwet: ’De voorzitter [van de raad] wordt door den koning ook buiten de leden van den raad benoemd en ook door hem ontslagen.’ Een en ander is uitgewerkt in de Gemeentewet van 1851. Ondanks alle wijzigingen die sindsdien in grondwet en Gemeentewet zijn doorgevoerd, is de basis onveranderd gebleven. Zelfs alle pogingen om de bepaling uit de Grondwet te schrappen dat de ‘voorzitter van de raad’ door de Kroon wordt benoemd, zijn tot op heden mislukt.

  Like

 3. middeleeuwse psychopatische verzinsels:
  Gijzeling houdt in dat iemand in hechtenis wordt genomen om die persoon ertoe te dwingen om een boete te betalen. Bij gijzeling wordt de gegijzelde persoon door de politie aangehouden en overgebracht naar een politiebureau. In de meeste gevallen wordt de gegijzelde persoon al snel overgebracht naar een huis van bewaring. Daar moet hij blijven zitten voor de duur van de door de rechter toegestane gijzeling, tenzij de boetes eerder worden betaald.
  Door het toepassen van gijzeling hoopt justitie dat de openstaande boete alsnog wordt betaald. Gijzeling wordt dus als dwangmiddel voor de betaling van de boete gebruikt. Het is geen extra straf die u krijgt. Als de boete eenmaal is betaald, moet u onmiddellijk in vrijheid worden gesteld.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.