Amsterdam

Fel verzet tegen komst ‘Bankier-Doofpot-Halsema’.

( van de Stem van de Straat Partij redactie)

AMSTERDAM-NOIR- #GR2018: Zwarte dag voor de Democratie en Pers: 50% Stemde niet in Amsterdam(Video).
Er is binnen de Amsterdamse gemeenteraad terecht fel verzet tegen het Amsterdamse Groen-(Links)- Rechts boegbeeld ‘Bankier-Gangsterin &Doofpot-Hoer- Halsema’. Dat melden goed ingevoerde bronnen aan ons. Halsema zou één van de laatste kanshebbers op het ‘Graai en Naai-Burgemeesterschap van de stad zijn. Kennelijk zijn de Top PvdA-er ‘Rob-Junkie Neuker-Oudkerk’ en de Top ‘VVD-Burgemeester Onno-Schandknapen-Hoes'(Video) inmiddels afgevallen.De vertrouwenscommissie, bestaande uit raadsleden van Amsterdam, zou hevig verdeeld zijn over Halsema’s kandidatuur. Dit vanwege haar gebrek aan bestuurlijke ervaring(kuch) en niet door alle schandalen en misdaden waar zij bij bijtrokken was en is.

‘Corrupte-Ons ken ons-PvdA-Hoertje Carolien Gehrels’ .
De andere kanshebber, zo melden bronnen, zou oud-PvdA-wethouder Carolien Gehrels zijn en die is minimaal net zo corrupt en verrot als Halsema. Zij zou op bredere steun van de vertrouwenscommissie kunnen rekenen. Waarom?Gehrels kent het corrupte Amsterdamse Stadhuis door en door. De PvdA’er, tegenwoordig ‘Top-Ons kent Ons-Graai-vrouw’ bij ingenieursbureau Arcadis, heeft acht jaar lang ervaring als  ‘Graai en Naai-bestuurder’ van de hoofdstad en ligt bij corrupte ambtenaren goed. Ze heeft bovendien in het extreem corrupte Den Haag veel duistere ‘Taxfree-Rutte-Shell-contacten'(Video). ‘Bankier-Gangsterin Halsema’ deed sinds zij in 2011 de Tweede Kamer verliet, geen bestuurlijke ervaring in de (gemeente)politiek op en kwam o.a. in opspraak toen zij haar kinderen van school haalde om naar een ‘Witte school’ te sturen en toen zij CEO werd bij een Misdaadbank, hetgeen veel raadsleden tegen de borst stuit. Maar wat ons nog het meeste tegen de borst stuit is dat Halsema extreem uit de hoogte doet en openlijk het gewone Volk minachtend. Maar goed dat zelfde geldt voor Gehrels. Als de nieuwe Coalitie  zo nog een vrouw als Burgemeester wil kunnen dan niet een keer een echt “Mench”vinden?

Ondemocratische Duistere  Stemming en Bedreigingen van het Volk.
Op zowel de corrupte Halsema als de eveneens corrupte Gehrels van de ‘PvdA- Moorlag-Koppelbaas partij ‘zou later deze week in een geheim deel van de gemeenteraadsvergadering door de voltallige gemeenteraad kunnen worden gestemd. Degene met de meeste stemmen wordt voorgedragen aan de  eveneens corrupte ‘DDR66- Minister-Jonkvrouw-Bilderberg Ollongren’ van ‘Binnenlandse-Sleepwet-Zaken’, die formeel nog haar fiat moet geven. Het is de verwachting dat de nieuwe ‘Graai en Naai Burgemeester’ voor het zomerreces officieel wordt geïnstalleerd en direct zal worden bedreigd door de Kaal geplukte massa(Video).

9 antwoorden »

 1. Rondbazuinen dat alles ondemocratisch is, maar akkoord gaan met geheime Raadszittingen en blij zijn dat men benoemd wordt (door de Koning) ipv -democratisch-gekozen. Alles wat er in NL toe doet, wordt benoemd. Onder Halsema wordt A’dam ’n tuinkabouterstad met bakfietsen, vol met vluchtelingen op invitatie van GL’er JK.Allure heeft de stad niet (meer).

  Like

 2. Onze toekomst bestaat uit steeds verder escalerend geweld

  In een week tijd twee aanslagen op kantoren van mediaorganisaties is niet alleen zorgwekkend, maar ook een teken van wat er nog meer gaat komen.

  Het aantal liquidaties in ons land stijgt ieder jaar en een mensenleven in Nederland is binnenkort net zoveel waard als vroeger in het Wilde Westen.

  http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=13102:onze-toekomst-bestaat-uit-steeds-verder-escalerend-geweld&catid=9:binnenland&Itemid=22

  Like

 3. Waarom wil en moet men toch allemaal een burgemeester ?
  Een duurbetaalde praatjesmaker die denkt voor een ander te moeten beslissen en ook nog eens zwaar er aan verdiend door gemeenschapsgeld in zijn zak te steken !!
  Opsluiten zulk volk en alles ook wat er mee samenhangt !
  Ik heb het niet op de zogenaamde ”ambtenaren” die er weer 7 % bij krijgen wat van ons wordt afgestolen !!

  Like

 4. ik moet namelijk alles wel pikken ,want mijn medemens , heeft het te druk met overleven .een advocaat werkt voor de overheid en alle mensen hebben ze in het geniep ,door huren onbetaalbaar te maken dus geen eensgezinheid meer … kids moeten dan wel naar de cres . indivaluseren maar ! .soms wou ik dat ik een andere achtergrond had ,,bv staan voor elkaar en dit mis ik

  Like

 5. als er nogmaals eens een ongekozen, burgermeestermens, word gekozen die het echte goed doet ,voor de bewoners van de city heb ik er geen probleem mee ,maar waar waar komen al deze ongekozen droeftoeters vandaan? .jaren hoor je niks of nooit vanze .behalve dat ze in het grote grut mocht vertoeven . plots is ze een ongekozen burger meestermens ???? huuuuu ? het lijkt ti ta tovenaar wel . klap…….. en iedereen was stil ,,,, maar rrrr ze hadden ook Grobbe bollen ] en die fluiten het verhaaltje vrolijk weer uit . kijk maar eens naar de verhaaltjes van ti ta tovernaar iedere avond moesten wij daarna na ons bed . ps ik ben nu 53 jaar ,dan weten jullie hoe jong ik toen was ….pure indoctrinatie , dus… lang leve het slapende mens , voortaan een eigen zelf gekozen burgermeester ,want de tijd is schaars,voor dat de stad en het hele land op zijn billen ligt,,,, en eh waar komt olligen ineens vandaan? huuuu? effe nadenken huuu ?

  Like

 6. Die Olllongren is misschien gewoon een nep-jonkvrouw. Adelijke titels uit Sint-Petersburg werden na de Russische revolutie verhandeld als zoete broodjes, zoiets als oude sigarenbandjes op Marktplaats zoals nu.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.