corruptie

Corrupte ‘Sociaal democraat’ Wethouder Bergmans opgepakt wegens Plofkraken&’Teeven-Witwassen’.

( van onze Wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR-‘DDR66 Minister Ollongren’:Intimidaties van onze  (criminele) Burgmeesters en politici is niet gewoon(Video).Weer Zwarte dag(Video) voor de ‘‘Taxfree-Rutte-Shell-Democratie’(Video).
De Nood of de extreme gestoorde hebzucht en/of cocaine en luxe verslaving was kennelijk extreem hoog bij deze corrupte ‘Plofraker-Wethouder Berghmans’ en haar snuif partner( in crime). Een criminele Wethouder uit het Belgische Lommel is met haar partner (in crime) aangehouden in verband met een reeks plofkraken en ‘VVD-Griezel Teeven-Witwassen’ (Video) in Vlaanderen en Nederland en haar opvallende ‘Wonderland-Lifestyle’. Een Plofkrakende Wethouder is nieuw voor ons. Niet de ‘Wonderland-Lifestyle’, die kan men bijna bij alle politici in België en Nederland dagelijks waarnemen.

‘Almeerse VVD-bendelid Mitchell van der Koelen’ blijkt Pornohacker en Dealer(Video).

CDA-er Wozniak gearresteerd voor ‘VVD-Linschoten-fraude’. Buma eist censuur(Video).
Corrupte Top VVD-er Ploeg Voorzitter van Stichting Vliegramp MH17 geschaakt met WIethok en Witwassen(Video),Criminele Burgmeesters(Video) ,Wethouder en politici van in hoofdzaak de corrupte Gevestigde Orde partijtjes  worden meestal op frauderen,(BTW)-Linschoten-Oplichting(Video) en stelen en vernederen  van het Volk geschaakt of wegens #Metoo-Pedo-aanrandingen en ‘Pechthold-Pedo-Penthouse-omkopingen’(Video).Een enkeling van de ‘VVD-Misdaadgroep’ wordt geschaakt met een Wiethok en Witwassen en op grootschalig ‘Haga-Huisjesmelken’. De politie vond achter de woning van de 38-jarige criminele en corrupte gemeentebestuurder Anick Berghmans onder een zeil een Audi met een Nederlands nummerbord die als vluchtauto werd gebruikt door een bende die sinds mei zeker zes geldautomaten opblies, onder meer in Lommel en Nederland, berichtten Belgische media woensdag.

‘Audi-Plofkraak-bende’.’Pedo-D66–Raadslid-Suikeroompje Versloot’ drogeert en verkracht samen met zijn ‘VVD-vriend’ 14-jarige jongen(Video).
De laatste overvallen van deze bende waren vorige week woensdag in Lummen en Lommel. De Belgische politie vermoedt dat de bende vooral uit Nederlandse criminelen bestaat. Deze wordt ook wel de Audi-bende genoemd omdat ze in razendsnelle Audi’s vluchten nadat ze hun misdaad veelal in NL hebben gepleegd.

Van ‘Big Brother-Tokkie’ tot ‘Graai en Naai Wethouder’ is een normale carrière stap in de ‘Nep en Fop democratie’ van België  en NL.
Berghmans is sinds 2015 schepen (wethouder) in de gemeente Lommel die ongeveer 25 kilometer ten zuidwesten van Eindhoven ligt. Ze heeft(geen) kinderwelzijn in haar portefeuille. Eerder was Berghmans deelneemster in het ‘Riool-programma Big Brother’ (2002) van de beruchte Nederlandse ‘Maffiaboss John de Mol’ en zijn ‘Ik Neuk iedereen zoontje’ de ‘Goede Doelen  Maffia-Oplichter Johnny de Mol Jr’ (Video) en ‘Riool-Tokkie-zangeres’Junkie-BN-Hoer’’.  ‘Junkie-Berghmans’ werd dinsdag aangehouden in haar luxe Villa, terwijl zij keihard lag te zingen in haar ligbad met een rietje in haar neus, is voorlopig door het Gemeentebestuur op non-actief gesteld en zit nu in het Luxe Wachtgeld  en wordt woensdag voorgeleid.

“Boy Klaver’ verdiende stiekem meer dan 20.000 euro bij en ‘VVD-Huisjesmelker Haga’ 2 miljoen(Video).

Onaanvaardbaar: Werkrelatie ADW en Perverse PvdA Wethouder gestoorde ‘Sex-Offender Herrema’ ernstig Verstoord. Voor straf het Luxe Wachtgeld in(Video)!
Berghmans sociaaldemocratische ( Belgische zuster partij van de ‘PvdA-Moorlag Koppelbaas Partij’) partijgenoot en burgemeester van Lommel Peter Vanvelthoven heeft geschokt op de aanhouding gereageerd(kuch). “De feiten zijn bijzonder zwaarwichtig en de mogelijke betrokkenheid van een lid van het college bij een soort van ‘VVD-Bende’ is onaanvaardbaar”, klinkt het in een ‘Kul-reactie’. De hele gemeente wist al jaren dat het ‘Riool- Showbizz-sociaal democratische- echtpaar Berghmans’  tegen de klippen op stonk naar corruptie net als de rest in het B&W College. De duistere en corrupte  Bestuurlijke bevoegdheden van Berghmans  worden overgenomen door Kris Verduyckt, die nog niet is geschaakt op corruptie en deze bevoegdheden in het verleden al heeft uitgeoefend als een Monster.

Uitleggen hoe zij aan de poen kwamen om in ‘Taxfree-King Willem-Wonderland’(Video) te leven.

 7.900.000.000.000 dollar weggesluisd op de ‘VVD-Zuid-as’! Geld genoeg om de hele Wereld 61 jaar te voeden blijkt uit de ‘Paradise Papers’(video).
‘Junkie-Berghmans’ is woensdag samen met haar partner(in crime) formeel in verdenking gesteld van diefstal met braak,het ‘Witwassen bij/ met de ‘VVD-Rat inpak-Zuids-As'(Video)te Amsterdam en bendevorming. Zij en haar partner moeten o.a. uitleggen waarom er achter haar huis onder een zeil een  gestolen ‘Plofkraak-Audi’ met valse Nederlands kenteken geparkeerd stond. En hoe zij o.a. aan extreem dure juwelen kwam en haar partner aan die peperdure ‘Leren Krokodillen -CDA Hugo de Jonge- Bordelo-insluip-schoenen’ komt. En om de haverklap op ‘VIP- vakanties’ gingen alsof zij ‘Taxfree-Shell-Graai-King Willem en ‘Queen Exotica Maxima’ zijn en wie de cocaïne betaald die zij en haar partner als Olifanten snoven.De ex Minister van Binnenlandse Corrupte zaken de zieke PvdA ‘IJdeltuit Plasterk’ en ‘DDR66 Minister Ollongren’ waarschuwen naar aanleiding van het voorgaande dat het volgens hun “Klootjesvolk” met hun hongerige tengels van de volgens hun eerlijke Politici moet af te blijven.

6 antwoorden »

 1. Nou is het duidelijk waarom ‘deze-crimineeltjes’ altijd de kluit te slim af zijn?
  Ze worden nooit gepakt of ze zijn het spoor bijster, je gaat denken dat de staat gegijzeld wordt door de misdaad?

  Like

  • Die vraag kun je haar gerust stellen of is het onfatsoenlijk?
   Tenslotte alles staat toch op beeld?
   Erop terugkomen moet eigenlijk strafbaar gesteld worden wegens tekortgeschoten verantwoording?

   Like

 2. Onze toekomst bestaat uit steeds verder escalerend geweld !

  In een week tijd twee aanslagen op kantoren van mediaorganisaties is niet alleen zorgwekkend, maar ook een teken van wat er nog meer gaat komen.

  Het aantal liquidaties in ons land stijgt ieder jaar en een mensenleven in Nederland is binnenkort net zoveel waard als vroeger in het Wilde Westen.

  http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=13102:onze-toekomst-bestaat-uit-steeds-verder-escalerend-geweld&catid=9:binnenland&Itemid=22

  Like

 3. Wie liegen er tegen het Volk ??? … Wie zijn het die het volk bedriegen ???

  Ministerss ?

  N.O.SS ? (N.ieuws O.nder S.Staatstoezicht)

  M.SS M. Media ? (die het volk IN de Illusie houden dat geld iets waard is)

  Telegraaf, AD, NRC, Trouw, Parool, Quote ?

  Politzei nazi honden, Popo’s (De enige echte terroristen die er zijn)?

  Cipiers nazi’s

  ”SSociale Dienst ?

  Banken en de BANKSTERSS die daar ”werken” ???

  ”royals” willie & maxie ??? ??? ???

  Hollywood, BBC ???

  ROTHSCHILDS CRIME SYNDICATE ATTACKS ON AMERICANS’ AND HUMANITY’S BRAINS — Brad Pitt Reveals: Elite Hollywood Pedophiles Control America and Angelina Jolie reveals she was initiated into Hollywood Illuminati
  https://concisepolitics.com/2018/06/27/rothschilds-crime-syndicate-attacks-on-americans-and-humanitys-brains-brad-pitt-reveals-elite-hollywood-pedophiles-control-america-and-angelina-jolie-reveals-she-was-initiated-into-hollywood-i/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.