Media-Maffia

‘Kamikaze-Aanslag’ op De Telegraaf gebouw?

(van onze niet gesubsidieerde(Video) dr. Goebbels redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Wie is er nou zo dom om een aanslag te plegen op het ‘oude mannen- NSB Vod’-De Telegraaf? Het Vod is op één haar na failliet en wordt alleen nog maar gelezen door extreem domme mensen die dik boven de 60 jaar zijn. De gemiddelde leeftijd van de domme en laffe NSB Telegraaf lezers is 75 jaar. ‘Onbekenden’ hebben vannacht een ‘Kamikaze-aanslag’ gepleegd op het bouwvallige hoofdkantoor van De Telegraaf aan de Basisweg in Amsterdam, aldus de Telegraaf. Vannacht rond 4 uur is een ‘Kamikaze-Busje’ volgens De Telegraaf met flinke snelheid( getuigen stelde dat het 10-20 km per uur was ) de glazen pui van het gebouw ingereden. Tegen de gevel is de bestelbus in brand gevlogen. Er zijn geen gewonden gevallen. Waren het dronkenlappen met een ‘Pools Nep en Fop -Rutte rijbewijs’? Was het misschien weer een ‘Telegraaf- Stunt’ om gratis mediareclame te krijgen? Of was een poging om de verzekering op te lichten, omdat ze bijna failliet zijn? Waren het gezien de ‘Kamikaze-aard’ van de aanslag stok oude Japanners? Nee dat ligt niet voor de hand, omdat de Telgraaf voor en tijdens de Tweede Wereld Oorlog propaganda hand en spandiensten(Video)verrichtte voor de Nazi’s en ‘Royal- Fascistische Japanners’ .Of was het een aanslag van de oude ‘Rara- Milieu- activisten’, omdat De Telegraaf sinds zijn bestaan de Geestelijk Volksgezondheid aantast.Eerst voor de Nazi’s en Japanners tijdens de Tweede Wereld Oorlog en nu voor de ‘Taxfree-Royal-Neo-Liberale –Shell-Nazi’s’ van ‘Taxfree-Shell-Rutte’(Video) en zijn ‘NSB-hultroepen’ de ‘Dodelijk D66 &CU’ die o.a. verantwoordelijk zijn dat de Laagste Klasse 7 jaren eerder dood gaan(Video) en niet meer zijn karige pensioen haalt(zie deze week de Stem van de Straat /SaltoTV ).

Jansen bralt bij  de ‘Telegraaf NSB-TV’ “Wordt niet Wakker NL” met zijn ‘gabber in crime ‘ de corrupte ‘Neonazi- VVD-er Hans van Baalen’(Video).

#WorldCup2018. Déjà vu:Telegraaf en NPO roepen gezamenlijk op om weer naar het Oostfront te marcheren, Houzee! (Video). 

Of was het zoals de altijd liegende ‘NSB-Hoofredacteur Jansen ’beweert een ‘Kamikaze-aanval ‘op het gebouw dat vergelijkbaar is toen de Bouwvakkers massaal protesteerde tegen de ‘NSB-Telegraaf’ waarbij toen een Bouwvakker door de toen ook al‘Moordende-politie’( Video)  was gedood. De brandweer had het brandtje redelijk snel onder controle. De corrupte ‘Vinger-politie’ is bezig met een uitgebreid sporenonderzoek. De schade is aanzienlijk(kuch). Politiewoordvoerder en beroepsleugenaar Frans Zuiderhoek, die ‘Lesbo- Ellie Lust” (Video) vervangt omdat zij nog moet bijkomen van haar ‘TV-Riool serie:” In de Kast op reis’(Video) spreekt van een ’brandje en geeft verder geen commentaar’.

De  altijd liegende en corrupte ‘NSB- hoofdredactie’ van de Telegraaf noemt de gebeurtenis huilend schokkend. “Alles wijst op een aanslag. Snik, Snik. Wij lieten ons niet  in de Tweede Wereldoorlog en ook nu niet intimideren en de aanslag heeft niets van doen dat we bijna failliet zijn”,aldus de van huis uit extreem laffe NSB-er de altijd liegende hoofdredacteur  Paul Jansen. Het valt nog mee dat Jansen om de ‘Lynch-Riool-sensatie’ verkoop cijfers te stimuleren niet Holleeder de schuld geeft, gezien het feit dat zijn de twee ‘Riool -Lynch-Journalisten’ Saskia Belleman  en ‘Media -Huurmoordenaar John van den Heuvel’  Willem Holleeder de schuld geven van alles.  Of Poetin , die krijgt ook overal de schuld van in de Telegraaf.

Geen ‘Kamikaze–gewonden’.

Op het moment dat de oude bestelwagen naar binnen tufte was er onderbetaalde bewaking aanwezig in het gebouw aan de Basisweg. Deze zijn niet gewond geraakt, want ze lagen te pitten. Het ‘Wrak-busje’ is waarschijnlijk met hoge snelheid(10- 20 km per uur) tussen twee plantenbakken door naar de voorpui van het pand gereden, aldus de altijd liegende Telegraaf. Dankzij het extra beveiligde glas kon het oude wrak busje niet echt naar binnen rijden. Van de ‘Kamikaze–bestuurder’ ontbreekt elk spoor, aldus de corrupte ‘Amsterdamse -Vinger-politie’(video) .Hoe het ook zij, de ‘Godfather Rutte’ van de ‘VVD-misdaadgroep’  en ‘Yes we can Boy Klaver‘van GroenLinks Rechts wachent niet op de uitkomst van het Politieonderzoek ter zake en gaan op de stoel van de Rechter zitten en noemen het een aanslag op de Persvrijheid. Tja , maar dan wel op  Rutte &Klaver hun ‘NSB-VVD&GroenLinks- Persvrijheid’ en niet de onze!

 

 

 

11 antwoorden »

 1. Ook de media moet zijn grenzen kennen , nu schreeuwt heel Nederland weer elkaar na dat het een aanslag is op de persvrijheid en democratie !
  Democratie ook zon vette leugen betaal je rekening maar eens niet !!
  Ik vindt het meer een Bassie en Adriaan aanslag eerlijk gezegd ,anders hadden ze het hele gebouw wel opgeblazen.
  Dit land en vooral de bestuurders worden met de dag zieker en gekker !!

  Like

 2. dit is hoe je het volk mee krijgt om een politie staat te krijgen heeeeel slowlie zonder dat het volk er tegen is ……..>in te voeren en zo werkt het !!! nog meer wetten moeten er komen tegen de burger . geloof me die{ granaatwerper alla panorama locatie] gaat dwars door zwaar gepantserd beton heen ,,,en niet door een ruitje waar je een stuk hardboord tegen aan kan zetten hahaha raket werpertje alla minie help ik ben bang geef me bescherming .aub maak een politiestaat van ons ..please

  Like

 3. het busje reed pal keihard tussen 2 betonnen in. knetterhard tegen een gevel die van gepantserd glas was. plus, tot aan het raam van de bus zat, een stalen constructie die mensen hadden dus zoveel engeltjes dat ze snel weg konden rennen. zonder dat alle camera’s dit niet aan zagen komen? plus!!! dat ze ook nog eens helemaal croccy van de harde klap ongezien snel uit de voeten konden komen? huuuuuu?

  Like

 4. Rutte weet niet eens wat democratie betekent maar wel heeft hij er de mond van vol. Pas op voor deze Mark Rutte want hij steekt alle Nederlanders een mes in de rug.

  Like

 5. ze hebben de spieren niet rutte en de homo politiek,ze laten anderen het opknappen(Rutte wil daar nog geen uitspraken over doen zolang er niet meer duidelijkheid is, maar spreekt net als de politie al wel van een „gerichte actie.” Hij verzekert dat de politie er alles aan doet om de dader of daders te pakken. „We(rutte niet die homo kan niks)) zijn alert en waakzaam.”

  Like

 6. was een professionele aanslag op de homo telegraaf,net als de aanslag op pim fortuyn,maar milder hadden ook zware explosieven in de caddy kunnen zijn,maar misschien volgende keer.

  Like

 7. De rek van het staats toeggekeurd telegraaf nieuws is eruit. In de tussentijd zit Sultan Erdodan als een Napolean in het zadel, niet voor vijf jaar maar veel langer. Volgens Bloomberg: “How long could the president serve? – Two consecutive five-year terms, but a loophole allows a third term if parliament calls snap elections sometime during the second term. Should that happen, Erdogan, who led Turkey as prime minister from 2003 until his election as president in 2014, could continue to dominate the nation’s politics beyond 2028.” Maar zoals altijd is het nog veel erger, want wat betreft Europese immigratie is het opnieuw Erdogan who is calling the shots : “Merkel: In Bezug auf die EU Transit Herkunftsländer hat sich heraus gestellt das dass EU- Türkei abkommen beispielhaft ist, Dass wir jetzt auch die zweite Tranche zahlen müssen, damit die Türkei ihre große Aufgabe Flüchtlinge zu unterstutzen ach wirklich wahrnehmen kann mit Europäischer Hilfe.”
  Tja en als er dan niet correct, of op tijd of voldoende gezahlt wordt, dan komen natuurlijk de Turkse Frontstoß Truppen in aktie, zoals we die de laatste verkiezingen hebben meegemaakt. Erdogan is natuurlijk een ras Napoleon en die gaat als ie de kans krijgt Europa overnemen, al was het maar bij proxy. Hoever dit zal gaan weet ik niet, maar dat er dan een dag van rode resolute wraak kan komen, waar op dezelfde dag alle Koningshuizen van Europa op brute wijze worden vermoord, voordat Erdogan binnen gaat rijden is niet uitgesloten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.