Kabinet Rutte3

Marijnissen en Wilders pakken ‘Taxfree-Dividend-Boef-Rutte’ aan.

(van onze Wordt wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR- #Shellgate: Democratie? Voor wie dan? Voor ‘Taxfree-Shell’ met hun ‘Puppet’s Rutte&Co(Video). 
Premier ‘Taxfree-Shell-Rutte’ is vier jaar geleden in tegenstelling tot wat hij vorige week in de Tweede Kamer weer eens loog, wel degelijk op de hoogte gebracht van de ‘Elite-Maffia-deal’ tussen de corrupte Belastingdienst van toen der tijd de ‘VVD Boef-Wiebes’ aka “Alle armen aan het Gas” en ‘Royal -Taxfree-Shell’ over het ontduiken van 7 miljard dividendbelasting door ‘Misdaadgroep–Shell’. Dat schrijft de schaamteloze Rutte dinsdag aan de Tweede Kamer en verder blijft alles bij het oude in de voor het merendeel corrupte,verrotte Laffe Kamer D66,CDA,VVD,CU, PvdA,GroenLinks en SGP. Gisteren was er weer eens ‘Taxfree-Shell-Dividend-Leugen-Debat’ met ‘Shell-Taxfree-Unilever-Rutte’ de Gay in de ‘Kast-Crime Boss’ van de VVD-(Lobby)-Misdaadgroep en zijn ‘Dodelijke-Judas-Hulptroepen(VideoD66 DDR66, de ‘Incest-Bijbelbelt-CU’ en het ‘Nep en Fop Christelijke  CDA’(Video) Oppositie valt opnieuw tervergeefs ‘Taxfree-Shell-Rutte&Co’ aan over de duistere en misdadige gang van zaken inzake de ‘Royal-Taxfree-Shell-dividendbelasting’ in  Wonderland van ‘Taxfree-Graai King Willem. En de ‘PvdA Moorlag-Koppelbaas partij’ van ‘Joodse Raad-Judas Asscher’ had wel voor de ‘Olie-Show’ een grote mond tegen zijn ‘Gabber in crime’ Rutte, maar steunde motie van afkeuring van PVV niet.

De VVD&NPO-Stelling van NL & Jort Kelder&Rutte’: Labbenkakken Werken tot je er dood bij neervalt(Video).

De Altijd liegende Handlanger Rutte van ‘Taxfree-Shell’ kent net als de NPO geen schaamte(video). Wilders (PVV) stelt dat Rutte de Kamer om de tuin heeft geleid met een “vies, vals woordspelletje”.
Het is een “mistige boel” en het is onhandig gelopen, erkent “Two Face”- Dijkhoff (VVD-misdaadgroep), maar dat betekent niet per se dat het fout zit. Er is zo veel besproken in het lange formatieproces, reageert de ‘Censuur-Lord-Buma’ (‘ Nep en fop-Christelijk  CDA’), dat je niet altijd precies meer weet hoe het is gelopen(kuch, kuch). De oppositie zoekt er volgens hem te veel achter, want ik ben een echte Christen. Maar de ontstane ruis is de inhoudelijke discussie gaan overheersen, concludeert hij, iets wat de ‘Taxfree-Shell-coalitie’ zich moet aantrekken en vervolgens door onze ‘ Rutte-Doofpot’ trekken. Misschien waren er wel memo’s, maar ik herinner me ze niet, bralt de ‘Duivelse Segers‘,  want ik was toen en eigenlijk nog steeds bezeten van de Duivel. Dat ze er toch waren binnen het niet-openbare deel van de ‘Taxeer-Zalm -Shell-formatie’ en dat de indruk is ontstaan dat er iets is achtergehouden, betreurt hij(kuch): “Ik had beter onderscheid moeten maken tussen openbaar en besloten, Halleluja “.

#pechtoldgate:Corruptiebestrijders EU vallen over ‘Penthouse-Pedo-gift’(Video).
Ook de ‘Elite- Pedo-Schandknaap-Pechtold’ (DDR66) is “niet blij met het beslagen beeld vooral van hemzelf ” dat de afgelopen dagen ontstond over de ‘Taxfree-Shell- Massamoordenaar-Zalm-formatiestukken'(Video). Zijn conclusie is dat er nog betere duistere en ondemocratische  afspraken gemaakt moeten worden over wat wel en niet openbaar is. Al benadrukt hij net als Segers (‘CU-incest Bijbelbelt’ ) dat het wat hem betreft geen gewoonte moet worden om alle discussiestukken rond de formatie openbaar te maken en beriep zich er op dat hij in die periode veel tijd doorbracht met zijn nieuw ‘D66 -sletje’ in zijn ‘Taxfree-cadeau-Penthouse -Neuk-Hok’. Marijnissen: “Volgens de VVD is het afschaffen van de dividendbelasting goed voor banen. Stond de VVD maar voor banen! Waar waren ze en de PvdA-( Hoertjes) van toentertijd( en stiekem nog steeds) ‘Loopjongen Asscher’ van Rutte toen 77.000  hard werkende belasting betalende gewone mensen met een karig salaris in de zorg door een ‘VVD&PvdA-(misdadig)-besluit’ werden ontslagen? De 1,6 miljard moet naar de samenleving( en niet in de zakken van’ Taxfree-Ultra-Rijken-Elite-Gangsters’ a LA ‘Taxfree-Shell-King Willem’ en zijn ‘Mega-Parasieten-Prins Bernhard Jr. en Prinsessen Mabel(Video) enAmalia(Video) – Familie’.

‘Underground Presentator Steve Brown’ van de “Stem van de Straat/ Salto TV” legt hierna uit met bewijzen waarom het toch al kaal geplukte Volk altijd straffeloos bestolen en vernedert  wordt door o.a. de Taxfree-Ultra-Rijken en het Koningshuis met goedkeuring en steun van Rutte&Co en het grooste gedeeld van de Tweede Kamer en Justitie :

5 antwoorden »

 1. Steve, ik heb al een gedeelte van het vraaggesprek met Esther Fennema gezien en beluisterd. Ik wil hier graag mededelen dat ik het met jouw beschouwingen ten aanzien van strafrecht en civiel recht in zijn geheel eens ben. Ik was bovendien nogal onder de indruk toen jij vertelde over het opgroeien in de Amsterdamse Pijp. Dezelfde vragen heb ik mij destijds ook gesteld maar je schrikt je werkelijk een hoedje hoe de machtigste elite op aarde werkelijk alle regels naar hun eigen hand heeft weten te zetten. Voorlopig ben ik tot de slotsom gekomen dat het recht niet bestaat. Wat bedoel ik hier nu precies mee ? Dat voor de arbeidersklasse van Nederland, van Europa en in alle overige naties het recht niet bestaat. Het is de dagelijkse praktijk binnen de EU: klassenjustitie.

  Like

 2. Hollanders hoe lang gaan jullie deze despoten verdragen kijk naar (Italie) dat zijn pas echte mannen hier gebruik de regering uw belasting geld om zich zelf tegen u te beschermen dus deurwaarder,incasso,advocaat,officier,rechters, militaire, en ga zo maar door dus u betaal om uw eigen leven te verzuren en zij lopen erbij als HOLLYWOOD sterren bij en maar door blijven stelen en u eet stront !

  De politie kwam, maar zag geen noodzaak iemand op te pakken. Ook Roet niet. Inmiddels heeft hij de zaak aangekaart bij de rijksrecherche. ,,Want dit is puur machtsmisbruik van de staat. Ze doen van alles om mij kapot te maken.’’
  De belastingdienst heeft al langere tijd contact met Roet, maar mag niet gedetailleerd ingaan op individuele gevallen.

  Like

 3. Dacht mark nou dat met bedrijfsleven binnenhalen de mensen van hun welzijnswensen bediend zijn ?
  Rotzooi binnenhalen waarbij de mensen in omkomen?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.